nasz klubowicz Tirinti w TV

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Andiqqqq pisze:Tak czytam i czytam i mam wrażenie ze są tu jacyś PiS'owcy. Ludzie zamknijcie jadaczki i przestańcie jak te pudle ujadać tylko z tego powodu ze ktoś powiedział, że lekarze zarabiają mało. Nie odszczekujcie się tylko dla zasady, przecięż to problem rządu a nie wasz. Nikt ci Barni ani tobie Endriu nie zabierze kieszonkowego. Jak nie wiecie co powiedzieć to zostańcie przy grach komputerowych. To chodzi o budżet i o to na jakie cele on idzie. Chcecie pogadać to pogadajmy przy piwie, ale poczytajcie najpierw trochę gazet żeby było o czym. Jak nie robicie nic w tej sprawie, oprócz bez sensownego paplania, to głosujcie na ludzi którzy zajmą sie ta polityka. Teraz są jacy są i możemy tylko obserwować i wyciągać wnioski. Jak przyjdą następne wybory to może wtedy będziemy wiedzieć na kogo glosować, haa?? Nie wyobrażam sobie pracować za 1000 zł po studiach i prawda jest taka, że każdy po studiach kto miał ambicje i chciał coś w życiu osiągnąć pracować za takie pieniądze nie będzie. Mieszkam z rodzicami, bo nie mam jeszcze swojego mieszkania, ale wiem ze same opłaty za 50m2 w tym telefon woda gaz internet i inne duperele to koszty 1000zł. A nie będę sie wyprowadzać na wieś tylko dlatego ze mam tam dom i ziemie i to mnie nic nie kosztuje. Mike jest w innej sytuacji bo nie może jak finansista czy ekonomista znaleźć sobie pracy w pobliskiej branży bo takiej niema. Potrzebne jest do tego doświadczenie i praktyka. Tak samo żaden z nas bez Akademii Medycznej nie zostanie lekarzem z ulicy. Jest to ścieżka, w którą jak raz sie wejdzie to już niema odwrotu. Więc jak ktoś przy mnie zacznie sie chwalić ze oblewał olejem lekarzy bo nie mógł postać w korku chwile to wypłacę mu z rurki 40 przez grzbiet. Lekarze mi i wam ratują życie. Niech sie nie daj boże stanie tobie coś przykrego w "TWOIM" 200SX kolego Trinity jakiś wypadek, a karetka przyjedzie po Ciebie z premedytacją 10 minut później. Ty nie mogłeś poczekać 10 minut jak mieli strajk. Niedokrwienie mózgu i po tobie. Brawo!!! Jak stać cię na 200sx to i na to żeby postać w korku, bo bynajmniej nie jest to auto dla biednych. A może ty przyszedłeś tam z olejem z Lidla bo ci sie przelewa i lubisz sobie czasem chlusnąć w lekarza :) hee?!? A lekarze strajkują bo nie maja na 200sx, ani na opłaty, ani na zakładanie rodziny. Nasz Dr Mike jest właścicielem S13 bynajmniej nie dlatego że mu się przelewa. Ma full serię bo na tyle go stać i jest dobrym człowiekiem!!! Wiec jak następnym razem jak ktoś z was spróbuje podnieść rękę na lekarzy to niech pomyśli, że w tym tłumie może być Mike.
Nic dodać i nic ująć.Znam również tą dziedzine życia od zaplecza i przyznaje 100%racji ...i panowie jak nie macie nic mądrego do powiedzenia mądrego to nic nie mówcie...
I na koniec...pomyślcie że nawet jak są miesiące że ledwo wiążecie koniec z końcem...to i tak ktoś ma gożej i należy się cieszyć i kopać się w dupe piętami ze szczęścia że jest jak jest !
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
Awatar użytkownika
yabcok
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

sytuacja znalazła juz rozwiazanie

KLIK
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Nie wyobrażam sobie pracować za 1000 zł po studiach i prawda jest taka, że każdy po studiach kto miał ambicje i chciał coś w życiu osiągnąć pracować za takie pieniądze nie będzie.
no. tyle ze jesc trzeba nie? :P Namawiam do wyjazdu, np UK, warto - ale tylko jezeli potrafi sie oszczedzac - i ma sie zamiar wrocic.

