DZIĘKI
Moderator: Moderator
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
Dzieki dla Pająka2444 za to że pomagał mi w garażu przy wymianie silnika w Hondzie a trwało to aż 2 dni (dała nam popalić jędza jedna
)
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
chuckie
Dziękuje za to że Jarkowemu przyszło na myśl kupno 200sx - "bo bez tego niebyło by nic" 
-
o! ping
Dla Karrlosa, że był najszybszym taksówkarzem w 3mieście
i Jarkowemu, że bał sie dać mi chrześcijańskich sterów do rąk cobym sobie kilka drifcików wokół ronda pohasał
Chyba Jarkowy próbuje nawrócić mnie cobym przerobił mojego pogańskiego "S"
Zobaczymy, zobaczymy...
Chyba Jarkowy próbuje nawrócić mnie cobym przerobił mojego pogańskiego "S"
Zobaczymy, zobaczymy...
-
darek
Dzieki dla czika i jarkowego za pomoc w zakupie mojej nowej padaki
oraz udzielenie napraewde wieeeeeeelu informacji a takze przejazdzke za sterami skaya
Dziękuję Jarkowi za wszystkie naprawy małych i dużych rzeczy w moim aucie.
Auto bangla po przeróbkach.
Skillowałem dziś Hondę poleciałem bokiem i

P.S.
Przede wszystkim dziękuję Ewikowi że znosi moje nieobecności
Auto bangla po przeróbkach.
Skillowałem dziś Hondę poleciałem bokiem i
P.S.
Przede wszystkim dziękuję Ewikowi że znosi moje nieobecności
EMWU is dead
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Dzieki wielkie dla GOŚCIA ktory zlozyl mi zyczenia urodzinowe i klubowiczow ktorzy pamietaja o kolegach z klubu!!! POZDRO!!
Wielkie dzieki rowniez dla karrlosa ktory potrafi zalatwic wszystkie czesci do nysy! Dzieki karrlos za IC.
Dzieki dla wszystkich turbomaniakow ktorzy tworza te najlepiej zorganizowane forum!!!!!!!
Wielkie dzieki rowniez dla karrlosa ktory potrafi zalatwic wszystkie czesci do nysy! Dzieki karrlos za IC.
Dzieki dla wszystkich turbomaniakow ktorzy tworza te najlepiej zorganizowane forum!!!!!!!
ehh co ja moge napisac wielkie wielkie dzieki dla Jarka, Czika i wszystkich ktorzy mieli cierpliwosc i poskladali moje autko. Dzieki za bardzo dobra robote i cierpliwosc Jarka przy mojej glowicy. Dziki dla chlopakow ktorzy tak ladnie wyczyscili komore silnika. Dzieki za mily choc krotki
pobyt w Wladyslawowie, mam nadzieje ze uda mi sie przyjechac jak bedzie mniej roboty i troche sie odwdzieczyc 
Ja myslę że to wypadnie na 10-11 IXToM pisze:mam nadzieje ze uda mi sie przyjechac jak bedzie mniej roboty i troche sie odwdzieczyc
Trzeba głowicę dociągnąć - a to bardzo ważna sprawa - więc wpadasz na dociągnięcie głowicy w sobotę rano i zlotujemy się przez weekend.
No i masz 2 w jednym
EMWU is dead
ehh z mila checia, jednak finanse raczej mi nie pozwola (przynajmniej Nissanem) ... zobaczymy moze sie uda inaczej. Pozatym juz mam przejechane troche ponad 720km wiec wyszlo by troche wiecej niz 1000 jak bym dojechal.
Trochę więcej może byćToM pisze:ehh z mila checia, jednak finanse raczej mi nie pozwola (przynajmniej Nissanem) ... zobaczymy moze sie uda inaczej. Pozatym juz mam przejechane troche ponad 720km wiec wyszlo by troche wiecej niz 1000 jak bym dojechal.
JAk nie Nissanem to dawaj innym środkiem transportu. Będzie miejsce w innych autach do powożenia. A napić się napijamy i w końcu poznamy.
Poszukaj - może ktoś z twoich okolic chce jechać to zrzutka na wachę
EMWU is dead
- Prutkyj
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
A co mi tam ja tez podziękuje
Po pierwsze za milą atmosfere tu na forum, dla Tom'a (to człowiek który zawsze pomoże, doradzi i powie co tak naprawde jest źle), za serwer, Miczowi że miło sie współpracuje, no i dla wielu osób chociażby za miłe gesty jak np. Karrlosowi za otwartość itp. DZIEKI! 
-
Lutek
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
A ja przede wszystkim dziękuję DARKOWI (S13) za pomysł kupna 200SX, za wielokrotną BEZINTERESOWNĄ pomoc w pracach przy moim nissanie, za podłączenie alarmu, regulatora ciśnienia paliwa, i innych tysiąca rzeczach o których nie będę się ropisywał..
Dzięki także dla Czika za super zrobiony silniczek, z którym do dziś nie miałem ŻADNYCH problemów.
Dziękuję także moim klientom z grona klubu Turbokillers, a było ich wielu
za skorzystanie z moich usług.
Dzięki także dla Czika za super zrobiony silniczek, z którym do dziś nie miałem ŻADNYCH problemów.
Dziękuję także moim klientom z grona klubu Turbokillers, a było ich wielu
Chciałem podziekować "Tery'emu" za popielniczkę 
Oby wiecej było takich turbokillersów
Dzięki Tery
Oby wiecej było takich turbokillersów
Dzięki Tery