U mnie licznik predkosci pokazuje sporo za 240 km/h, a auto nadal przyspiesza. Tak sie i nie wybralem na pomiary szybkosci z GPS'em.
A tak Audi Coupe po dobrym tuningu mialo 320 km/h (GPS'em).
Update:
Przed zmiana ECU z32 NA 230km/h wg.gps z lil willem na tardze na zegarach ponad 240
Mial jeszcze zapas,ale zgasil go dziadek w mercedesie grzejacy 100ka na lewym pasie
Ja 262 km/h moim s14a po modach droga kielce ---piotrków trybunalski. Jechałem na drifting w Łodzi. Auto jeszcze chciało jechać ale i tak 262 przez las to i tak kapke przy dużo.
Hydrauliczne hamulce ręczne, nowe, lepsze i precyzyjniejsze niż d2 albo ksport.Części 200sx s14 i s14a
A my z maretzkim przegieliśmy na prawo od 300km/h w suprze prędkość wg turbotimera greddy bo skala na liczniku supry tylko do 180km/h...6ty bieg i jeszcze obrotów w zapasie.
Dało się więcej ale powyżej 250km/h wszędzie robi się ciasnoWsumie z mioch spostrzeżen to 250 jest normalną prędkością (w sprawnym aucie) a wszystko powyżej to już jest potężna rożnica...
W gtr 270 nie było problemu na żadnej prostej ale strach o opony służące do driftu a nie do zasówania...
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...