Nie gadajcie juz panowie o polityce bo sie rzygac chce. Ja nie ogladam telewizji, nie czytam gazet, tematy polityczne mam po prostu w dupie. Nie chce potem wygladac jak moi dziadkowie ktorzy ogladaja ciag dziennikow po sobie i denerwuja sie za kazdym razem, na jakas bzdure. NIE CHCE MI SIE. Polityka jest jaka jest i koniec.
Najwyrazniej mialem pewien limit powyzej ktorego nastapilo przeladowanie i klapka mi sie zamknela na pewne tematy. Chociaz przyznam ze kurwiki w oczach byly nawet smieszne, i dalej sa.

Co do lekarzy - jak wszyscy wiemy, jak i o tym wiedzialo panstwo, caly ten uklad dzialal na lapowkarstwie - panstwo wiedzialo i przymykalo oko, rownierz przez lapowkarstwo lekarze maja niskie stawki. Nie musze dalej tlumaczyc ze kolo sie zamyka prawda?

Nasze panstwo to bardzo dziwny organizm, ktory wlasciwie nie powinien dzialac, a jednak.

dzięki postawom takich ludzi jak on, którzy dbają o własna dupę w tym kraju nic sie nie zmieni. po prostu żenada!!!
Dobra - ale bzdury patriotyczne. Czy ktokolwiek z nas zrobil cos naprawde dla naszego panstwa? Moze bym cos zrobil, gdyby bylo mnie stac na taka filantropie, ale widzisz, tutaj trwa walka o przetrwanie. I za bardzo nie ma czasu na takie rzeczy... Chociaz nie, kupie se katalizator, i dzieki moim wysilkom ustanie efekt cieplarniany. napewno. Albo pojde na ochotnika do wojska (a-k-u-r-a-t). Wiec zycze powodzenia w robieniu cokolwiek dla panstwa. Pamietacie moze sprawe piekarza ktory rozdawal pieczywo ubogim? i pamietacie ze go US zajebal na "smierc"? Tyle.

Byz moze w kraju cos sie zmieni za 30-50 lat, jak wymrze wiekszoc politykow starej daty, skoncza sie stare uklady, - z pewnoscia beda nowe, inne - ale mysle ze nie beda sie opieraly na tych samych zasadach co aktualne.

A wlasnie - co w koncu z tym wojskiem i kaczorami? Ja koncze studia i mam ich w dupie, jak beda mnie chcieli hapnac to niewesolo...

[ Dodano: Pią Cze 01, 07 21:27 ]
yabcok pisze:sytuacja znalazła juz rozwiazanie

KLIK
Dariusz D. będzie odpowiadał za narażenie na niebezpieczeństwo utraty życia lub spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu
.

poczytajcie sobie komentarze pod spodem.

Oj teraz jak lekarz zobaczy kogos jezdzacego 200sxem to go chyba zaj*** na stole operacyjnym... :P

http://wiadomosci.onet.pl/1546723,11,item.html

o ja p****...

http://wiadomosci.onet.pl/2358579,relacjetv.html

Czyzby to byl nasz glowny bohater????
http://www.tvn24.pl/0,1508704,wiadomosc.html

http://www.tvn24.pl/12690,1508690,wiadomosc.html

Lekarze blokowali dziś ulicę Banacha w centrum Warszawy. Utrudnień w ruchu nie wytrzymał jeden z kierowców. - Dlaczego przez to, że oni nie mają pieniędzy, ja nie mogę dojechać do pracy - denerwował się. Od słów przeszedł do czynów. Wyciągnął kanister i oblał nim protestujących.

- Jeszcze wczoraj protesty w szpitalach popierałem. Dopóki nie przeszkadzali innym ludziom - tłumaczył.

Jedna z z ofiar raptusa, lekarka Dorota Bartuszek zapowiada, że natychmiast zgłosi sprawę na komisariat. - Inni poszkodowani są gotowi zrobić to samo - dodaje.

Dorota Bartuszek opowiada o szaleńcu z olejemLekarka opowiedziała tvn24.pl przebieg całego wydarzenia. Według jej słów, [glow=red]niesprowokowany niczym mężczyzna[/glow], wysiadł ze swojego auta i podbiegł do lekarzy z kanistrem w ręku. Następnie oblał zgromadzonych jego zawartością, wsiadł do czerwonego auta i z piskiem opon odjechał.
dobre.

