nasz klubowicz Tirinti w TV

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Tirinti pisze: Dodam, że mam teraz przesrane. Spędziłęm noc w izbie zatrzymań i mam postawione zarzuty za które grozi do 8 lat więzienia.
Oby skonczylo sie na strachu, jakos policja potrafi zatrzymac tylko tych sfilmowanych, natomiast jak trzeba znalezc kogos kto ukradl, czy pobil rozkladaja rece.
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
pablo999
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

dobrze , że mnie tam nie było bo jak bym się wkurzył do by dopiero była jazda
jak bedzie prawko
1. coś do nauki
2. s13 i zacznie sie jazda
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

pablo999 pisze:dobrze , że mnie tam nie było bo jak bym się wkurzył do by dopiero była jazda
:lol: dobre!!!!!
Oprocz tego ze masz 17 lat to jaki jest sens twojego posta w tym temacie :lol: ???

[edit] spoko blurek usun.
Ostatnio zmieniony wt 05 cze, 2007 20:35 przez clicker200sx, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

jezeli nikt sie nie obrazi to usune te posty, bo nijak to sie ma do tematu ...
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
drpain

Widzisz triniti....kiedy oglądaliśmy cię z żoną w faktach tvn...mało nas z kanapy nie wyrwało.Ona jest lekarką....pediatrą...leczy dzieciaki,jak choruje stary człowiek to normalne można by żec bo starość...ale jak dzień w dzień jest temat że to dziecko miało to a to tamto i cierpi to daje do myślenia chyba co nie?!!<zły>.Dlugo o tym rozmawialiśmy póxniej o calej sytuacji w slużbie zdrowia itp.doszliśmy do wniosku ze przydała by ci się kara ku przestrodze innych....tak jest powinni cię przykladnie ukarać<i tez to w tv pokazać>
Dziś kiedy czytam to że byłeś zatrzymany i będzie sprawa odczówam wielką satysfakcje z tego że nie skończyło się tylko na pokazaniu DEBILA w tvenie a ze ktoś pofatygowal się żeby ten kozaczek co w tevenie piepszyl od żeczy a później świrował paiwana nissanem teraz robi w gacie ...jak C*** nie CHŁOP!!!
Do wszystkich którym się to podobało...życze wam zeby jakiś agresor z bmw fiata czy innego syfu tak potraktował kogoś wam bliskiego kto walczy o swoje z systemem:(

piepszyć sxa:/dalej sprzedam gg 721529
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

smutne.

Smutna tez jest solidaryzacja po obu stronach - niestety tylko po obu stronach przeciwko sobie. :lol:

Co do walki z systemem... Nie wiem czy wszyscy maja ochote byc w nia wciagani, a strajkujac w ten sposob wlasnie do tego zmuszacie. I nie dziwcie sie na takie reakcje ludzi wobec was.

Drpain - ja rozumiem ze mozesz czuc sie zaszczuty, ale "my ludzie/nie lekarze" nie zrobilismy wam nic zlego, wiec kierowanie na nas waszych frustracji nie doprowadzi do niczego dobrego, a jedynie bedzie dochodzic do takich incydentow - akcja-reakcja

A twoje preferencje samochodowe nie maja z tym nic wspolnego... to tylko hobby.

"teraz polska..."
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

ODINN pisze:smutne.

Smutna tez jest solidaryzacja po obu stronach - niestety tylko po obu stronach przeciwko sobie. :lol:

Drpain - ja rozumiem ze mozesz czuc sie zaszczuty, ale "my ludzie/nie lekarze" nie zrobilismy wam nic zlego, wiec kierowanie na nas waszych frustracji nie doprowadzi do niczego dobrego, a jedynie bedzie dochodzic do takich incydentow - akcja-reakcja
prawda
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

drpain pisze:Widzisz triniti.... (...) Dlugo o tym rozmawialiśmy póxniej o calej sytuacji w slużbie zdrowia itp.doszliśmy do wniosku ze przydała by ci się kara ku przestrodze innych....tak jest powinni cię przykladnie ukarać<i tez to w tv pokazać>
Dziś kiedy czytam to że byłeś zatrzymany i będzie sprawa odczówam wielką satysfakcje z tego że nie skończyło się tylko na pokazaniu DEBILA w tvenie a ze ktoś pofatygowal się żeby ten kozaczek co w tevenie piepszyl od żeczy a później świrował paiwana nissanem teraz robi w gacie ...jak C*** nie CHŁOP!!!
Do wszystkich którym się to podobało...życze wam zeby jakiś agresor z bmw fiata czy innego syfu tak potraktował kogoś wam bliskiego kto walczy o swoje z systemem:(

