Kto sie pisze na zderzak??

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

ailkilu
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

1.Dapper (komplet)
2.Raptor (komplet)
3. Szeni (tyleki i progi)
4.Gumis(tyl)
5.ipi(tyl)
6.EnDrIu(komplet)
7.Mlodys13 (komplet
8.pawelYZF (komplet)
9.Adi22 (tył)
10.Ailkilu ( progi i tyl )

przód niezbyt mi sie podoba :) zresztą mam wersje sprzed liftu... ale jak macie jakieś namiary na inne zderzaczki godne uwagi to chętnie sie zapoznam z cena.
Awatar użytkownika
ipi
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

jest juz 10 osob chetnych na tyl moze by od tego zaczac a potem sukcesywnie po kolei reszte :?: mozna by juz zebrac kase na forme i ruszyc no chyba ze jest jakis termin do ktorego czekamy :D
tymczasowo brak podpisu
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

1.Dapper (komplet)
2.Raptor (komplet)
3. Szeni (tyleki i progi)
4.Gumis(tyl)
5.ipi(tyl)
6.EnDrIu(komplet)
7.Mlodys13 (komplet
8.pawelYZF (komplet)
9.Adi22 (tył)
10.Ailkilu ( progi i tyl )
11.mysza (komplet)
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
TURBO maniac
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

A jak będzie z dokładnością wykonania i dopasowania tych elementów? Bo z tymi, które są obecnie dostępne na rynku jest kupa rzeźby :?
Przedni zderzak trochę krzykliwy i przez te wloty po bokach zbyt "uśmiechnięty". Nie chce robić zamieszania, ale dla mnie lepszy byłby taki jak seria po lifcie z powiększonym wlotem do IC i małą dokładką pod spodem, coś jak na VT poniżej. Progi i tył OK.
Załączniki
0012c.jpg
96a.jpg
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

TURBO maniac pisze:A jak będzie z dokładnością wykonania i dopasowania tych elementów? Bo z tymi, które są obecnie dostępne na rynku jest kupa rzeźby :?
Przedni zderzak trochę krzykliwy i przez te wloty po bokach zbyt "uśmiechnięty". Nie chce robić zamieszania, ale dla mnie lepszy byłby taki jak seria po lifcie z powiększonym wlotem do IC i małą dokładką pod spodem, coś jak na VT poniżej. Progi i tył OK.
dokładnie ten czarny sx dlamnie ideał
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
Awatar użytkownika
szeni
Stały gość
Stały gość

taki z czarnego tez bym z checia zakupil. jak by doszlo do skutku a najchcetniej tego m sporta jednak ;p
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

Ja sie jeszcze musze ustawic z Kurczakiem i pogadac bo przez telefon to G.zalatwie. Z jakoscia wykonania...trudno powiedziec bo nie widzalem jeszcze nic ale ponoc dobrze to robi...Zderzak z laminatu. Ktos tam mowil ze bedzie ciezki ale to juz zalezy jaki ma byc wytrzymaly. Dopasowanie...ja daje swoj zderzak tylni jako wzor a bity nie byl wiec jesli wyjdzie identyczny to nie powinno byc problemu z dopasowaniem. Nie wiem jak z mocowaniami. Jak bede mial chwile czasu to o tym wszystkim pogadam...teraz niestety sesja i wiecej mnie nie ma jak jestem.
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

bazabaza pisze:
TURBO maniac pisze:A jak będzie z dokładnością wykonania i dopasowania tych elementów? Bo z tymi, które są obecnie dostępne na rynku jest kupa rzeźby :?
dokładnie ten czarny sx dlamnie ideał
To co za problem zlozcie sie i Elmer zrobi odlew...ostatnio z nim rozmawialem to mowi, ze o tym mysli. Fotke jego zderzaka macie jedna strone wstecz.
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
kamil
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

nom ten czarny wymiata ;D to co z tym odlewem?? ;D
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
ppp
Stały gość
Stały gość

Awatar użytkownika
szeni
Stały gość
Stały gość

OOOO JEZU CO TO JEST !!!!!!

WES BO KOLACJE AKURAT JADLEM I MI APETYT POPSULES...........

A ten dwa posty wyzej cacy ;d wszystkie jdm mnie sie podobywuja ;p no prawie wszystkie

[ Dodano: Sob 02 Lut, 2008 20:53 ]
a elmaer ma taki jak ten na czika ex wozidelku a nam chodzi o ten czarny to jest vt naszego kolegi turbo maniaca, ten czerwony mi nie podchodzi zato czarny jest zupelnie inny ładnyi wogule ,,, cacy
bross_84
Coś już wiem
Coś już wiem

Witam
Przedstawiam wam komplet za 1400 zl moze z tego zrobilby odlew ??
Załączniki
showoffparts_1935_266024713.jpg
Awatar użytkownika
Sebof
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

ludzie przestańcie! to nie calibra... to co pokazałeś i ten zestaw autor-a to ... ech nie chcę przeklinać ale przytoczę tekst z psów 2 : "kur** !!! opamiętajcie się !!!"
a tak przy okazji, jeżeli przedni byłby seria, ale z większym wlotem na ic to byłbym zainteresowany. Niestety jakiekolwiek obniżenie przodu nie wchodzi w grę u mnie, bo do garażu nie wjadę :(
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

Gadalem z Kurczakiem....przod ostatecznie ok 450zl plus tam zlozenie sie na forme i to jest zderzak w calosci. mozemy zrobic glosowanie ktory tam wam sie bardziej podoba. Moze ten z wiekszym wlotem na IC bedzie taniej, bo z tym moim jest wiecej rzezbienia, ale mi sie moj bardziej podoba a tak poza to on jest przed liftem...chyba ze zdejmiemy forme od Kurczaka.
progi ostatecznie 180zl + skladka na forme (chyba 9 osob) i zderzak tylni tyle ze dokladka od polowy zderzaka...wystarczy obciac i doczepic ostatecznie 280 zl (jesli 11 osob jak pisaliscie to po36 zl.)
Przod sobie teraz daruje bo nie ma tyle czasu. Zajmiemy sie progami i tylem.
Prosze o ostateczna liste. Kurczak powinien podac numer konta tak wiec wplacajcie narazie za sama forme tylu a resztak kasy juz za zderzak bedziemy zalatwiac przy przesylce...za pobraniem...jakas aukcja na allegro, zeby bezpieczniej bylo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”