regeneracja turbinki
Moderator: Moderator
no i dzis po długim czasie byłem z moją turbinką na regeneracji jak ją gościu zobaczył to się przeraził i tak wymienili wirnik tulejki podkładki dystansowe wypiaskowali wymalowali i wyważyli praktycznie wymienili cały środek za 400 złotych pewnie dla tego tak tanio że nie chciałem faktury dołączam parę zdięć ale trochę lipa bo robione telefonem 
sprzedam koguta tel 997
napisz później jak się sprawuje bo ja też niedługo będe musiał pomyślec nad wymianą lub regeneracją
dam wam zeskanowane karteluszki które dostałem razem z turbinką
sprzedam koguta tel 997
-
Ramzes
Co sądzicie o tym że olej nie powinien przekraczać połowy miarki i że gazu trzeba dodawać powoli???
-
ChEsTeR
Czyli jak chce moja turbawke zregenerowac to adres to tego zarombiscie taniego kolesia jest na tych karteluszkach??
-
Anonymous
lamerskie: widziałem scany i już nie widze, co się stało? jak są usunięte, proszę o dodanie znów, albo o "wiadomość prywatną" ok? dzięki
nawet nie tykaj tej firmy gdyż to porażka jak im powiedziałem że turbo dymi to powiedzieli że to nie ich wina a tak nie było ale co mogłem zrobic ich było 2 a ja 1 a pozatym 1000 km po regeneracjii dostało takich luzów że szok i leciał olej w wydech także nie polecam ich
sprzedam koguta tel 997
-
Anonymous
-
Anonymous
PROSZĘ, odpowiedzcie mi szybko coś , jeśli ktoś wie: Burzyńscy www.motoarena.pl reklamują się jako renomowani przedstawiciele Garretta i IHI Borg Warner KKK Turbo Systems !! Robią naprawy autoryzowane i na oryginalnych częściach. Za naprawę IHI krzyczą 750 zł (jęsli wirnik będzie OK) Dają gwarancję na 1 rok bez limitu kilometrów !!! Brzmi ładnie, ale czy ktośto potrafi zweryfikować??? Ktoś z Was ich zna? Jeśli tak, proszę o Wasz Głos TURBOGUYS !!!!! plizzz !!! pilne !! Dzięki 
Ja ich znam tylko z rozmowy telefonicznej.Mają swój punkt w Łomiankach i koszt regeneracji ten sam na orginałach ale 750 zł to bez watu a jego trzeba doliczyć i wychodzi ok 900 zł wieć nie tak zle. Ponoć wszystko robią najlepiej -wymienią na orginały , wyważą i wypiaskują . Myślę ze są dobrzy.
-
pSyl0
Tak jak powiedzial Karllos, ja swoja regenerowalem w firmie Pezal, zaplacilem 1044PLN, zestaw naprawczy, pisakowanie, wywazanie i gwarancja na 6miesiecy bez limitu kilometrow. Nie wiem jak efekty bo turbo lezy narazie kolo silnika u Jarkowego w garazu
Wiem ze 1K to duzo za regeneracje ale w 3miescie robia to tylko dwie firmy wlasnie Pezal i "Myszkiery" o myszach slyszalem malo pochlebne opinie, np. to ze robia nie na nowych rzeczach a wybieraja mniej zniszczone z innych turbin. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wolalem oddac do Pezala...
Wiem ze 1K to duzo za regeneracje ale w 3miescie robia to tylko dwie firmy wlasnie Pezal i "Myszkiery" o myszach slyszalem malo pochlebne opinie, np. to ze robia nie na nowych rzeczach a wybieraja mniej zniszczone z innych turbin. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wolalem oddac do Pezala...