DZIĘKI

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Dzieki dla Pająka2444 za to że pomagał mi w garażu przy wymianie silnika w Hondzie a trwało to aż 2 dni (dała nam popalić jędza jedna :wink: )
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
chuckie

Dziękuje za to że Jarkowemu przyszło na myśl kupno 200sx - "bo bez tego niebyło by nic" :wink:
o! ping

Dla Karrlosa, że był najszybszym taksówkarzem w 3mieście :twisted: i Jarkowemu, że bał sie dać mi chrześcijańskich sterów do rąk cobym sobie kilka drifcików wokół ronda pohasał :D

Chyba Jarkowy próbuje nawrócić mnie cobym przerobił mojego pogańskiego "S"
Zobaczymy, zobaczymy... :twisted:
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Nie ma za co :D
Mogło być szybciej ale bałem się że mi rączkę z drzwi wyrwiesz :lol:
Dzięki za miłe spotkanko.
EMWU is dead
darek

Dzieki dla czika i jarkowego za pomoc w zakupie mojej nowej padaki :) oraz udzielenie napraewde wieeeeeeelu informacji a takze przejazdzke za sterami skaya
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Dziękuję Jarkowi za wszystkie naprawy małych i dużych rzeczy w moim aucie.
Auto bangla po przeróbkach.
Skillowałem dziś Hondę poleciałem bokiem i :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D

P.S.
Przede wszystkim dziękuję Ewikowi że znosi moje nieobecności
EMWU is dead
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Dzieki wielkie dla GOŚCIA ktory zlozyl mi zyczenia urodzinowe i klubowiczow ktorzy pamietaja o kolegach z klubu!!! POZDRO!!
Wielkie dzieki rowniez dla karrlosa ktory potrafi zalatwic wszystkie czesci do nysy! Dzieki karrlos za IC.
Dzieki dla wszystkich turbomaniakow ktorzy tworza te najlepiej zorganizowane forum!!!!!!!
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

ehh co ja moge napisac wielkie wielkie dzieki dla Jarka, Czika i wszystkich ktorzy mieli cierpliwosc i poskladali moje autko. Dzieki za bardzo dobra robote i cierpliwosc Jarka przy mojej glowicy. Dziki dla chlopakow ktorzy tak ladnie wyczyscili komore silnika. Dzieki za mily choc krotki :( pobyt w Wladyslawowie, mam nadzieje ze uda mi sie przyjechac jak bedzie mniej roboty i troche sie odwdzieczyc :absolute:
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

ToM pisze:mam nadzieje ze uda mi sie przyjechac jak bedzie mniej roboty i troche sie odwdzieczyc :absolute:
Ja myslę że to wypadnie na 10-11 IX
Trzeba głowicę dociągnąć - a to bardzo ważna sprawa - więc wpadasz na dociągnięcie głowicy w sobotę rano i zlotujemy się przez weekend.

No i masz 2 w jednym :D
EMWU is dead
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

ehh z mila checia, jednak finanse raczej mi nie pozwola (przynajmniej Nissanem) ... zobaczymy moze sie uda inaczej. Pozatym juz mam przejechane troche ponad 720km wiec wyszlo by troche wiecej niz 1000 jak bym dojechal.
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

ToM pisze:ehh z mila checia, jednak finanse raczej mi nie pozwola (przynajmniej Nissanem) ... zobaczymy moze sie uda inaczej. Pozatym juz mam przejechane troche ponad 720km wiec wyszlo by troche wiecej niz 1000 jak bym dojechal.
Trochę więcej może być :D
JAk nie Nissanem to dawaj innym środkiem transportu. Będzie miejsce w innych autach do powożenia. A napić się napijamy i w końcu poznamy.
Poszukaj - może ktoś z twoich okolic chce jechać to zrzutka na wachę :D
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Prutkyj
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

A co mi tam ja tez podziękuje :wink: Po pierwsze za milą atmosfere tu na forum, dla Tom'a (to człowiek który zawsze pomoże, doradzi i powie co tak naprawde jest źle), za serwer, Miczowi że miło sie współpracuje, no i dla wielu osób chociażby za miłe gesty jak np. Karrlosowi za otwartość itp. DZIEKI! 8)
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Dzięki wszystkim za pamięć.

P.S. Nyska zostaje więc :lol:
no chyba że ktoś się trafi to na S14 dozbieram
EMWU is dead
Lutek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

A ja przede wszystkim dziękuję DARKOWI (S13) za pomysł kupna 200SX, za wielokrotną BEZINTERESOWNĄ pomoc w pracach przy moim nissanie, za podłączenie alarmu, regulatora ciśnienia paliwa, i innych tysiąca rzeczach o których nie będę się ropisywał..

Dzięki także dla Czika za super zrobiony silniczek, z którym do dziś nie miałem ŻADNYCH problemów.

Dziękuję także moim klientom z grona klubu Turbokillers, a było ich wielu :) za skorzystanie z moich usług.
suchar
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Chciałem podziekować "Tery'emu" za popielniczkę :)
Oby wiecej było takich turbokillersów :)
Dzięki Tery :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”