http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=44177
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

z tym ze niektorzy lekarze za malo zarabiaja zgadzam sie
z tym ze strajkuja tez
ale nie zgadzam sie z tym w jaki sposob

to powiedzcie mi w jakim celu ma pomoc gnebienie zwyklych obywateli co nie maja wplywu na aparat decyzyjny naszego rzadu???przeciesz te wszystkie obciazenia odczuwa najbardziej i w sumie jedynie zwykly przecietny kowalski,a chyba powinien odczuc rzad.
ile teraz zchorowanych ludzi dostaje po dupie,a najwiecej emerytow i rencistow ktorzy dostaja od kazdego i lekarze mowia o solidarnisci???solidaryzuja sie z potrzebujacymi???
ich raczej teraz nie obchodzi ktos inny.wiec gdzie tu mowa o solidaryzowaniu sie??

nie rozumiem postepowania typu wywarcie na kims nacisku ,daniem po dupie osobom trzecim,w ogole nie majacych na to wplywu(i w wiekszosci zgadzajacych sie ze strajkujacymi)
gdyby lekarze dali odczuc strajk kaczynskim i ich przydupasom,a nie zwyklemu obywatelowi to prawdopodobnie spoleczenstwo pomoglo by strajkujacym,a tak narasta coraz wieksze zniechecenie spoleczenstwa.

[ Dodano: Pią Cze 01, 07 21:59 ]
Andiqqqq pisze:Tak czytam i czytam i mam wrażenie ze są tu jacyś PiS'owcy. Ludzie zamknijcie jadaczki i przestańcie jak te pudle ujadać tylko z tego powodu ze ktoś powiedział, że lekarze zarabiają mało. Nie odszczekujcie się tylko dla zasady, przecięż to problem rządu a nie wasz. Nikt ci Barni ani tobie Endriu nie zabierze kieszonkowego. Jak nie wiecie co powiedzieć to zostańcie przy grach komputerowych.
tak czytasz i czytasz i chyba wlasnie sie oderwales od jakiej gry ,bo przeczytanie ze zrozumieniem chyba ci nie wyszlo :wink:

nikt tu raczej nie ma nic do tego ze lekarze strajkuja,czy powinni strajkowac czy nie
tylko do tego W JAKI SPOSOB STRAJKUJA I DLACZEGO TO SIE ODBIJA NA ZWYKLYM OBYWATELU,A NIE NA EKIPIE RZADZACEJ
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Dzięki wszystkim Życzliwym za słowo poparcia. Temat jest zapalny, dlatego komentarze będą radykalne i nic tego nie zmieni. Zarówno z jednej, jak i z drugiej strony. Zastanawia mnie tylko, co powoduje, że ludzie reprezentują "tę drugą stronę". Rząd - wiadomo - chodzi o kasę i o stołki. Ale jaki interes ma zwykły obywatel w tym, żeby służba zdrowia była taka jak do tej pory. Nie ogarniam tego...

W sumie to pomysł z blokowaniem ulicy był średnio trafiony. Można było wybrać rzeczywiście inną ulicę, żeby uprzykrzyć życie tym, którym bardziej się to należy. Tirintiemu puściły nerwy i zachował się jak dziecko. Widziałem tę sytuację dziś kilka razy w TVN24 - raz pokazli, jak odjeżdżał driftując.... Popisać się chciał chłopak... :lol: :lol: :lol:
No i się popisał.
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

Barni pisze:z
to powiedzcie mi w jakim celu ma pomoc gnebienie zwyklych obywateli co nie maja wplywu na aparat decyzyjny naszego rzadu???przeciesz te wszystkie obciazenia odczuwa najbardziej i w sumie jedynie zwykly przecietny kowalski,a chyba powinien odczuc rzad.
powiedz kto z tego korka zagłosuje na kaczory i spółkę?
właśnie taka jest ideaa gnębienia kowalskich

przekaz jest prosty
"jest nam tak źle, że robimy wam takie problemy - to wina obecnego rządu"

jeżeli strajki dotykają dostateczną ilość kowalskich i rząd ma taką świadomość to ów rząd zaczyna srać w pory ...

Trinit'emu lekarze powinni pieśni dziękczynne pisać
pi razy drzwi 10x zwiększył skuteczność medialną całego strajku ;)
oczywiście metody nie popieram,

na miejscu lekarzy zrobiłbym wszystko żeby go mieć po swojej stronie
wręcz przeprosić za doprowadzenia do takiego wzburzenia przypadkowego kierowcę,
co oczywiście jest winą złego rządu...

no ale ja to roball jestem... ;)
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

kto reprezentuje druga strone???

