Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
Anonymous
ehh.. jak przekonać swoją kobiete do nyski 200? ..po przejściach z b12 coupe ona juz nie ufa nissanom.. sam sie tez boje.. no ale moze nie byloby tak źle 
-
Ewik
Nie przekonuj, pokaż, zaproś do środka a najlepiej przewieź kawałek - zakocha się od pierwszego wejrzenia na bank (na mnie podziałało) 
Wtedy jeszcze tak, teraz ma już właściwe GD
Nie wiem co Ci powiedzieć. Jarka żona jak zobaczyła mojego w środku to stwierdziła że jest piękny. Poprzedni właściciel fajnie go zrobił. Jak chcesz to się ustawimy kiedyś na spotkanko i moze przekonamy Twoją drugą połowę. A że się psuje
. Każdy się psuje 
Nie wiem co Ci powiedzieć. Jarka żona jak zobaczyła mojego w środku to stwierdziła że jest piękny. Poprzedni właściciel fajnie go zrobił. Jak chcesz to się ustawimy kiedyś na spotkanko i moze przekonamy Twoją drugą połowę. A że się psuje
EMWU is dead
-
Anonymous
Karlos nie wiem czy doczytałes ale nie odpowiedziałeś mi czy uczysz sie na ekonomii UG? po fotce jaką przedstawiłeś jestem prawie pewien że tak
..no ale moge sie mylić. jeśli nie to chetnie sie ustawie z toba na uniwerku w jakis poniedzialek bo tylko wtedy nie mam pracy
moj GG: 141217
..no i mam nadzieje ze Ewik bedzie tak jak mówisz i sie moja połowa druga przekona do nyski 
Tak tak szanowna pani ma rację. Przepraszam za pomyłkę i witam również Asie Fili i przesyłam życzenia urodzinowe choć mocno spóżnione to jednak szczereGoranowa pisze:A ja juz nie jestem sama.
Jeszcze jest Asia Fili.
Wiec juz nasz trzy (3bit?):twisted:
[center][glow=yellow]POWITAC[/glow][/center]
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
-
Anonymous
miłe panie, jest nas już 4 na tym forum:))
Pewien uroczy klubowicz - Kruchy,
zasugerował, bym się przywitała:) co niniejszym czynie:))
serdecznie wszystkich witam

Pewien uroczy klubowicz - Kruchy,
serdecznie wszystkich witam
-
Daniel
Dzień dobry Pani Eve. Niedawno w klubie Turbokillers narodziła się taka nowa świecka tradycja, że wszystkie panie nowe na forum muszą zaprezentować swoje zdjęcia
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
-
maciolo
serdecznie witam Eve
i mam nadzieję że i moja lepsza połowa dołączy w najbliższym czasie
pozdrawiam i życzę miłego postowania
i mam nadzieję że i moja lepsza połowa dołączy w najbliższym czasie
pozdrawiam i życzę miłego postowania
Witam panią Eve
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
[quote="Daniel"] Niedawno w klubie Turbokillers narodziła się taka nowa świecka tradycja, że wszystkie panie nowe na forum muszą zaprezentować swoje zdjęcia
quote]
Ja też witam , a tradycje trzeba uszanować
quote]
Ja też witam , a tradycje trzeba uszanować
EMWU is dead
-
Kruchy
no no, tylko spokojnie z tymi zdjeciamiDaniel pisze:Dzień dobry Pani Eve. Niedawno w klubie Turbokillers narodziła się taka nowa świecka tradycja, że wszystkie panie nowe na forum muszą zaprezentować swoje zdjęcia![]()
Pozdrawiam serdecznie.
zdjecia umiescimy jak sobie zrobimy z moim autkiem
Ha, tylko zobacz Droga Urocza Eve, post ktorym Cie oficjalnie witam wsrod tych "oblakancow turbokillerow"
Witaj.Eve pisze:miłe panie, jest nas już 4 na tym forum:))![]()
Pewien uroczy klubowicz - Kruchy,zasugerował, bym się przywitała:) co niniejszym czynie:))
serdecznie wszystkich witam![]()
![]()
Niestety wszyscy zapominają o innej uroczej odwiedzającej forum - Casi.
Jeśli się nie mylę, to jest Was już 5 Sztuk
BTW: Kruchy, co Ty robisz, że przyciągasz tak kobiety?
-
Anonymous
Tak, tak -mój Drogi Kruchy- zdecydowanie musimy mieć wspólne zdjęcie z Twoim s13, które tu umieścimy
Dziękuję wszystkim klubowiczom :community: za miłe powitanie
Dziękuję wszystkim klubowiczom :community: za miłe powitanie
-
Anonymous
dr. Mike poruszył ciekawy wątek -
co ten tajemniczy :batman: Kruchy w sobie ma, że tak przyciąga kobiety...
co ten tajemniczy :batman: Kruchy w sobie ma, że tak przyciąga kobiety...