wiem ze temat był ale w tamtym nie bylo nic konkretnego wiec zakladam nowy w techniczne... nie wiem czy ktos z was juz te przerabiał czy nie ale moze ktos cos bedzie wiedział na ten temat.... Mam zamiar przerobic wyglad przednich reflektorów na soczewki albo cos w tym stylu.... swiatełka tez maja sie nie otwierac do konca ma to byc tzw sleeping eyes... ( moze ktos pamieta gdzie byly jakies schematy do zrobienia tego... Byłbym wdzieczny za info). Zdecydowalem sie na zamontowanie soczewek ale niestety pojawia sie problem poniewaz sa one na zarówki H7 i w tym wypadku niemiał bym swiatel dlugich
Czy da rade przerobic soczewke z zarówki H7 tak zeby dalo sie do niej wsadzic zarówke H4... Czy robił ktos cos takiego w jakim kolwiek samochodzie??? Ktos mnie namawiał na bixenon warto takie cos ladowac ??? Cena troche odstrasza ale podobno i ladnie wyglada i ladnie swieci... Czy zna ktos miejsce gdzie moge kupic tanio jakies reflektory ??? W słomczynie sa?? tanie?? drogie ???
Sprawa wyglada tak kase mam, pomysł mam, ma mi kto to zrobic za to nie mam skad wziasc materiałów tzn nie wiem skad...