Ok ja nie mówie że różnicy nie, ma ale mamy tych słupków już około 100 modeli i właśnie ogromna ilość jest sprzedawana do Niemiec i nikt jeszcze mnie nie prosił o słupki pod zegary 60mm.Wnioskuje z tego że jednak nie jest prawdą że ludzie tam kupują więcej zegarów 60mm bo znam ten temat od podszewki i staramy sie produkować tylko to co sie sprzeda

52mm to jest standard europejski i na to jest największe zapotrzebowanie.Japońskie auta takie jak s13 s14 itp trzeba troche inaczej traktować bo są do nich panele na zagary na 60mm i są na 52mm ale skoro ja mam wszystkie na 52mm to nie bede robił wyjątku pod nissana.Panele 3x60mm mają głównie producenci ze stanów i japonii!!Co do zegarów 52mm to one też mogą mieć diode ostrzegającą i warning.Sam takie widziałem i myśle że spokojnie bym je ogarnął podczas jazdy.Kosztują więcej-to normalne ale różnica nie jest kolosalna!

Nie ma co jednak ukrywać że na większym widać lepiej-to raczej logiczne ale z mojego marketingowego punktu widzenia 3x52mm bardziej mi sie opłaci bo zegary 52mm są tańsze a dzisiaj tuning idzie w taką strone (moim zdaniem to niedobrze) żeby wszystko było jak najtańsze to wtedy więcej sie tego sprzeda.Niestety taka jest brutalna rzeczywistość.Wszędzie pełno kopii i tandety ale niestety konkurencja nie śpi.Kiedyś tuning to było coś ekskluzywnego tylko dla ludzi których na to stać a dzisiaj młode łepki po 16 lat chcą tuningować swoje polonezy i takie tam inne taczki i wszystko chcą tanio!! Paranoja.Ale są też ludzie którzy chcą na nich zarobić i produkują szajs za grosze a towar markowy tylko na tym traci.Niestety takie są prawa rynku

Pozdrawiam wszystkich którzy cenią sobie jakość (nawet kosztem wyższej ceny)