Oby skonczylo sie na strachu, jakos policja potrafi zatrzymac tylko tych sfilmowanych, natomiast jak trzeba znalezc kogos kto ukradl, czy pobil rozkladaja rece.Tirinti pisze: Dodam, że mam teraz przesrane. Spędziłęm noc w izbie zatrzymań i mam postawione zarzuty za które grozi do 8 lat więzienia.
nasz klubowicz Tirinti w TV
Moderator: Moderator
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
pablo999 pisze:dobrze , że mnie tam nie było bo jak bym się wkurzył do by dopiero była jazda
Oprocz tego ze masz 17 lat to jaki jest sens twojego posta w tym temacie
[edit] spoko blurek usun.
Ostatnio zmieniony wt 05 cze, 2007 20:35 przez clicker200sx, łącznie zmieniany 1 raz.
jezeli nikt sie nie obrazi to usune te posty, bo nijak to sie ma do tematu ...
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
-
drpain
Widzisz triniti....kiedy oglądaliśmy cię z żoną w faktach tvn...mało nas z kanapy nie wyrwało.Ona jest lekarką....pediatrą...leczy dzieciaki,jak choruje stary człowiek to normalne można by żec bo starość...ale jak dzień w dzień jest temat że to dziecko miało to a to tamto i cierpi to daje do myślenia chyba co nie?!!<zły>.Dlugo o tym rozmawialiśmy póxniej o calej sytuacji w slużbie zdrowia itp.doszliśmy do wniosku ze przydała by ci się kara ku przestrodze innych....tak jest powinni cię przykladnie ukarać<i tez to w tv pokazać>
Dziś kiedy czytam to że byłeś zatrzymany i będzie sprawa odczówam wielką satysfakcje z tego że nie skończyło się tylko na pokazaniu DEBILA w tvenie a ze ktoś pofatygowal się żeby ten kozaczek co w tevenie piepszyl od żeczy a później świrował paiwana nissanem teraz robi w gacie ...jak C*** nie CHŁOP!!!
Do wszystkich którym się to podobało...życze wam zeby jakiś agresor z bmw fiata czy innego syfu tak potraktował kogoś wam bliskiego kto walczy o swoje z systemem:(
piepszyć sxa:/dalej sprzedam gg 721529
Dziś kiedy czytam to że byłeś zatrzymany i będzie sprawa odczówam wielką satysfakcje z tego że nie skończyło się tylko na pokazaniu DEBILA w tvenie a ze ktoś pofatygowal się żeby ten kozaczek co w tevenie piepszyl od żeczy a później świrował paiwana nissanem teraz robi w gacie ...jak C*** nie CHŁOP!!!
Do wszystkich którym się to podobało...życze wam zeby jakiś agresor z bmw fiata czy innego syfu tak potraktował kogoś wam bliskiego kto walczy o swoje z systemem:(
smutne.
Smutna tez jest solidaryzacja po obu stronach - niestety tylko po obu stronach przeciwko sobie.
Co do walki z systemem... Nie wiem czy wszyscy maja ochote byc w nia wciagani, a strajkujac w ten sposob wlasnie do tego zmuszacie. I nie dziwcie sie na takie reakcje ludzi wobec was.
Drpain - ja rozumiem ze mozesz czuc sie zaszczuty, ale "my ludzie/nie lekarze" nie zrobilismy wam nic zlego, wiec kierowanie na nas waszych frustracji nie doprowadzi do niczego dobrego, a jedynie bedzie dochodzic do takich incydentow - akcja-reakcja
A twoje preferencje samochodowe nie maja z tym nic wspolnego... to tylko hobby.
"teraz polska..."
Smutna tez jest solidaryzacja po obu stronach - niestety tylko po obu stronach przeciwko sobie.
Co do walki z systemem... Nie wiem czy wszyscy maja ochote byc w nia wciagani, a strajkujac w ten sposob wlasnie do tego zmuszacie. I nie dziwcie sie na takie reakcje ludzi wobec was.
Drpain - ja rozumiem ze mozesz czuc sie zaszczuty, ale "my ludzie/nie lekarze" nie zrobilismy wam nic zlego, wiec kierowanie na nas waszych frustracji nie doprowadzi do niczego dobrego, a jedynie bedzie dochodzic do takich incydentow - akcja-reakcja
"teraz polska..."
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
prawdaODINN pisze:smutne.
