A tak serio takie spekulacje są naprawde lipne.
Zależy od stanu motorowni i wielu innych czynników.
Ja w swoim gruzie powinienem mieć z 200 qnioff, ale powiem ze mam trochę dłubanego i tyle.
Nie mam wykresu więc nie mówię
Moderator: Moderator
Poprosze o wykres i liste modyfikacji jezdzacego (udowodnionego) ca z moca 340-350km

z tego co Piotrek kiedys pisal to poszly panewy bo nie dopilnowal oleju . a koni bylo ok 320 jakos tak .Neo2005 pisze:Poprosze o wykres i liste modyfikacji jezdzacego (udowodnionego) ca z moca 340-350km
Nie wiem czy czytałes cały temat ale silnik po 10 tys km zaczoł się lekko poddawac przy mocy 300km... fakt ze (podobno) silnik pałowany ale..

235 na kołach czy na kole zamachowym? bo to różnicahamownia wyplula 235km w motorze ktory naprawde jest zdrowy bo przelatal sezon w drifcie bez zajekniecia.
Przykład z sxoc jest niezły, ale mnie to nie przekonuje i już.szeni pisze: a jak chcesz zobaczyc ca z moca 382hp -na kołach(t61 + nistune + 2 razy seryjna uszczelka pod glowice + wtryski )na seryjnych gratach (tłoki i korby oem)
to sie wysil i poszukaj na sxoc chociarzby, na stronie nistune tez jest razem z wykresem z rolek
to nie wymaga wile pracy ....... http://www.nistune.com/ zebys sie zabardzo nie narobil![]()