piepszyć sxa:/dalej sprzedam gg 721529
pewnie się nie zgodzisz ale reprezentujesz tą samą reakcję co Trinity...
nie lejesz olejem tylko żółcią...

ciekaw jestem czy uważasz że powinno się tak samo ukarać ciebie i twoją żonę?
w końcu ktoś może dostać wylewu czytając coś takiego
może nawet jest to groźniejsze niż oblewanie olejem...

piszesz że jak lekarze strajkują, to należy się zastanowić dlaczego to robią i wczuć się w ich położenie...

czy ty pisząc swoje słowa wczułeś się choć na chwilę w położenie Trinitiego?

ja nikogo nie oblewam olejem, nie blokuję też dróg...
ale jestem w stanie zrozumieć i jedną i drugą stronę (co nie oznacza poparcia..)

jeden smutny wniosek - brakuje nam (Polakom) tolerancji, zrozumienia i szacunku dla ludzi z odmiennych środowisk niż nasze własne
trzeba to zmienić i najlepiej zacząć od siebie...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

ODINN pisze:smutne.

Co do walki z systemem... Nie wiem czy wszyscy maja ochote byc w nia wciagani, a strajkujac w ten sposob wlasnie do tego zmuszacie. I nie dziwcie sie na takie reakcje ludzi wobec was.

A twoje preferencje samochodowe nie maja z tym nic wspolnego... to tylko hobby.

"teraz polska..."
Ja tez popieram to co napisal Odinn.
Smutne jest to co sie dzieje z naszym krajem.
A co do tego co napisal Drpain uwazam facet ze troche przegioles!!!
Nie popieram tego jak postapil Tirinti, ale szanuje go za to ze przeprosil za to co zrobil osobiscie.
A ty drpain..... ty z siebie robisz zwyklego buraka
obwiniasz wszystkich za to co sie stalo.
Ja na przyklad rozumiem sytuacje lekarzy i rozumiem ze walcza o swoje.
Uwierz mi ze spotkalem sie w swoim zyciu z nieuczciwym hirurgiem ktory chcial ode mnie w lape za przeprowadzenie zabiegu.
Ale ja w przeciwienstwie do ciebie wiem ze takie przypadki to wyjatki i nie obrzucam blotem wszystkich lekarzy!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Do moderatorów - IMHO temat można było zamknąć po wypowiedzi Tirintiego.
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

A ja korzystajac jeszcze z swoich przywilejow na chwile otwieram i dodam moja wypowiedz ;)

Tirinti szkoda ze tak wyszlo i ze masz przez to klopoty. Jeste za toba i zrobil bym to samo.
Ja bym sie tego nie wstydzil i glosno to mowie...

Jednak u nas w kraju dozwolone jest bandyctwo nazywane "strajkami" ktore uderza najczesciej w obywateli bo rzad ma to w czterech literach !!! To co juz mowilem np. gornicy moga robic rozruby i demolki nazywajac to strajkie i na tym wygrywaja...

W sumie to oblanie olejem to tez byla forma strajku i protestu z twojej strony... dlaczego strajk mial uderzyc w twoja osobe... zaprotestowales i miales do tego prawo !!! Tylko ktos nie nazwal tego protestem tylko bandyctwem, to samo mozna powiedziec o strajkujacych - ze to bylo bandyctwo !!!

Jeszcze raz trzymaj sie mocno !!!

A na koniec proponuje wszystkim przeczytac dosc ciekawy artykul J.K. Mikke ktory pieknie takie sytuacje podsumowuje:

http://fakty.interia.pl/szukaj/news/jan ... mal,926477

P.S.
Musialem to napisac bo dopiero teraz przeczytalem wypowiedz Tirinti i az mnie scielo ...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Zablokowany

Wróć do „Wszystko o wszystkim”