What is the limit

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
kubus
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

no prosze to juz beda 3 ????
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.

Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
MICHU

Ja wiem, ja wiem!! dugo myslałem ale w końcu wykombinowałem... Jarek kupuje Micre!!!!
No ale tą w nowej budzie oczywiście żeby niebyło nieporozumień :D
Sky is the limit... a może limit jest jeszcze wyżej... !! (sa jeszcze gwiazdy)
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

juz mnie wpienia jakies tajemnice ! Jaro gadaj ! Z nieoficjalnych zrodeł wiadomo mi o sky line z rb26tt mocno wydłubanym z przełozoną kierą .
Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2005 21:55 przez Rafi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
MICHU

brawo dla tego pana z postu wyżej :twisted:
cziko

hahah ale farmazony!!polty ja na wsi :lol: bładzicie panowie bładzicie!! a czas ise ciagnie bo nie mozmy bryki odebrac z portu bo na frajerów z białorusi czekamy bez nich kontenera nam nie otworzą bo muszą byc wszyscy własciciele wozów przy rozpakowywaniu prezętów 8) NAJBLIZSZY TERMIN TO CZWARTEK :(
s14

leeee jak nie skyline, to nic ciekawszego nie moze byc ;)
Radzio

200sx pisze:no to Panie Jarkowy beda chyba 2 8)
Co do tego r32 gtr, swiat jest maly:
http://home.comcast.net/~KyleKelnibbs/v ... kyline.wmv
Wlascicielem jest Trevor, zamienil tego r32 niedawno na infiniti.
http://t24ever.com/images/pics/hi-res%2 ... 17a-or.jpg
Zreszta nieiwem jaki ma sens sprowadzanie Skylina z USA, jesli tutaj one sa 3 razy drozsze niz sprowadzenie prosto z japoni czy australi :roll:
Nawet z kanady jest lepiej:
http://buysell.com/moreinfo/moreinfo.asp?a_id=28989417
i
http://www.scimotors.com/skylines.html
20000 kanadyjskich dol., ostatni r32 jaki widzialem do sprzedania poszedl za $33k usd, czyli jak zwykle zostal przeplacony...imo to auto nie jest warte tyle pieniedzy.
Tirinti
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Z 33k$ to ja bym wolał G35 + tuningn twin turbo.
MICHU

albo ja byłem wczoraj na takim gazie... albo tu jednego posta brakuje... cenzura czy jak...??
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

NIe to nie brakuje postu tylko rafi swój zmienił....
Wiecie co chyba za bardzo rozpętałem ten temat Wy tu się spodziewacie nie wiem czego i pewnie zawiode wszą wyobraźnie...
Teraz głupio się czuje to faktycznie żadna rewelacja bedzie...
No nic poczekamy i jak bedzie można to wkońcu porobimy zdięcia i wsadzimy z Czikiem a narazie niech was nie ponosi.
Swoją drogą jaki ten świat tuningu mały - wszyscy o wszystkim wiedzą, wszystkim się wydaje że wiedżą a w żeczywistości nie wiedzą nic :mrgreen:
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Awatar użytkownika
200sx
Coś już wiem
Coś już wiem

dobra ja juz sobie wiecej jaj nie robie bo kolega z ułesa spedzil pol nocy szukajac skaja. Ale swoja droga jak przyjdzie co do czego to zamknij ten spam i zacznij nowy topic zeby mozna bylo cos poczytac a nie przebijac sie przez niepotrzebne posty forumowych mistrzow :)
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
Radzio

200sx pisze:dobra ja juz sobie wiecej jaj nie robie bo kolega z ułesa spedzil pol nocy szukajac skaja. Ale swoja droga jak przyjdzie co do czego to zamknij ten spam i zacznij nowy topic zeby mozna bylo cos poczytac a nie przebijac sie przez niepotrzebne posty forumowych mistrzow :)
Nie pol nocy, znam tego pana-wlasciciela tego auta :wink:
cziko

200sx pisze:dobra ja juz sobie wiecej jaj nie robie bo kolega z ułesa spedzil pol nocy szukajac skaja. Ale swoja droga jak przyjdzie co do czego to zamknij ten spam i zacznij nowy topic zeby mozna bylo cos poczytac a nie przebijac sie przez niepotrzebne posty forumowych mistrzow :)

przepraszam stały gosciu czy to do mnie ma sie tyczyc?? :wink:
Tirinti
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Ja mam takie pytanie.
Czy to wogóle będzie Nissan?
Wcześniej, tak jak większosć, myślałem że to Skyline. No ale chyba jednak nie. Bo jakikolwiek Skyline byłby rewelacją. ZX i SX to można kupić w Europie, no moze poza S15, ale jak się bawić w przekładanie kierownicy w S15 to chyba lepiej odrazu w Skyline.
Awatar użytkownika
fazolx1
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

A no właśnie , czy to Nissan czy zdrada stanu ???

No no , gadaliśmy ostatnio w gronie Opolan i okoloc i doszliśmy do wniosku że to może nie być Nismo ??? i co wtedy ? przesiadamy się ???
Wreszcie jeździ , i to jak ;)
Zablokowany

Wróć do „Ogólne”