Nic dodać i nic ująć.Znam również tą dziedzine życia od zaplecza i przyznaje 100%racji ...i panowie jak nie macie nic mądrego do powiedzenia mądrego to nic nie mówcie...Andiqqqq pisze:Tak czytam i czytam i mam wrażenie ze są tu jacyś PiS'owcy. Ludzie zamknijcie jadaczki i przestańcie jak te pudle ujadać tylko z tego powodu ze ktoś powiedział, że lekarze zarabiają mało. Nie odszczekujcie się tylko dla zasady, przecięż to problem rządu a nie wasz. Nikt ci Barni ani tobie Endriu nie zabierze kieszonkowego. Jak nie wiecie co powiedzieć to zostańcie przy grach komputerowych. To chodzi o budżet i o to na jakie cele on idzie. Chcecie pogadać to pogadajmy przy piwie, ale poczytajcie najpierw trochę gazet żeby było o czym. Jak nie robicie nic w tej sprawie, oprócz bez sensownego paplania, to głosujcie na ludzi którzy zajmą sie ta polityka. Teraz są jacy są i możemy tylko obserwować i wyciągać wnioski. Jak przyjdą następne wybory to może wtedy będziemy wiedzieć na kogo glosować, haa?? Nie wyobrażam sobie pracować za 1000 zł po studiach i prawda jest taka, że każdy po studiach kto miał ambicje i chciał coś w życiu osiągnąć pracować za takie pieniądze nie będzie. Mieszkam z rodzicami, bo nie mam jeszcze swojego mieszkania, ale wiem ze same opłaty za 50m2 w tym telefon woda gaz internet i inne duperele to koszty 1000zł. A nie będę sie wyprowadzać na wieś tylko dlatego ze mam tam dom i ziemie i to mnie nic nie kosztuje. Mike jest w innej sytuacji bo nie może jak finansista czy ekonomista znaleźć sobie pracy w pobliskiej branży bo takiej niema. Potrzebne jest do tego doświadczenie i praktyka. Tak samo żaden z nas bez Akademii Medycznej nie zostanie lekarzem z ulicy. Jest to ścieżka, w którą jak raz sie wejdzie to już niema odwrotu. Więc jak ktoś przy mnie zacznie sie chwalić ze oblewał olejem lekarzy bo nie mógł postać w korku chwile to wypłacę mu z rurki 40 przez grzbiet. Lekarze mi i wam ratują życie. Niech sie nie daj boże stanie tobie coś przykrego w "TWOIM" 200SX kolego Trinity jakiś wypadek, a karetka przyjedzie po Ciebie z premedytacją 10 minut później. Ty nie mogłeś poczekać 10 minut jak mieli strajk. Niedokrwienie mózgu i po tobie. Brawo!!! Jak stać cię na 200sx to i na to żeby postać w korku, bo bynajmniej nie jest to auto dla biednych. A może ty przyszedłeś tam z olejem z Lidla bo ci sie przelewa i lubisz sobie czasem chlusnąć w lekarzahee?!? A lekarze strajkują bo nie maja na 200sx, ani na opłaty, ani na zakładanie rodziny. Nasz Dr Mike jest właścicielem S13 bynajmniej nie dlatego że mu się przelewa. Ma full serię bo na tyle go stać i jest dobrym człowiekiem!!! Wiec jak następnym razem jak ktoś z was spróbuje podnieść rękę na lekarzy to niech pomyśli, że w tym tłumie może być Mike.
I na koniec...pomyślcie że nawet jak są miesiące że ledwo wiążecie koniec z końcem...to i tak ktoś ma gożej i należy się cieszyć i kopać się w dupe piętami ze szczęścia że jest jak jest !