dr Mike pisze:. Ale jaki interes ma zwykły obywatel w tym, żeby służba zdrowia była taka jak do tej pory. Nie ogarniam tego....
a jaki interes maja lekarze uderzajac w obywatela,a nie bezposrednio w rzad???
chodzi tylko w jaki sposob,a nie o sam strajk

a reszte odpowiedziales sobie chyba sam
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

jeszcze jedno
kiedyś oglądałem reportaż o szpitalu w Lubuskiem w którym lekarze specjaliści zarabiają 10k+ PLN
nic w tym dziwnego oprócz tego że szpital w całości jest finansowany z NFZ...

gdzie jest haczyk?
otóż dyrektor (kobieta :) ) nie jest lekarzem tylko specem od zarządzania...
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

roball pisze:
powiedz kto z tego korka zagłosuje na kaczory i spółkę?
właśnie taka jest ideaa gnębienia kowalskich
czyli po trupach do celu???
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

tak, w dużym uproszczeniu tak to wygląda ...

szczerze mówiąc nie żal mi tych "przypadkowych" ludzi

Popatrz na to statystycznie:

- 67% z nich nie było głosować - nie mają prawa mieć pretensji
- połowa z pozostałych głosowało na PIS, LPR albo samoobronę - więc ten strajk to ich odpowiedzialność (jakby wybrali UPR to strajku by nie było...)

z prostego dodawania wynika że bogu ducha winnych ludzi było tylko ~15% ....
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

roball pisze:
szczerze mówiąc nie żal mi tych "przypadkowych" ludzi

Popatrz na to statystycznie:

- 67% z nich nie było głosować - nie mają prawa mieć pretensji
- połowa z pozostałych głosowało na PIS, LPR albo samoobronę - więc ten strajk to ich odpowiedzialność (jakby wybrali UPR to strajku by nie było...)

z prostego dodawania wynika że bogu ducha winnych ludzi było tylko ~15% ....
w sumie trudno sie z tym nie zgodzic,
ale idac dalej tym rozumowaniem(pol zartem pol serio to pisze,zeby znowu nikt sie nie oburzyl) to lekarzy tez ci nie powinno byc zal bo ich tez to powinno sie dotyczyc :wink:
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

to prawda,
w sumie to jestem ciekaw takiej statystyki wśród lekarzy (na kogo głosowali) :D
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

I ja popieram za ten olej, co do lekarzy to znam wielu - w tym jeden z moich dobrych przyjacieli jest mlodym lekarzem. Co prawda juz zaczyna sobie radzic jednak wiem ile zapierniczal dodatkowych dyzurow itp. Niestety panstwo mamy chore. Jednak pamietajmy sami sobie wybieramy wladze. W chwili obecnej mamy demokracje raz na cztery lata.
Czyli podczas wyborow, dalej robia sobie co chca i obywateli maja w poszanowaniu. Fakt ze nie ma na kogo glosowac bo zmieniaja sie tylko nazwy partii, a geby do koryta pozostaja te same. Mamy PiS pseudo prawice z socjalistycznym programem, PO ktorzy smia nazywac sie liberalami i jeszcze troche odszczepiencow ktorych powinno sie leczyc w zakladach zamknietych.

Osobiscie jestem liberalem i najblizszy jest mi np. program UPR-u - jednak partia w ostatnich latach pozostawia wiele do zyczenia. Tak samo nie ma co liczyc w naszym kraju ze dojdzie do glosu parita typu UPR... wielu nauczylo sie poprostu ze musi cos dostac i tak... poprostu koniec bo mu sie nalezy... A ja mowie gowno prawda i gowno sie nalezy, gornicy, lekarze wszystkim zle...

A ja prowadzac mala firme moge sie przez okno odwolac nikt mi nic nie da, kazdy patrzy aby wyrolowac lub oskubac do cna podatkami i podatkopochodnymi typu ZUS itp.
Jak mam kiepski miesiac i nie zarobie na ZUS to nikogo to nie obchodzi komornik i tak sobie sciagnie... Moze tez zaczne sobie strajkowac bo mi sie poprostu nalezy... moze wywalcze sobie jakas doplate ??? Jednym problemem jest to ze w naszym kraju nie da sie uczciwie zarobic, druga sprawa istnieje ogromna niechec do podjecia jakiejkolwiek inicjatywy z wlasnej strony... poprostu lepiej strajkowac w koncu ktos nam da...
Tylko tu mamy jeden problem, gospodarka to nie studnia bez dna - najpierw trzeba kogos oskubac aby dac komu innemu - i jaka tutaj sprawiedliwosc ??? Co maja powiedziec tacy ludzie jak ja ktorzy PIP calymi dniami i nocami, o weekendach tez mozna zapomniec. Na urlopie nie pamietam kiedy bylem... chyba z 7 lat temu... jedna kwestja nie mam na to czasu - druga nie stac mnie na to.... Dlatego jak slysze strajk to mi sie kosa w kieszeni otwiera !!!! Wiec miejmy pretensje tylko do siebie bo sami takich sobie pajacow wybieramy !!!! Albo zrobmy rewolucje i wywiezmy ich na taczkach !!!! ale do tego raczej nie dojdzie - lepiej zdemolowac komus sklep, rozwlic kilka aut, wybic kilka szyb... Zrobic zadyme na jakims placu obijajac kilku przechodniow ... to jest straj i rzad poprostu da....
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

