Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
Daniel
Cześć Rotti, jak tam na emigracji ?rottie pisze:No ja tez witam![]()
Pewnie jako jedyny w klubie mam autko z kierownica po niewlasciwej stronie;)
Brychu się kłania...
-
maciolo
Witam szanowne grono forumowiczów
do tej pory pozwalałem sobie Was "podglądać" aż sie zdecydowałem wstąpić w Wasze szacowne progi.
Póki co jestem wolnossący ale kto wie co się może zdażyć
Moje maleństwo to sunny coupe 1,6i 12V z 90' ale w planach swap CA18DET lub po 1 maja jak coś się konkretnie zmieni 200 SX S13
prosze o wyrozumiałośc a postaram się być aktywny w miarę posiadanej wiedzy
Proszę nie bijcie nowego wolnossącego
do tej pory pozwalałem sobie Was "podglądać" aż sie zdecydowałem wstąpić w Wasze szacowne progi.
Póki co jestem wolnossący ale kto wie co się może zdażyć
Moje maleństwo to sunny coupe 1,6i 12V z 90' ale w planach swap CA18DET lub po 1 maja jak coś się konkretnie zmieni 200 SX S13
prosze o wyrozumiałośc a postaram się być aktywny w miarę posiadanej wiedzy
Witamy witamy 
-
Kruchy
dwie uwagi:maciolo pisze: Proszę nie bijcie nowego wolnossącego
1.na zlotach musisz byc szybko i duzo ssacy, a nie wolno
2.juz tu jest jeden wolnossacy (bo zarznal turbine hehe), wiec sie nie martw
3 na a trzy: STRZALA, czarna strzala...oj juz dawno tego nie pisalem
He, he, spoko. Tu nie forum stritrejsingumaciolo pisze: prosze o wyrozumiałośc a postaram się być aktywny w miarę posiadanej wiedzy
Witaj i baw się dobrze w gronie turbokillerowym
BTW: Kruchy, nie tylko Goranu jest wolnossący
-
Kruchy
tak, tu jest przyjemniejdr Mike pisze: He, he, spoko. Tu nie forum stritrejsingu![]()
Witaj i baw się dobrze w gronie turbokillerowym![]()
BTW: Kruchy, nie tylko Goranu jest wolnossący
Mike, pijesz do mojej zarznietej turbiny, czy ja o czyms nie wiem
100 NXy...Kruchy pisze: Mike, pijesz do mojej zarznietej turbiny, czy ja o czyms nie wiem
-
Goranowa
100 NXy
Powitac nowych
Mysmy dzis z Goranu widzieli niebieskiego 300zx w okolicach galerii Mokotow-jechal w strone Ursynowa - to chyba od nas(choc dawno na forum nie zaglada), a potem w Thomsonie/Tomsonie widzielismy s14 od nas tez chyba(?) czarna, ale kierowca nam nie znany i jakos zabraklo nam odwagi zagadac.
Smy ogladali spoilery.
Ta s14 miala taki ukosny wydech jaki sie Goranowi marzy.
Powitac nowych
Mysmy dzis z Goranu widzieli niebieskiego 300zx w okolicach galerii Mokotow-jechal w strone Ursynowa - to chyba od nas(choc dawno na forum nie zaglada), a potem w Thomsonie/Tomsonie widzielismy s14 od nas tez chyba(?) czarna, ale kierowca nam nie znany i jakos zabraklo nam odwagi zagadac.
Smy ogladali spoilery.
Ta s14 miala taki ukosny wydech jaki sie Goranowi marzy.
-
Kruchy
taaaa....ale setki sie od nas wyniosly i zadnej tu od niepamietnych czasow nie bylo widac...z tego punktu widzenia uwazam, ze stworzenie drugiego forum bylo bledem ( w przeciwienstwie do drugiej strony)...powinnismy po prostu korzystac z jednego forum, a na naszym powinien byc jeden topic jak np: "Oglone" tylko i wylacznie dla setek...szkoda, wielka szkodadr Mike pisze: 100 NXy...
W takim razie pewna Trzyseta...Kruchy pisze:taaaa....ale setki sie od nas wyniosly i zadnej tu od niepamietnych czasow nie bylo widacdr Mike pisze: 100 NXy...
Jak by nie patrzeć, przegrałeś Kruchy!!!
-
mr_dan
witam po raz nie wiem ktory a no i odnosnie 300Zx po legnicy jezdzi jakis ZX taki seledynowy w steraj budzie jeszcze ale nie wiem kto to bo zadko go widuje
pozdrawiam nowych i oczywiscie starszych klubowiczow oraz piekne kobiety 
Witamy serdecznieciesiel pisze:witam wszystkich!
200sx oczywiście trzeba kupić
Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
-
Goranowa
mr Dan, moze i witasz po raz juz ktorys, ale jako forumowicz z jednych z dluzszych stazy, powienienes w stroju krakowskim witac nowo wchodzacych
, a nie sobie po roku przypomniales o pieknych paniach...
Ciesiel zajrzalam na to forum co to dajesz do niego linka w podpisie i odkrylam, ze to forum jakiegos LO. Mamy tam np takie ciekawe
watki jak:
"glosowanie i oddawanie opinii ktora dziewczyna z naszego LO jest godna polecenia z roznych powodow, kto wg was jest idealem kobiecosci, proponuje wymiane numerow, kontaktow"
Ale (juz tak bez zartow), znalazlam tez watek, ktory chyba Cie na nasz na klub naprowadzil
: "Za 11-13 tys mozesz dostac zabojcze autko jakim jest NIssan 200 sx(91-93), poszukaj na necie, autko goodne polecenia.Co prawda malo ekonomiczne, ale 7,5s do 100 przy silniku 1.8
robi wrazenie". To dyskusyjne, czy w tych widelkach cenowych kupisz auto, do ktorego juz nic nie trzeba bedzie dokladac, ale jakbys na zlot przybyl z tymi lalami co to je Wam zaraz do :pointr: Wszystko o Wszystkim wkleje, to kto jak kto ale Goran by sie ucieszyl.
[center]Jak by nie bylo powitac![/center]
Ciesiel zajrzalam na to forum co to dajesz do niego linka w podpisie i odkrylam, ze to forum jakiegos LO. Mamy tam np takie ciekawe
"glosowanie i oddawanie opinii ktora dziewczyna z naszego LO jest godna polecenia z roznych powodow, kto wg was jest idealem kobiecosci, proponuje wymiane numerow, kontaktow"
Ale (juz tak bez zartow), znalazlam tez watek, ktory chyba Cie na nasz na klub naprowadzil
[center]Jak by nie bylo powitac![/center]