Słupek-obudowa na zegary do s13 lub s14 lub inne...za darmo

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

e30 drifter

Heh nie zauważyłem heh Dzieki za pomoc. :D

[ Dodano: Czw Mar 16, 06 10:27 ]
Cześć wam :) to znowu ja.Chciałem tylko napisać że słupek (obudowa na 3 zegary 3x52mm) do nissana s13 jest już dostępna.Cena 130 PLN.Transport gratis!!! Jak ktoś jest zainteresowany to prosze o kontakt. 0-508-325-263 Łukasz lub lucas@carzonespecials.com

Pozdr

[ Dodano: Pią Mar 17, 06 09:36 ]
Dostępny jest już słupek do nissana 200 SX s13. :D Jak coś to śmiało można kupować :D Moje dane kilka razy sie już przewijają w tych postach więc bez problemu znajdziecie.Pozdr
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Własnie dostałem słupek :D
Profi robota.
Niestety, ale muszę jechać do Wrocławia (pociągiem ble) więc dopiero w przyszłym tygodniu fotki.
EMWU is dead
cziko

a czy 3x60 do s13 jest dostepny??bo zegay greddy juz mam kupione w tym rozmiarze wiec raczej dla słupka ich wymieniał nie bede :(
e30 drifter

Słupki mam tylko na standardowe europejskie rozmiary zegarów czyli 3x52mm. Poprostu najłatwiej takie kupić. 3x60mm są dosyć popularne w stanach i japonii ale nie w europie.Pozdr
cziko

szkoda bo raczej kazdy kto kupuje greddy to bieze 60 bo jak zapodajesz 3 zegray i 52mm to wogule w czasie jazdy nie ogarniesz co sie dzieje na takich maluszkach :?
e30 drifter

:) Tak czy siak 3x52mm są duuużo bardziej popularne i łatwiejsze w kupieniu dlatego nawet przez chwile mi nie przeszło przez myśl żeby robić obudowy pod 60mm zegary.Nie wszystkie zegary które wstawiasz musisz cały czas ogarniać podczas jazdy!!! Teraz są takie fajne modele zegarów że jak będą wskazywały jakieś przegięcia podczas jazdy to napewno rzuci ci sie to w oczy bo 52mm a 60mm to nie jest taka różnica żeby twierdzić że na jednych coś zobaczysz a na drugich nie.Tyle ludzi na świecie ma 52mm i nie narzeka. :wink:
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

60mm niemusisz ogarniac! one maja warning'a !!! a roznica miedzy 52mm a 60mm jest KOLOSALNA !!!Zauwaz ile srednicy ma tarcza w 52mm !!! tarcza 60mm jest wiec o 1/5 wieksza a to jest bardzo duzo !!
Jesli produkty maja isc na niemcy to wydatek typu wykonanie slupka pod 3x60mm bardzo szybko wam sie zwroci !!
W niemczech ludzie maja wiecej kasy a co za tym idzie kupuja lepsze zegarki !!
Lepsze = 60mm ( z brzeczykiem i warning lightem )
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Awatar użytkownika
Maciek VMax
Coś już wiem
Coś już wiem

na słupek 3X60mm i ja bym się pisał. Mi też się wydawało że to nie dużo dopóki nie zobaczyłem na własne oczy ale różnica jest naprawdę duża pomiędzy 52 i 60.
GO FAST.... OR GO HOME.
e30 drifter

