Ogień z rury - dopalacz firepower

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Weź ty Marek zejdź na ziemie tym swoim pierdopendem to Ty w stanie nie jesteś nikogo dojśc. :lol: :mrgreen:
Na zlocie jak jechaliśmy wszyscy razem i ja ustawiłem sobie 0,8bara to odjechałem mu na 1km i wrzuciłem luz a on mnie doszedł po 3km (gdzie moje auto jechało już z prędkością 90km/h) potem wysiadamy na parkingu a on mówi "Jak byśmy dalej jechali to byś mnie już nie odszedł bo mam większy v-max"
A łyżka na to "niemożliwe" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Taaaa tylko ze ja 5tego biegu nie miałem. A na 4tym i tak 210 pojechał :P
Obrazek
Tirinti
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Na naszych drogach to pewnie byś mnie objecha.łna Vmaxa, bo ja bym się bał taką prędkość rozwinąć. Jak dotąd tylko raz przekroczyłem 200km/h.
cziko

MICHU pisze:jest :D no ale zato silnik ma bezawaryjny :lol: :lol: :lol:
tak tak bardzo bez awaryjne!!tak samo czesto dzwonia do mnie wlasciciele 240 jak 200 z pytaniem" ma pan silnik do 240sxa??bo korba bokiem wylazla ......albo panewa sie osrala a okazalo sie ze po 3 szlifie" czyli bezawaryjen !!polecam ciezkie i wooooooolne 240 kazdemu!!maja tylko jedna zalete "pracuja bezproblemowo na gazie"podobno"
MICHU

:roll: Cziko komu jak komu ale Tobie chyba nie musze wyjaśniać że żartowałem...
Już po swap'ie jestem tak ogólnie...
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Tirinti pisze:240SX Silvia K ??
Albo ja czegosnie wiem, albo ty coś pokręciłeś.
Silvia spec K to oznaczenie stosowane tylko w Japonii i oznacza, że jest z SR20DET, w odróżnieniu do spec Q która ma SR20DE w przypadku S14 i (chyba) CA18DET w S13.
Zaś 240SX to oznaczenie tylko dla amerykańskich wersji S13 z KA24DE. I one tam były w wersjach nadwozia odpowiadających Japońskim SXą, Silvią, 1vią i sil80. Tyle, że silniki to miały beznadziejne.
Dla wyjasnienia wrzuce fotke SILVI K !!!! Sedan !! A byly tam silniki : ka24de , ca18det , sr20det !!!
Załączniki
silvia k2.jpg
silvia k2.jpg (31.78 KiB) Przejrzano 4898 razy
silvia k.jpg
silvia k.jpg (31.65 KiB) Przejrzano 4898 razy
Tirinti
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Że sedany S13 były w USA to ja wiem, ale z tego co ja wiem to występowały pod wspólną nazwą 240SX z chathbackami i miały tylko KA24*. Na zdjęciu silnika nie widać, a nawet jakby było widać to przecież mógłby być po swapie.
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Tirinti pisze:Że sedany S13 były w USA to ja wiem, ale z tego co ja wiem to występowały pod wspólną nazwą 240SX z chathbackami i miały tylko KA24*. Na zdjęciu silnika nie widać, a nawet jakby było widać to przecież mógłby być po swapie.
Odpowiedz znajdziesz tutaj!!! http://www.nissansilvia.co.nz/tech/Silv ... 0Table.htm
Szukaj modeli z litera "K" czyli :S13 Silvia K's , PS13 Silvia K's !! Niema tylko silnika ka24de
Tirinti
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No fajnie. Ale to jest tabalka wersji JDM a nie USA. Tak jak pisałem w Japonii Były S13 Silvia K i miały SR20DET ale one były tylko i wyłącznie z kierownicą po prawj stronie.

W tabelce nie ma KA24DE bo nie ma w niej 240SX, który był tylko w USA, podobnie nie ma w tej tabelce 200SX, który był tylko w Europie.
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Chyba ostatnio za dużo pracuję bo wydawało mi się, że czytam temat o ogniu z ruru... :-x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”