Smutna tez jest solidaryzacja po obu stronach - niestety tylko po obu stronach przeciwko sobie.![]()
- roball
- Postojebca Nałogowy

pewnie się nie zgodzisz ale reprezentujesz tą samą reakcję co Trinity...drpain pisze:Widzisz triniti.... (...) Dlugo o tym rozmawialiśmy póxniej o calej sytuacji w slużbie zdrowia itp.doszliśmy do wniosku ze przydała by ci się kara ku przestrodze innych....tak jest powinni cię przykladnie ukarać<i tez to w tv pokazać>
nie lejesz olejem tylko żółcią...
ciekaw jestem czy uważasz że powinno się tak samo ukarać ciebie i twoją żonę?
w końcu ktoś może dostać wylewu czytając coś takiego
może nawet jest to groźniejsze niż oblewanie olejem...
piszesz że jak lekarze strajkują, to należy się zastanowić dlaczego to robią i wczuć się w ich położenie...
czy ty pisząc swoje słowa wczułeś się choć na chwilę w położenie Trinitiego?
ja nikogo nie oblewam olejem, nie blokuję też dróg...
ale jestem w stanie zrozumieć i jedną i drugą stronę (co nie oznacza poparcia..)
jeden smutny wniosek - brakuje nam (Polakom) tolerancji, zrozumienia i szacunku dla ludzi z odmiennych środowisk niż nasze własne
trzeba to zmienić i najlepiej zacząć od siebie...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Ja tez popieram to co napisal Odinn.ODINN pisze:smutne.
Smutna tez jest solidaryzacja po obu stronach - niestety tylko po obu stronach przeciwko sobie.![]()
"teraz polska..."
Smutne jest to co sie dzieje z naszym krajem.
A co do tego co napisal Drpain uwazam facet ze troche przegioles!!!
Nie popieram tego jak postapil Tirinti, ale szanuje go za to ze przeprosil za to co zrobil osobiscie.
A ty drpain..... ty z siebie robisz zwyklego buraka
obwiniasz wszystkich za to co sie stalo.
Ja na przyklad rozumiem sytuacje lekarzy i rozumiem ze walcza o swoje.
Uwierz mi ze spotkalem sie w swoim zyciu z nieuczciwym hirurgiem ktory chcial ode mnie w lape za przeprowadzenie zabiegu.
Ale ja w przeciwienstwie do ciebie wiem ze takie przypadki to wyjatki i nie obrzucam blotem wszystkich lekarzy!!!!!!!!!!!!
Do moderatorów - IMHO temat można było zamknąć po wypowiedzi Tirintiego.
A ja korzystajac jeszcze z swoich przywilejow na chwile otwieram i dodam moja wypowiedz 
Tirinti szkoda ze tak wyszlo i ze masz przez to klopoty. Jeste za toba i zrobil bym to samo.
Ja bym sie tego nie wstydzil i glosno to mowie...
Jednak u nas w kraju dozwolone jest bandyctwo nazywane "strajkami" ktore uderza najczesciej w obywateli bo rzad ma to w czterech literach !!! To co juz mowilem np. gornicy moga robic rozruby i demolki nazywajac to strajkie i na tym wygrywaja...
W sumie to oblanie olejem to tez byla forma strajku i protestu z twojej strony... dlaczego strajk mial uderzyc w twoja osobe... zaprotestowales i miales do tego prawo !!! Tylko ktos nie nazwal tego protestem tylko bandyctwem, to samo mozna powiedziec o strajkujacych - ze to bylo bandyctwo !!!
Jeszcze raz trzymaj sie mocno !!!
A na koniec proponuje wszystkim przeczytac dosc ciekawy artykul J.K. Mikke ktory pieknie takie sytuacje podsumowuje:
http://fakty.interia.pl/szukaj/news/jan ... mal,926477
P.S.
Musialem to napisac bo dopiero teraz przeczytalem wypowiedz Tirinti i az mnie scielo ...
Tirinti szkoda ze tak wyszlo i ze masz przez to klopoty. Jeste za toba i zrobil bym to samo.
Ja bym sie tego nie wstydzil i glosno to mowie...
Jednak u nas w kraju dozwolone jest bandyctwo nazywane "strajkami" ktore uderza najczesciej w obywateli bo rzad ma to w czterech literach !!! To co juz mowilem np. gornicy moga robic rozruby i demolki nazywajac to strajkie i na tym wygrywaja...
W sumie to oblanie olejem to tez byla forma strajku i protestu z twojej strony... dlaczego strajk mial uderzyc w twoja osobe... zaprotestowales i miales do tego prawo !!! Tylko ktos nie nazwal tego protestem tylko bandyctwem, to samo mozna powiedziec o strajkujacych - ze to bylo bandyctwo !!!
Jeszcze raz trzymaj sie mocno !!!
A na koniec proponuje wszystkim przeczytac dosc ciekawy artykul J.K. Mikke ktory pieknie takie sytuacje podsumowuje:
http://fakty.interia.pl/szukaj/news/jan ... mal,926477
P.S.
Musialem to napisac bo dopiero teraz przeczytalem wypowiedz Tirinti i az mnie scielo ...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]