Fila, co ty robisz z tym samochodem ?
Jak to sprzęgło klękło ? tarcza się już zużyła ?
Off-Top v. 3.00
Moderator: Moderator
Tzn nie wiem co sie stalo .... Kiedys jak ten samochód kupilem i odrazu silnik zmienialem itd itp nie zabardzo mialem kase na nowe sprzegło wiec stare oddalem do regeneracji ( nabicia).... Biegi jakos zawsze mi ciezko wlazily... A ostatnio wchodza z chrobotem a pedał sprzegła mam na maxa mieki....Jacek mi powiedzial ze mam do wymiany... Wiec ostatnio kupilem sobie caly kit tzn tarcze i docisk exedi i mam nadzieje ze beda leciutko chodziły....
Teraz najgorsze jest czekanie na termin W JSS bo maja tam na maxa duzo roboty
Teraz najgorsze jest czekanie na termin W JSS bo maja tam na maxa duzo roboty
Fila, a wymieniałeś kiedyś płyn od sprzęgła. Powinno się go wymieniać razem z hamulcowym. W warsztatach mają taki miernik, czy płyn jest gitesik, czy nie. Jak masz miękki pedał, to na moje oko jest zapowietrzony układ wyciskowy sprzęgła.
Nie, nie to nie plyn bo zmienialem ze 2 dni temu i tez odpowietrzalismy.... Sprzegło jest na 100% na wykonczeniu
...
Btw mam takie pytanie.... co to za oznaczenia S13, RS13, RPS13... Ja w numerze na tej tabliczce mam RS13.... Czym one sie od siebie róznia ???
Btw mam takie pytanie.... co to za oznaczenia S13, RS13, RPS13... Ja w numerze na tej tabliczce mam RS13.... Czym one sie od siebie róznia ???
Fila. pisze:Nie, nie to nie plyn bo zmienialem ze 2 dni temu i tez odpowietrzalismy.... Sprzegło jest na 100% na wykonczeniu...
RS13 - CA18DET buda hatchbag ( 180sx )
PRS13 - SR20DET - 180sx
S13 - CA18DET coupe ( Silvia )
PS13 - SR20DET Silvia
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
-
Kruchy
Na maxa jestem z robato papierkowa zawalony wiec nie za bardzo mam czas pomniejszyc zdjecia o ktorych juz kilka razy wspominalem (te z Canady
) wiec od czasu do czasu po prostu cos wrzuce, ale nie na raz. Dzis policja...oby Turbokillerzy takiej w drodze na ZLOT nie spotkali
PS: 2 KUBUS - jesli w tym Gdansku stoi nowy Grand Prix to duzy szacuneczek - ja stawiam, ze to stare wersje - te faktycznie widzialem ( a w ogole czasami sa mylone z Grand Am'ami)
policaje:
PS: 2 KUBUS - jesli w tym Gdansku stoi nowy Grand Prix to duzy szacuneczek - ja stawiam, ze to stare wersje - te faktycznie widzialem ( a w ogole czasami sa mylone z Grand Am'ami)
policaje:
- Załączniki
-
- Policja z St. John's...chyba kulawi...
- policja z NF ok.jpg (58.16 KiB) Przejrzano 5981 razy
-
Kruchy
jeszcze dorzuce to, choc nie wiem kiedy sie pojawilo na stronie - jak stare, to sorki:
http://www.streetracing.pl/index.php?ka ... ;10n;163;1
http://www.streetracing.pl/index.php?ka ... ;10n;163;1
i tak wlasnie sobie siedze wspominam zlocik i...... pije sobie tyskacze
DZIEKI KRUCHY
nie ma ze boli nastepnym razem spijamy (conajmniej) 6-paczka razem.
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
-
Kruchy
cala przyjemnosc po mojej stronie Panie Kubus'u.kubus pisze:i tak wlasnie sobie siedze wspominam zlocik i...... pije sobie tyskaczeDZIEKI KRUCHY
Patrze sobie na zdjecia ze zlotu i...
PS: fajnie, ze zlot sie udal.
PS2: ...przestroga...nie narzekajcie nigdy na Wasze autka. Ja sobie na to pozwolilem i...niebiescy mi dali mandacik...
-
Anonymous
A zapowiadał się miły weekend, dziś piątek - myślałam że tydzień minie mi bez kolejnego mendatu, a tu taka niespodzinka
czuwający nad bezpieczeństwem cholernego Tour de Pologne poraz kolejny zaskoczyli mnie swoją inteligencją i trzeźwym myśleniem. Fakt że jechałam szybko, może nawet za szybko ale nigdy bym nie przypuszczała że Panowie w błękicie ulokują się w parku, między drzewkami i to na dodatek na zajebistym zakręcie....
na dodatek 10 metrów od mojego domu
Ale na zakręcie???? Przecież to niebezpiecznie
swoją drogą fajny korek się zrobił, więc po skasowaniu odemnie 80 zł panowie zmnienili miejscówke a ja przepisową prędkością pokonałam bezpiecznie dystans ( 10 m ) do domku biedniejsza o 80 zł

ja tesh jestem w rozterce bo nie wiem czy panowie policjanci nie wezwą mnie po odbiór fotki mojej furki z autografem bo hu.. dostali 2 fotoradary i dzis jak dziecko które dostało nową zabawkę ustawiali to tu to tam na mieście a teraz jak wiecie lub nie jest ograniczenie do 50 km/h do 23 w nocy a po 23 60km/h do 6 rano.1 fotoradar widziałem a oni schowali sie u gościa w podwórku a fotoradar wystawili na jezdnie podobno wszystkim samochodom robil zdiecia tak mi kumpel powiedzial i maja sprawdzac czy kazdy mial pasy zapiete o qrwa to poleci troche becelu czy oni nie moga czyms porzytecznym sie zająć tylko biednych ludzi mandatami wykańczać
sprzedam koguta tel 997
-
Kruchy
pociesze Cie Jasiu, mi tydzien temu prawie nie scholowali auta. Przez te moje "rozjazdy" po swiecie zapomnialem o badaniach technicznych i...dowodzik goodbyejasiu pisze:ja tesh jestem w rozterce. [...]czy oni nie moga czyms porzytecznym sie zająć tylko biednych ludzi mandatami wykańczać
Ale musze Panow pochwalic - zaskoczyli mnie i prawie chcialem przed nimi uciekac
Dzialo sie to po 12 w nocy na odludziu w Legionowie, prawie w lesie, na polnej drodze. Wyskoczyli omalze zza krzakow bialym, nieoznakowanym Lamusem i mnie zatrzymywali swiecaca czerwona palka. Jej gdybym nie dojrzal mundurow w ostatniej chwili, to bym wcisnal gaz zamiast hamulca...chyba wtedy by mi dali mandacik, ale sie obylo bez. I tak sie balem, ze to przebierancy
-
Anonymous
jasiu pisze:czy oni nie moga czyms porzytecznym sie zająć tylko biednych ludzi mandatami wykańczać
Widziałeś kiedyś policjanta zajmującego się czymś pożytecznym
Co do zdjęć pamiątkowych to nie miałam jeszcze przyjemności, ale kto wie
-
pSyl0
Heheh w Sopocie drogowka wypowiedziala wojne "szybkim" mlodym kierowca, wzmozone kontrole, przy kazdej sprawdzaja pkt, nie ma mozliwosci dogadania sie i najwazniejsze zmienili "miejscowki". Takze jelsi ktos przejezdzalby przez Sopot to niestety prog maja ustawiony na 60kph 
P.S.
Info z wiarygodnego zrodla
P.S.
Info z wiarygodnego zrodla