Okradziono nyske
Moderator: Moderator
Wczoraj o godzinie 3:30 ktos zrobil kiepisz w moim autku. Duzo do pisania....glupota policji nie zna granic...trzeba ich za reke prowadzic...chyba napisze do jakiejs gazety. Straty na jakies 4 klocki bo mialem audio z wyzszej polki. Miej tu czlowieku cos fajnego. Ale ja go dorwe.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
współczuję, nóż w kieszeni się sam otwiera. Mam nadzieje, że znajdziesz typów bo policja i tak gówno zrobi.
KGB Oblech Drift Team
dobrze ze ci auta nie zajebali albo go porysowali. a takim to od razu jedna reke uciac
wspolczuje
a gdzie ci sie to stalo ? gdzies pod domem ?
wspolczuje
a gdzie ci sie to stalo ? gdzies pod domem ?
-
Buschmen
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
współczuje
nie chce Cie jeszcze bardziej dobijać,ale raczej na pewno sie skończy na tym,że po jakimś czasie dostaniesz list o treści "Informujemy Panią\Pana,iż z powodu braku dowodów śledztwo zostało umorzone". Obym sie mylił...
s13 - never ending story
Współczuje. Jedynym pocieszeniem może być to że nic jako tako z budą czy silnikiem sie nie stało.
A takiemu złodziejowi to tylko !@#$%^&* sami wiecie co byście chcieli zrobić komuś kto tak potraktował wasze ukochane auto.
A takiemu złodziejowi to tylko !@#$%^&* sami wiecie co byście chcieli zrobić komuś kto tak potraktował wasze ukochane auto.

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
W takiej sytuacji niema pocieszeń.
[OT] mnie pocieszaja ze wypadek przezylem, ale co to za zycie bez reki.
[OT] mnie pocieszaja ze wypadek przezylem, ale co to za zycie bez reki.
KGB Oblech Drift Team
Demola-dobrze,ze foteli nie pocieli albo zrobili wiekszej rozpierdolki.W jakiej dzielnicy miales ten wlam?
ps.z tego powodu nie iwestuje w audio
ps.z tego powodu nie iwestuje w audio
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.
Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/
Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj....
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.
Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/
Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj....
BMW E60 M5 [507KM/520Nm] & BMW E60 545i M-Sport [333KM/450Nm] & JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.9L V8 Limited LX - LA 5"/33" [242KM/468Nm].
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
Było: S13 CA@260KM, S13 USDM@SR, S13@SR20DET: GT2876R, Arias, Eagle, Tomei, Apexi, ISC, Work, Takata, Spal...@350KM
O byś znalazł ich i sprzęt.
PS. Co tam zaznaczyłeś za czerwony ślad tym czerwonym kółkiem.
PS. Co tam zaznaczyłeś za czerwony ślad tym czerwonym kółkiem.
N/A-LPG KILLER 
Japan Auto
Japan Auto
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
czyzby debile sie pokaleczyli o szybe? co za frajerstwo.. nienawidze zlodzieji
miales jakis alarm tak z ciekawosci zapytam? ja chyba cos zamontuje bo ostatnio u mojej dziewczyny pod blokiem okradli w nocy kilkadziesiat samochodow!! i tylko te bez alarmow zasada ta sama szybka i radio out. FUCKERS! ja swoj garazuje pod domkiem ale jak zostawiam go gdzies w centrum wawy czasem to sie lekko pekam;/
Auto stalo pod blokiem. Bart mi odlaczyl akurat alarm bo aku mu padl to tylko sobie w twarz pluc. Co do audio ...dwa glosniki z limitowanej serii JBL T595 takiejak te http://www.allegro.pl/item520757739_jbl ... _nowe.htmlige pisze:Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Do tego kondensator...nie pamietam jakiej firmy, nowa nawigacja ( http://www.allegro.pl/item525336319_naw ... y_waw.html ),
nawet sk&#@el wyrwal z boczku wskaznik doladowania, Radio x-poda stare ale jak je kupowano kosztowalo 900 zl smigalo ladnie.
A to co zaznaczylem to krew...sprawcy...i odciski...i nawet juz wiem gdzie mieszka
A tak w nawiasie ma ktos tylna szybke do odsprzedania bo nie wiem czy z alledrogo nie zamawiac?
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
Szczerze. Na policje bym nie liczyl. Kiedys ukradli mi telefony wiedzialem kto poszedlem na policje z pudelkiem i papierami powiedzialem kto i jak. Nawet u niego nie byli wiec musialem odzyskac je sam. Teraz mam sprawe w sadzie za wtargniecie. 
brak słów by to opisac... gdzie mieszkasz bo widze to samo miasto...
chcesz szybe free to zgłos sie na PW !!!! tylko 3ba ja sobie wyjąć z mojej rozje****j budy
gdybym był we wro to z chęcia bym cie jakoś wspomógł
w sprawie odzyskania sprzętu + kosztów szyby + strat moralnych oczywiście...
jakby co to wal na PW
chcesz szybe free to zgłos sie na PW !!!! tylko 3ba ja sobie wyjąć z mojej rozje****j budy
gdybym był we wro to z chęcia bym cie jakoś wspomógł
jakby co to wal na PW
- Marcinrat1
- -#Klubowicz

