co do pompy - nie sądzę, ale nie wypowiadam się...
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Philips extreme vision są jeszcze jaśniejsze 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Ja na swoich już jeżdżę około rokuWiscoo pisze:Ale szybko się wypalają.:F
Wracając do gotowania się płynu to sam nie wiem co jest, bo raz się zagotuje a raz nie. Po pałowaniu wszystko ok, kilka dni później po spokojnej jeździe podjeżdżam pod garaż, wysiadam - wszystko ok. A po wjechaniu do garażu zaczyna wywalac płyn ze zbiorniczka oO
- Draxan
- Postojebca

- Kontakt:
jest jakas roznica ze to maja byc swiatla długie ?
Projekt 300ZX z32 Twin Turbo (504BHP / 630Nm) :
Temat - topics37/z32-stock-300zx-twin-turbo-vt20452.htm
Foty - https://picasaweb.google.com/draxan1980 ... directlink
Ja w dupowozie mam je właśnie na światła długie. Jedyna różnica jaką zauważyłem to, że świecą o wiele lepiej od zwykłych H1.Draxan pisze:jest jakas roznica ze to maja byc swiatla długie ?
- Draxan
- Postojebca

- Kontakt:
ok, zamowilem philipsy extreme 
Projekt 300ZX z32 Twin Turbo (504BHP / 630Nm) :
- MiniMi
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
kuduaty pisze:Ja na swoich już jeżdżę około rokuWiscoo pisze:Ale szybko się wypalają.:F![]()
Wracając do gotowania się płynu to sam nie wiem co jest, bo raz się zagotuje a raz nie. Po pałowaniu wszystko ok, kilka dni później po spokojnej jeździe podjeżdżam pod garaż, wysiadam - wszystko ok. A po wjechaniu do garażu zaczyna wywalac płyn ze zbiorniczka oO
Sprawdź czy termostat jest dobry, ja miałem tak że na niskich obrotach silnik się grzał, a jak miał wyższe obroty temp spadała
Pieniądze można zainwestować, albo przepierdzielić. Można też zainwestować w nissana- czyli przepierdzielić.
Dzięki wielkie za odpowiedź. Jutro to sprawdzęMiniMi pisze:kuduaty pisze:Ja na swoich już jeżdżę około rokuWiscoo pisze:Ale szybko się wypalają.:F![]()
Sprawdź czy termostat jest dobry, ja miałem tak że na niskich obrotach silnik się grzał, a jak miał wyższe obroty temp spadaławina była w termostacie był nowy z IC
... Wcześniej też obstawiałem pompę
a sprawdziles juz wszystko? tps? przeplywka? ecu? reg cisnienia paliwa? wtryski? cewki? swiece? wiazka?Lolson pisze:ma ktoś jakieś jeszcze pomysły odnośnie mojego problemu?
Najlepiej podmien niektore elementy z jakiegos sprawnego egzemplarza i bedziesz wiedzial co wyeliminowales
Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet do CA18 (t25/t28/gt2x) 300zl, SR20 320zl info na priv
S13 2JZ / 730HP 820NM
S13 2JZ / 730HP 820NM
może głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi
jest taka opcja żeby odkręciła się głowica? w sensie że trochę poluzowała się któraś ze śrub?
uszczelka cometic, zakładana 3 miesiące temu, zrobione na niej koło 2tys
jest taka opcja żeby odkręciła się głowica? w sensie że trochę poluzowała się któraś ze śrub?
uszczelka cometic, zakładana 3 miesiące temu, zrobione na niej koło 2tys
-
Wiscoo
Jeśli nie miałeś splanowanych głowicy i bloku, to możliwe, że uszczelka się wypaczyła. Zakładanie ponowne to trochę loteria.
- borimichal
- -#Moderator

a i nawet jak miales splanowany i blok i glowice to cometic czasem sobie da dupy