Okradziono nyske

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

Wczoraj o godzinie 3:30 ktos zrobil kiepisz w moim autku. Duzo do pisania....glupota policji nie zna granic...trzeba ich za reke prowadzic...chyba napisze do jakiejs gazety. Straty na jakies 4 klocki bo mialem audio z wyzszej polki. Miej tu czlowieku cos fajnego. Ale ja go dorwe.
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

współczuję, nóż w kieszeni się sam otwiera. Mam nadzieje, że znajdziesz typów bo policja i tak gówno zrobi.
KGB Oblech Drift Team
Awatar użytkownika
bybs
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

dobrze ze ci auta nie zajebali albo go porysowali. a takim to od razu jedna reke uciac
wspolczuje :(
a gdzie ci sie to stalo ? gdzies pod domem ?
Buschmen
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

współczuje :( :( :( nie chce Cie jeszcze bardziej dobijać,ale raczej na pewno sie skończy na tym,że po jakimś czasie dostaniesz list o treści "Informujemy Panią\Pana,iż z powodu braku dowodów śledztwo zostało umorzone". Obym sie mylił...
s13 - never ending story
rtuber
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Współczuje. Jedynym pocieszeniem może być to że nic jako tako z budą czy silnikiem sie nie stało. :( :( :angered:

A takiemu złodziejowi to tylko !@#$%^&* sami wiecie co byście chcieli zrobić komuś kto tak potraktował wasze ukochane auto. :angered:
Obrazek
Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

W takiej sytuacji niema pocieszeń.

[OT] mnie pocieszaja ze wypadek przezylem, ale co to za zycie bez reki.
KGB Oblech Drift Team
Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Demola-dobrze,ze foteli nie pocieli albo zrobili wiekszej rozpierdolki.W jakiej dzielnicy miales ten wlam?
ps.z tego powodu nie iwestuje w audio :roll:
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
Awatar użytkownika
ige
Postojebca
Postojebca

Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.

Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/

Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj....
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Awatar użytkownika
geniula1
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

O byś znalazł ich i sprzęt.

PS. Co tam zaznaczyłeś za czerwony ślad tym czerwonym kółkiem.
N/A-LPG KILLER ;)

Japan Auto
Awatar użytkownika
robacek
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

czyzby debile sie pokaleczyli o szybe? co za frajerstwo.. nienawidze zlodzieji :-x :-x :-x miales jakis alarm tak z ciekawosci zapytam? ja chyba cos zamontuje bo ostatnio u mojej dziewczyny pod blokiem okradli w nocy kilkadziesiat samochodow!! i tylko te bez alarmow zasada ta sama szybka i radio out. FUCKERS! ja swoj garazuje pod domkiem ale jak zostawiam go gdzies w centrum wawy czasem to sie lekko pekam;/
Awatar użytkownika
dapper
Stały gość
Stały gość

ige pisze:Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.

Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/

Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj....
Auto stalo pod blokiem. Bart mi odlaczyl akurat alarm bo aku mu padl to tylko sobie w twarz pluc. Co do audio ...dwa glosniki z limitowanej serii JBL T595 takiejak te http://www.allegro.pl/item520757739_jbl ... _nowe.html
Do tego kondensator...nie pamietam jakiej firmy, nowa nawigacja ( http://www.allegro.pl/item525336319_naw ... y_waw.html ),
nawet sk&#@el wyrwal z boczku wskaznik doladowania, Radio x-poda stare ale jak je kupowano kosztowalo 900 zl smigalo ladnie.

A to co zaznaczylem to krew...sprawcy...i odciski...i nawet juz wiem gdzie mieszka :-x Zastanawiam sie czy czekac czy samemu sie rozprawic.

A tak w nawiasie ma ktos tylna szybke do odsprzedania bo nie wiem czy z alledrogo nie zamawiac?
Awatar użytkownika
daniopl
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Szczerze. Na policje bym nie liczyl. Kiedys ukradli mi telefony wiedzialem kto poszedlem na policje z pudelkiem i papierami powiedzialem kto i jak. Nawet u niego nie byli wiec musialem odzyskac je sam. Teraz mam sprawe w sadzie za wtargniecie. :angered:
Awatar użytkownika
suchy071
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

brak słów by to opisac... gdzie mieszkasz bo widze to samo miasto...

chcesz szybe free to zgłos sie na PW !!!! tylko 3ba ja sobie wyjąć z mojej rozje****j budy

gdybym był we wro to z chęcia bym cie jakoś wspomógł :mrgreen: w sprawie odzyskania sprzętu + kosztów szyby + strat moralnych oczywiście...

jakby co to wal na PW
Awatar użytkownika
Marcinrat1
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

trochę przesadzasz...

po pierwsze jak kolega poczeka 3 miechy to sprzętu nie da rady odzyskać (aukcje trwają ok 7 dni i dzień na wysłanie :? )

a po drugie policja ma wymówkę "niska szkodliwość społeczna" i na pewno nie zbiorą odcisków a tym bardziej śladów DNA (kolega widać dużo TV ogląda) bo to są dość czasochłonne (a to drugie jeszcze) badania i na kradzież oni nie "wyrzucą" pieniędzy.

policji niestety trzeba pokazać palcem kto to i jeszcze pokazać co ci zabrał życzę powodzenia...

i jeszcze jedno nasza policja nie jest aż taka zła... robią co mogą ale są dwa problemy
1. prawo
2. chroniczny i przewlekły brak kasy
Awatar użytkownika
Nurek200SX
Stały gość
Stały gość

Policja jest zawsze cwana jak wystawiają mandat albo przychodzą dać wezwanie na komendę za to że pies chodzi poza terenem działki na smyczy ale nie ma kagańca..... A jak ktoś idzie do nich i chodzi o naprawdę ważną sprawę to jak zawsze nic pomóc nie mogą....

A do tego że ktoś okradł Ci samochód to musiał wiedzieć wcześniej już o Twoim samochodzie i co w nim masz bo tak na żywca bez zastanawiania nikt by nie okradał samochodu.
Możliwe że to może być ktoś z Twojego osiedla albo najbliższej okolicy.
...:::200SX S13:::...

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”