2.Raptor (komplet)
3. Szeni (tyleki i progi)
4.Gumis(tyl)
5.ipi(tyl)
6.EnDrIu(komplet)
7.Mlodys13 (komplet
8.pawelYZF (komplet)
9.Adi22 (tył)
10.Ailkilu ( progi i tyl )
przód niezbyt mi sie podoba
Moderator: Moderator

dokładnie ten czarny sx dlamnie ideałTURBO maniac pisze:A jak będzie z dokładnością wykonania i dopasowania tych elementów? Bo z tymi, które są obecnie dostępne na rynku jest kupa rzeźby![]()
Przedni zderzak trochę krzykliwy i przez te wloty po bokach zbyt "uśmiechnięty". Nie chce robić zamieszania, ale dla mnie lepszy byłby taki jak seria po lifcie z powiększonym wlotem do IC i małą dokładką pod spodem, coś jak na VT poniżej. Progi i tył OK.
To co za problem zlozcie sie i Elmer zrobi odlew...ostatnio z nim rozmawialem to mowi, ze o tym mysli. Fotke jego zderzaka macie jedna strone wstecz.bazabaza pisze:dokładnie ten czarny sx dlamnie ideałTURBO maniac pisze:A jak będzie z dokładnością wykonania i dopasowania tych elementów? Bo z tymi, które są obecnie dostępne na rynku jest kupa rzeźby![]()
Przedni zderzak trochę krzykliwy i przez te wloty po bokach zbyt "uśmiechnięty". Nie chce robić zamieszania, ale dla mnie lepszy byłby taki jak seria po lifcie z powiększonym wlotem do IC i małą dokładką pod spodem, coś jak na VT poniżej. Progi i tył OK.