BARDZO PROSZĘ KOLEGĘ suchy071 O NIE WYCINANIE MOICH POSTÓW W TYM TEMACIE
---------------------------------------------
Spoko
i nie gadać że jakiś Wojewódzki jestem...
Nie chodzi o to że się czepiam Endriu...
kolega Forest napisał że jest bardzo realistycznie zrobione...
Jednak ktoś kto siedzi w tym od X lat dostrzeże błędy które wymieniłem i nie napisałem ich po to żeby robic jakies problemy... bo Suchy sie czepia...
Wy nie widzicie błędów ja je widze więc je wypisuje...
przy okazji Endriu będzie wiedział nad czym bardziej popracować i to wszystko...
Jako, ze chcesz prowadzic ta rozmowe na forum a nie PW to informuję Cię, że moj temat to nie Twoj i nie zycze sobie zebys jak wczesniej wycinal z niego posty, a dwa zebys wprowadzal swoje wywody w moim temacie. Ja Ci nie wypominal o Twoim poziomie prac...bo sa ponizej krytyki...nie wytykam Ci w nich błedów bo do wszystkiego co zmieniles w swoich pracach wyglada sztucznie i nawet nie trzeba sie przygladac. BTW informuje Cię od razu, ze robie print screen i tym razem bede mial dowod na cenzurowanie.Bardzo ciekawe jest to, ze mozna spojrzec kto edytował moje posty w temacie. I dziwne zniknela informacja o Twojej ortografii- slowo "kąpletne", ktore Ci wypomniales wyciales, poprawiles pisownie w swoim poscie jednak nie udalo Ci sie w cytowaniu. Tak to jest gdy moderatorem jest osoba, ktora w miedzyczasie dostała warna, za propagowanie piractwa