- Kontakt:
trochę przesadzasz...
po pierwsze jak kolega poczeka 3 miechy to sprzętu nie da rady odzyskać (aukcje trwają ok 7 dni i dzień na wysłanie
)
a po drugie policja ma wymówkę "niska szkodliwość społeczna" i na pewno nie zbiorą odcisków a tym bardziej śladów DNA (kolega widać dużo TV ogląda) bo to są dość czasochłonne (a to drugie jeszcze) badania i na kradzież oni nie "wyrzucą" pieniędzy.
policji niestety trzeba pokazać palcem kto to i jeszcze pokazać co ci zabrał życzę powodzenia...
i jeszcze jedno nasza policja nie jest aż taka zła... robią co mogą ale są dwa problemy
1. prawo
2. chroniczny i przewlekły brak kasy
po pierwsze jak kolega poczeka 3 miechy to sprzętu nie da rady odzyskać (aukcje trwają ok 7 dni i dzień na wysłanie
a po drugie policja ma wymówkę "niska szkodliwość społeczna" i na pewno nie zbiorą odcisków a tym bardziej śladów DNA (kolega widać dużo TV ogląda) bo to są dość czasochłonne (a to drugie jeszcze) badania i na kradzież oni nie "wyrzucą" pieniędzy.
policji niestety trzeba pokazać palcem kto to i jeszcze pokazać co ci zabrał życzę powodzenia...
i jeszcze jedno nasza policja nie jest aż taka zła... robią co mogą ale są dwa problemy
1. prawo
2. chroniczny i przewlekły brak kasy
- Nurek200SX
- Stały gość

Policja jest zawsze cwana jak wystawiają mandat albo przychodzą dać wezwanie na komendę za to że pies chodzi poza terenem działki na smyczy ale nie ma kagańca..... A jak ktoś idzie do nich i chodzi o naprawdę ważną sprawę to jak zawsze nic pomóc nie mogą....
A do tego że ktoś okradł Ci samochód to musiał wiedzieć wcześniej już o Twoim samochodzie i co w nim masz bo tak na żywca bez zastanawiania nikt by nie okradał samochodu.
Możliwe że to może być ktoś z Twojego osiedla albo najbliższej okolicy.
A do tego że ktoś okradł Ci samochód to musiał wiedzieć wcześniej już o Twoim samochodzie i co w nim masz bo tak na żywca bez zastanawiania nikt by nie okradał samochodu.
Możliwe że to może być ktoś z Twojego osiedla albo najbliższej okolicy.
...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D