szkoda ,ze jak ministra zdrowia operowali to sobie nie zastrjkowali w polowie operacji :twisted:
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

W Niemczech studia już są płatne wszędzie poza Saksonia- stamtąd wszyscy uciekaja wiec bezplatne studia to jedyna rzecz trzymajaca ludzi na miejscu.

Wybieranie jakiegokolwiek Rządu w Polsce to paranoja- rządy sie zmieniały a w pl niezmieniło sie nic ! Kazdy sie nachapał i ma pospolitego człowieka w dupie.
Rozumiem Trinitiego za wsciekłość i nieneguje oblania olejem osób odpowiedzialnych za jego spóźnienie dokadkolwiek- zabrali jego prywatny czas i NARAZILI NA STRES !!!

Zeby cokolwiek w polsce (celowo pisze nazwe mała LITERA bo to jest poprostu miejsce na Ziemi w którym sie znajduje i któremu nic niezawdzięczam)zmienic to trzebaby wystrzelac WSZYSTKICH polityków i obsadzic stołki nowymi w liczbie conajmniej 2x mniejszej .

Niewidze problemu zeby lekaże strajkowali ale W SEJMIE, niech zapełnia cały budynek i niepozwolą politykom wejsc do środka, niech obrzucaja domy polityków zbukami za kazde niewłasciwe działanie danego polityka.

Jesli sie komuś niepodoba w pl to niech stad wyjedzie ! Ja to własnie robie !!
Jedyne co mnie trzyma na miejscu to góry i lasy byłego województwa Wałbrzyskiego, bo wrocław i debili ze ZDiKu mam głeboko w d..... .

Paliwo w pl jest drozsze niz w Hiszpanii i Austrii, jakim prawem skoro mamy bliżej do źródeł ropy ???

Niemcy też mają coraz gorzej i też zaczynaja uciekac do WB.

Jakimś dziwnym trafem rząd ma kase zeby lizaqc dupe USA i wysyłać żołnierzy do Iraku itp.
Ja to <font class="red">PIP</font>... niemam zamiaru nadstawiać karku dla najwiekszych głąbów tego świata.
Gdyby nie to ze moj syn będzie niedługo szedł do szkoły i bzdura byłoby zabierac go na wyspy na 5-7 lat bo dokładnie tyle lat będzie w plecy jesli mielibyśmy wrócic do pl.

Jedyne ale jakie mam do Trinitiego to drigt na ulicy, bo gdyby nie to to NIKT niepomyślałby o nim jako o fuciacie i młodym rożgniewanym, ale jak o osobie NORMALNEJ jak każdy z nas ktora wkońcu niewytrzymała !!!
Fakt jest taki ze Trinity BARDZO POMÓGŁ MEDIALNIE LEKARZOM I CHWAŁA MU ZATO.

Dr.Mike rozumiem twoja wściekłość ze zarabiasz mało ale tylko od CIEBIE zależy ile i gdzie zarabiasz !!
Niejesteśmy więcej dziećmi i sami podejmujemy decyzje !! Jesli chcesz cokolwiek osiągnąć w tym kraju to UCIEKAJ STAD NA WYSPY ALBO DO SKANDYNAWI.

Dopoki nieznajdzie się osoba można i pozbawiona sentymentów i skrupulów i niewynajmie "SZAKALA" do wystrzelania polityków za wałki których się dopuszczają to nic sie niezmieni w tym pojebanym kraju a kazdy następny polityk będzie podchodził do swojego stanowiska z tym samym rozumowaniem- MAM TYLKO 4 LATA ZEBY COŚ OSIĄGNĄĆ I ZABEZPIECZYĆ SIE FINANSOWO NA PRZYSZŁOŚĆ.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH EMIGRANTÓW
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Zablokowany

Wróć do „Wszystko o wszystkim”