VT
Moderator: Moderator
a sie qffa czepiacie...
człowiek zmęczony po imprezie
wiec zdarza się 
o szkoda boja tez chciałem cos wygrac
no ale suchy zgarnal wszystko!!! a tak wogole suchy to napisz ile czasu pracujesz z tym programem bo podejrzewam ze ja jakbym dostal ten program to ciezko by mi szlo
no ale suchy zgarnal wszystko!!! a tak wogole suchy to napisz ile czasu pracujesz z tym programem bo podejrzewam ze ja jakbym dostal ten program to ciezko by mi szlo
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
Dla chcacych stawiać swoje pierwsze kroki w VT polecam :
http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm
sam sie z tam tad uczyłem

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
wszystko fajnie... tylko tam jest np. bad-look & body pokazane jak wyciąć i wkleić... a nie o to chodzi by utworzyc jak najwięcej warst na projekcie... sztuką jest namalować to samemurtuber pisze:Dla chcacych stawiać swoje pierwsze kroki w VT polecam :
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Hej Suchy071
Zapodaj jakąś fotę (oryginał) w duuuużym formacie.
Pobawimy się ...
Też troszkę się bawię w VT
Tu masz próbkę:
W prawdzie to nie nissan ale taż japończyk
Zapodaj jakąś fotę (oryginał) w duuuużym formacie.
Pobawimy się ...
Też troszkę się bawię w VT
Tu masz próbkę:
W prawdzie to nie nissan ale taż japończyk
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
całkiem nieźle choć jest troche błędów:
- jeśli juz usówasz tylnie drzwi to usuń też słupki z szyb i cofnij przednie drzwi
- felunie nieco pod innym kątem
- ten wlocik niewymiarowy
- carob rób ciemniejszy
- przy obniżaniu auta zaznacz całe nadkola bo troche je upier*****eś
nie czepiam sie pisze abys wiedział na przyszłośc nad czym bardziej popracować... ale ogólnie pracka ładna i czysta
- jeśli juz usówasz tylnie drzwi to usuń też słupki z szyb i cofnij przednie drzwi
- felunie nieco pod innym kątem
- ten wlocik niewymiarowy
- carob rób ciemniejszy
- przy obniżaniu auta zaznacz całe nadkola bo troche je upier*****eś
nie czepiam sie pisze abys wiedział na przyszłośc nad czym bardziej popracować... ale ogólnie pracka ładna i czysta
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Spoko, spoko to było jakiś rok temu...
Wiem, znam te błędy...
Anyway widzę że spostrzegawczy jesteś
Zapodaj fotkę jakąś bazową >> pobawimy się ...
Wiem, znam te błędy...
Anyway widzę że spostrzegawczy jesteś
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
spoko tigra bardzo chętnie sie z toba zmierze... jednak na dzień dzisiejszy mam jeszcze kilka projektów dla TK do skończenia wiec brak czasu na pojedynek... jak ukończe projekty to wtedy bardzo chętnieTiGRA pisze:
pozdrooo
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Hmmmm
Pojedynek??
Ja tam bardziej rekreacyjnie
Po prostu kwestia różnych gustów i podejścia do VT >> da to różne bądź podobne projekty...
A może ktoś na tym skorzysta.... może komuś podsuniemy pomysł na REAL TUNING
Pojedynek??
Ja tam bardziej rekreacyjnie
Po prostu kwestia różnych gustów i podejścia do VT >> da to różne bądź podobne projekty...
A może ktoś na tym skorzysta.... może komuś podsuniemy pomysł na REAL TUNING
zgadza sie taki projekcik dla rozrywki... damy ankiete na forum i ludzie ocenią czyj projekcik im sie bardziej podoba... oczywiście pracki niebeda podpisane itd... 
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Jestem za !!! 
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
http://i98.photobucket.com/albums/l256/ ... 021ak0.jpg
dobra twardziele, który podoła? XD drzewko wykarczować
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

ja tutaj niewidze żadnego drzewkam0rr1s pisze:http://i98.photobucket.com/albums/l256/ ... 021ak0.jpg

na feldze pasek od wiazania kołka z drzewkiem został no i nadkole takie kwadratowe ale temat ogólnie załatwiony
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
no faktycznie.... ale 1`wszy raz karczowałem drzewko więc tragedi chyba niema