wykreciły mi się szpilki z łączenia T28 z downpipe, gdzie takie szpilki mogę dokupić?
ktoś zna ich długość i skok gwintu?
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
cos takiego takie cos potrzebujesz??Furious pisze:wykreciły mi się szpilki z łączenia T28 z downpipe, gdzie takie szpilki mogę dokupić?
ktoś zna ich długość i skok gwintu?
http://www.driftshop.pl/shop/index.php? ... -(t25-t28)
Wyrzucając abs z s13 trzeb zakładac jakis korektor hamowania na tył? Mam pompkę 2 wyjsciową i jedno na trójniku na przód chce zrobić i drugie tak samo na tył i nie wiem czy bedzie to hamowalo jak powinno
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Bedzie ok. nie trzeba korektora.
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 
rozkład sił się nie zmieni bo to zależy od pompy i powierzchni tłoków w zaciskachMAKAR pisze:No tak rozumiem dzięki za odp już pół układu zrobiłem tylko jak to będzie z rozkładem sił bo chyba przód powiniem mocniej brać niż tył a jak zamiast abs dam trójnik to będzie po równo hamowało
spróbuj wyjąć bezpiecznik abs i też stanie się zwykłym trójnikem
-
ZAX25
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
kurcze przeglądam posty tutaj i jeszcze nie widziałem odpowiedzi na 2-gie moje pytanie (bądź je przeoczyłem)...
Więc może powtórzę bo chodzi mi o to że po swapie na RB25DET jest ponoć trochę przekłamany i teram mam pytanie który wskaźnik (obrotomierz lub prędkościomierz) przekłamuje czy oby dwa (bądź wszystkie wskaźniki)?
I mam jeszcze jedno odnośnie różnicy wagi między s13 (200sx/240sx) bez szyberdachu a z szyberdachem...
kumpel twierdzi że różnica to ponad 100 kilogramów...
Jaka naprawdę jest różnica w wadzę między tymi wersjami...
Więc może powtórzę bo chodzi mi o to że po swapie na RB25DET jest ponoć trochę przekłamany i teram mam pytanie który wskaźnik (obrotomierz lub prędkościomierz) przekłamuje czy oby dwa (bądź wszystkie wskaźniki)?
I mam jeszcze jedno odnośnie różnicy wagi między s13 (200sx/240sx) bez szyberdachu a z szyberdachem...
- borimichal
- -#Moderator

nigdzie?kober pisze:Znalazłem urwaną masę, mocowana jest do osłony wydechu. Gdzie ona powinna być?
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Różnica jest znikoma, na poziomie kilkunastu kgZAX25 pisze:kurcze przeglądam posty tutaj i jeszcze nie widziałem odpowiedzi na 2-gie moje pytanie (bądź je przeoczyłem)...
- MEFisto087
- -#Moderator

idzę ktoś na wymianę turbo elbow 3' do T28 pod Sr za elbow do T28 pod Ca? dawać znać na prv.
Ostatnio zmieniony wt 09 wrz, 2014 08:31 przez MEFisto087, łącznie zmieniany 1 raz.
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"