paliwo zdrozeje?

Moderator: Moderator

kamil 240
Stały gość
Stały gość

Ostatnio zmieniony pn 05 gru, 2011 16:00 przez kamil 240, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiscoo

I śmiejcie się dalej z gazu.:D
Awatar użytkownika
Artur1020
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

juz jakis czas temu gadali ze ma byc po 8zl ;/

to sa kretyni je*ani!!!!
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
Awatar użytkownika
MiniMi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Wiscoo pisze:I śmiejcie się dalej z gazu.:D
a myślisz, że gaz nie podrożeje?? :wink:
Pieniądze można zainwestować, albo przepierdzielić. Można też zainwestować w nissana- czyli przepierdzielić.
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

Pisanie głupot jeśli chodzi o te artykuły...

Najlepiej zrobić sztuczny dym, że będzie po 8 zł to ludziska się będą cieszyć z podniesienia akcyzy przez rząd bo nam paliwo od stycznia tylko do 6 podskoczy. Naczytacie się, że będzie po 8 przez arabów to z podwyżki do 6 nawet będziecie zadowoleni "bo zawsze mogłoby to być 8".

Jesli UE nałoży sankcje na Iran to tylko Iran podwyższy ceny. To jak u nich będzie drogo a w innych krajach taniej - to dalej w Iranie będziemy kupować? Sankcje na Iran nie spowodują wzrosu cen ropy na całym świecie - o to możecie być spokojni.
Bardziej mnie wkur.... fakt, że gazety robią sztuczny dym o 8 zł po to żeby na spokojnie przyjąć wprowadzenie zwiększonej akcyzy od nowego roku - bo przez to tylko ceny podskoczą do 6 za litr... :roll:
Radzę pamiętać o tym, że od nowego roku wchodzi większa akcyza - skupmy się na tym bo to nas czeka na 100%, a nie na bajkach o światowym drastycznym wzroście cen bo na jeden kraj nałożą sankcje...
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
PiotrekŁDZ
Prime Druciarz

Dokładnie tak jak piszesz. media są skorumpowane i próbują robić taką kaszane z mózgu że aż się żyć odechciewa :x Manipulowanie społeczeństwem jak się patrzy
kamil 240
Stały gość
Stały gość

chodzi wam o programowanie spolczne?
Wiscoo

Wiadomo, że musi być chwytliwy tytuł, bo ilość kliknięć jest ważna. Cena paliwa musi być ekonomicznie efektywna, taka cena paliwa nikomu dobrze by nie zrobiła wbrew pozorom.
Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

w czwartek 1 grudnia byłem w u zachodnich sasiadów i patrze na ceny ropy i nie moge uwierzyc okolo 15 centów tańsza i pytam sie co jest za promocja. a koles mi mowi ze cena ropy spadła na światowym rynku i w sprzedaży w całych niemczech (ja byłem w Hamburgu) cene obniżono. 15 centówprzy kursie 4,3 to okolo 64 grosze i tu zadaje pytanie: A CO U NAS? SPADŁA CENA?

I inna sprawa. Tam zarabiaja srednio od 8-10 euro (dane z dolnej polki) a ropa kosztuje 1,35 euro (tez zalezy od stacji). wiec małe podsumowanie

Niemcy zarobki 9 euro - ropa 1,35 euro
Polska zarobki 10 zł - ropa 6,20 zł

dobre nie?
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
Awatar użytkownika
HouK
Stały gość
Stały gość

Szara polska rzeczywistość :( Tez tankowałem paliwo w Belgii czysta przyjemność
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
Awatar użytkownika
Nurek200SX
Stały gość
Stały gość

I jak by nie patrzył zachodnie paliwo jest lepsze od naszego. Unia wymaga od Polski cen zgodnych z normami unijnymi lecz pomyśleć żeby podwyższyć zarobki nie ma komu.
...:::200SX S13:::...

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”