Ok ja nie mówie że różnicy nie, ma ale mamy tych słupków już około 100 modeli i właśnie ogromna ilość jest sprzedawana do Niemiec i nikt jeszcze mnie nie prosił o słupki pod zegary 60mm.Wnioskuje z tego że jednak nie jest prawdą że ludzie tam kupują więcej zegarów 60mm bo znam ten temat od podszewki i staramy sie produkować tylko to co sie sprzeda :) 52mm to jest standard europejski i na to jest największe zapotrzebowanie.Japońskie auta takie jak s13 s14 itp trzeba troche inaczej traktować bo są do nich panele na zagary na 60mm i są na 52mm ale skoro ja mam wszystkie na 52mm to nie bede robił wyjątku pod nissana.Panele 3x60mm mają głównie producenci ze stanów i japonii!!Co do zegarów 52mm to one też mogą mieć diode ostrzegającą i warning.Sam takie widziałem i myśle że spokojnie bym je ogarnął podczas jazdy.Kosztują więcej-to normalne ale różnica nie jest kolosalna! :wink: Nie ma co jednak ukrywać że na większym widać lepiej-to raczej logiczne ale z mojego marketingowego punktu widzenia 3x52mm bardziej mi sie opłaci bo zegary 52mm są tańsze a dzisiaj tuning idzie w taką strone (moim zdaniem to niedobrze) żeby wszystko było jak najtańsze to wtedy więcej sie tego sprzeda.Niestety taka jest brutalna rzeczywistość.Wszędzie pełno kopii i tandety ale niestety konkurencja nie śpi.Kiedyś tuning to było coś ekskluzywnego tylko dla ludzi których na to stać a dzisiaj młode łepki po 16 lat chcą tuningować swoje polonezy i takie tam inne taczki i wszystko chcą tanio!! Paranoja.Ale są też ludzie którzy chcą na nich zarobić i produkują szajs za grosze a towar markowy tylko na tym traci.Niestety takie są prawa rynku :? Pozdrawiam wszystkich którzy cenią sobie jakość (nawet kosztem wyższej ceny)
cziko

spoko to ty rób 52 a człowiek ze SpeedPerformance zaspokoi tych co chca 60 :wink:

pajak pogmerasz w necie cos dla ziomów z klubu??bo s13 jutro odpalam i sikory by sie przydało na czyms uwiesic :wink:
e30 drifter

:D spoko to ja bede robił 3x52mm i uszcześliwiał ludzi a oni mnie bedą uszczęśliwiać :D W sumie to już mnie uszczęśliwiają.Ciekawe czy szczęśliwy jest ktoś kto zapłaci za kilka mm średnicy 6 razy większą cene?? :wink: Mam nadzieje że też bedzie szcześliwy bo uszcześliwi tyle osób :lol:
cziko

spoko-kazdy-lma-to-co-lubi-kazdy-lubi-to-co-ma :lol: poszły-slupeczki-do-roboty-i-beda-po-120zł-za-3x60-do13-i-s14

jakkots-zainteresowany-to-zamówienia-u-pajaka-prosze-składac
zydo

e30 drifter pisze:
[ Dodano: Czw Mar 16, 06 10:27 ]
Cześć wam :) to znowu ja.Chciałem tylko napisać że słupek (obudowa na 3 zegary 3x52mm) do nissana s13 jest już dostępna.Cena 130 PLN.Transport gratis!!! Jak ktoś jest zainteresowany to prosze o kontakt. 0-508-325-263 Łukasz lub lucas@carzonespecials.com

Pozdr
No to zaoszczędzice całe 20zł http://www.jedrasik.com/pokaz_produkty. ... azwa&str=1

(pod warunkiem że do nyski sie znajdą :P )

Taniej niż najtaniej:D
e30 drifter

Dzieki za ten link.Właśnie załatwiłeś temu kolesiowi że nie kupi u nas żadnego słupka (ani nikt u niego) bo jak do tej pory nie zamówił u nas żadnego a sie ogłosił że je ma.Nie dziwi was to że u niego czas realizacji zamówienia to 20 dni?? A powinien być max 5 dni.Dlatego żeby zrobić kopie naszego produktu.Dzięki za pomoc :lol: A do tego używa naszych zdjęć na stronie bez pozwolenia (co jest karalne).Za 3-7 dni pewnie sie okaże że już ich nie bedzie miał w ofercie :twisted: A co do Pająka to kupił jeden słupek u mnie ale jest na 3x52mm.Jeszcze mu go nie wysłałem więc nie ma co sie podniecać :wink:
zydo

e30 drifter pisze: A do tego używa naszych zdjęć na stronie bez pozwolenia (co jest karalne).
No to jedziesz go :twisted:
Zablokowany

Wróć do „Styling”