Kluczyk
Moderator: Moderator
Cześć. Chcę dorobić kluczyk u producenta, gdzie jest numerek który muszę znać, czy zrobi mi to każdy Salon Nissana ? I ile mniejwięcej kosztuje 
tak samo i ja zrobiłem koszt to 40zł o ile dobrze pamietam
No tylko chciałem żeby był oryginał z takim napisem Nissan, a wątpię żeby mi taki dorobili w Carefourze
A tak przy okazji może polecicie jakiś ładny breloczek ? Co wy macie u Siebie ?
Ja tankuje sie tylko na shellu i jest teraz promocja jak zatankujesz sie powyzej 20 litrow to mozesz kupic brelok za 5 zl wybralem brelok z formula 1
.
[ Dodano: Pon 24 Lis, 2008 19:15 ]
A co to za roznica czy masz z napisem czy chyba tylko w cenie bo tak zaplacisz kolo 40zl a z napisem conajmniej 5 razy tyle pytanie czy warto kluczyk to kluczyk ma odpalac otwierac i tyle.
[ Dodano: Pon 24 Lis, 2008 19:15 ]
A co to za roznica czy masz z napisem czy chyba tylko w cenie bo tak zaplacisz kolo 40zl a z napisem conajmniej 5 razy tyle pytanie czy warto kluczyk to kluczyk ma odpalac otwierac i tyle.
Chcesz oryginal to sciagnij z us i przystosuj w Polsce-po problemie chyba,ze masz w nim immobiliser
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
T O W C I Ą G A !!!
kiedys dalo sie dostac pod 200sxy kluczki Nismo cale z metalu, byly dosc ciekawe za bodajrze 20 $ : )
W123 81` 280E 185 HP
200SX 94` 280 HP
V70 97` 2.0T AWD 225 HP
" Most important thing is not power but engine response "
Don`t say what you think cause you get Ban
200SX 94` 280 HP
V70 97` 2.0T AWD 225 HP
" Most important thing is not power but engine response "
Don`t say what you think cause you get Ban
- miLOsnik240SX
- Proszę nie bić nowego

w zasadzie żaden salon samochodowy nie docina kluczy,sprzedają klucze surowe i wysyłają do docięcia w zakładach się tym zajmujących(chyba że biorą dużą kasę za klucz wtedy sami się fatygują do nas
ale tyczy się to kluczy z immo) więc żaden numer ci potrzebny nie będzie tylko klucz który posiadasz. jeśli trafisz na dobry zakład zajmujący się dorabianiem kluczy może uda ći się dostać orginał w dużo niższej cenie niż w serwisie choć nie koniecznie różnie to bywa . s13 nie mają immo(z tego co wiem immo w kluczyku stało się standartem po 1996 roku wczesniej jest to rzadkość) także z tym problemu nie będzie chpć to w zasadzie żaden problem w dorobieniu i programowaniu. tkże dowiedz się gdzieś u siebie może dostaniesz taki oryginał bez odwiedzania serwisu.