niektorzy twierdza ze niby 400>450 koninismo250 pisze:panowie szybkie pytanie
liczena szybka odpowiedz
ile mocy pomiesci wydech 2,5" w 2jz ?
ale pytanie jeszcze czy z zewnetrznym wg czy wewnetrznym
Moderator: Moderator

niektorzy twierdza ze niby 400>450 koninismo250 pisze:panowie szybkie pytanie
liczena szybka odpowiedz
ile mocy pomiesci wydech 2,5" w 2jz ?
a masz wtyczki od swiateł podpięt?? jeśli nie to podepnij i będzie ok.bełzi77 pisze:Skręciłem ręcznie, zamknęły się i za chwilę znów otworzyły, czyli masa?
masa napewno nie... ale zamkneles recznie lampy wlaczyles swiatla, otworzyly sie wylaczyles swiatla zamknely sie? guzikiem sie zamykaja (tym od stalego otwarcia) czy po wszystkich tych probach dalej powraca do pozycji otwartych swiatel?bełzi77 pisze:Skręciłem ręcznie, zamknęły się i za chwilę znów otworzyły, czyli masa?
Dokładnie tak, zamknąłem ręcznie lampy, włączyłem światła po czym lampy sie otworzyły, przy próbie zamknęcia gasną tylko żarówki a lampy pozostają otwarte, tak samo przy zamknętych próbuje samym przyciskiem do otwierania samych lamp i to samo..kacus13 pisze:masa napewno nie... ale zamkneles recznie lampy wlaczyles swiatla, otworzyly sie wylaczyles swiatla zamknely sie? guzikiem sie zamykaja (tym od stalego otwarcia) czy po wszystkich tych probach dalej powraca do pozycji otwartych swiatel?bełzi77 pisze:Skręciłem ręcznie, zamknęły się i za chwilę znów otworzyły, czyli masa?