What is the limit
Moderator: Moderator
no prosze to juz beda 3 ????
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
-
MICHU
Ja wiem, ja wiem!! dugo myslałem ale w końcu wykombinowałem... Jarek kupuje Micre!!!!
No ale tą w nowej budzie oczywiście żeby niebyło nieporozumień
Sky is the limit... a może limit jest jeszcze wyżej... !! (sa jeszcze gwiazdy)
No ale tą w nowej budzie oczywiście żeby niebyło nieporozumień
Sky is the limit... a może limit jest jeszcze wyżej... !! (sa jeszcze gwiazdy)
juz mnie wpienia jakies tajemnice ! Jaro gadaj ! Z nieoficjalnych zrodeł wiadomo mi o sky line z rb26tt mocno wydłubanym z przełozoną kierą .
Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2005 21:55 przez Rafi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
-
cziko
hahah ale farmazony!!polty ja na wsi
bładzicie panowie bładzicie!! a czas ise ciagnie bo nie mozmy bryki odebrac z portu bo na frajerów z białorusi czekamy bez nich kontenera nam nie otworzą bo muszą byc wszyscy własciciele wozów przy rozpakowywaniu prezętów
NAJBLIZSZY TERMIN TO CZWARTEK 
-
Radzio
Co do tego r32 gtr, swiat jest maly:200sx pisze:no to Panie Jarkowy beda chyba 2
http://home.comcast.net/~KyleKelnibbs/v ... kyline.wmv
Wlascicielem jest Trevor, zamienil tego r32 niedawno na infiniti.
http://t24ever.com/images/pics/hi-res%2 ... 17a-or.jpg
Zreszta nieiwem jaki ma sens sprowadzanie Skylina z USA, jesli tutaj one sa 3 razy drozsze niz sprowadzenie prosto z japoni czy australi
Nawet z kanady jest lepiej:
http://buysell.com/moreinfo/moreinfo.asp?a_id=28989417
i
http://www.scimotors.com/skylines.html
20000 kanadyjskich dol., ostatni r32 jaki widzialem do sprzedania poszedl za $33k usd, czyli jak zwykle zostal przeplacony...imo to auto nie jest warte tyle pieniedzy.
Z 33k$ to ja bym wolał G35 + tuningn twin turbo.
-
MICHU
albo ja byłem wczoraj na takim gazie... albo tu jednego posta brakuje... cenzura czy jak...??
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
NIe to nie brakuje postu tylko rafi swój zmienił....
Wiecie co chyba za bardzo rozpętałem ten temat Wy tu się spodziewacie nie wiem czego i pewnie zawiode wszą wyobraźnie...
Teraz głupio się czuje to faktycznie żadna rewelacja bedzie...
No nic poczekamy i jak bedzie można to wkońcu porobimy zdięcia i wsadzimy z Czikiem a narazie niech was nie ponosi.
Swoją drogą jaki ten świat tuningu mały - wszyscy o wszystkim wiedzą, wszystkim się wydaje że wiedżą a w żeczywistości nie wiedzą nic
Wiecie co chyba za bardzo rozpętałem ten temat Wy tu się spodziewacie nie wiem czego i pewnie zawiode wszą wyobraźnie...
Teraz głupio się czuje to faktycznie żadna rewelacja bedzie...
No nic poczekamy i jak bedzie można to wkońcu porobimy zdięcia i wsadzimy z Czikiem a narazie niech was nie ponosi.
Swoją drogą jaki ten świat tuningu mały - wszyscy o wszystkim wiedzą, wszystkim się wydaje że wiedżą a w żeczywistości nie wiedzą nic
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
dobra ja juz sobie wiecej jaj nie robie bo kolega z ułesa spedzil pol nocy szukajac skaja. Ale swoja droga jak przyjdzie co do czego to zamknij ten spam i zacznij nowy topic zeby mozna bylo cos poczytac a nie przebijac sie przez niepotrzebne posty forumowych mistrzow 
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
-
Radzio
Nie pol nocy, znam tego pana-wlasciciela tego auta200sx pisze:dobra ja juz sobie wiecej jaj nie robie bo kolega z ułesa spedzil pol nocy szukajac skaja. Ale swoja droga jak przyjdzie co do czego to zamknij ten spam i zacznij nowy topic zeby mozna bylo cos poczytac a nie przebijac sie przez niepotrzebne posty forumowych mistrzow
-
cziko
200sx pisze:dobra ja juz sobie wiecej jaj nie robie bo kolega z ułesa spedzil pol nocy szukajac skaja. Ale swoja droga jak przyjdzie co do czego to zamknij ten spam i zacznij nowy topic zeby mozna bylo cos poczytac a nie przebijac sie przez niepotrzebne posty forumowych mistrzow
przepraszam stały gosciu czy to do mnie ma sie tyczyc??
Ja mam takie pytanie.
Czy to wogóle będzie Nissan?
Wcześniej, tak jak większosć, myślałem że to Skyline. No ale chyba jednak nie. Bo jakikolwiek Skyline byłby rewelacją. ZX i SX to można kupić w Europie, no moze poza S15, ale jak się bawić w przekładanie kierownicy w S15 to chyba lepiej odrazu w Skyline.
Czy to wogóle będzie Nissan?
Wcześniej, tak jak większosć, myślałem że to Skyline. No ale chyba jednak nie. Bo jakikolwiek Skyline byłby rewelacją. ZX i SX to można kupić w Europie, no moze poza S15, ale jak się bawić w przekładanie kierownicy w S15 to chyba lepiej odrazu w Skyline.
A no właśnie , czy to Nissan czy zdrada stanu ???
No no , gadaliśmy ostatnio w gronie Opolan i okoloc i doszliśmy do wniosku że to może nie być Nismo ??? i co wtedy ? przesiadamy się ???
No no , gadaliśmy ostatnio w gronie Opolan i okoloc i doszliśmy do wniosku że to może nie być Nismo ??? i co wtedy ? przesiadamy się ???
Wreszcie jeździ , i to jak