brak swiatel mijania w s13
Moderator: Moderator
-
kokoszoko
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
witam, gdzie szukać przyczyny nie mam światła mijania w prawym reflektorze i tylko mijania bo długie działają. sprawdziłem bezpieczniki i żarówkę. Proszę o pomoc bo zgarnołem wczoraj 150 ojro mandatu. pozdrawiam
- xmarv
- Stały gość

- Kontakt:
Nie jestem pewien ale może w przełączniku, u mnie jest podobnie ze światłami długimi(drogowymi), wszystkie bezpieczniki, żarówki dobre, przekaźniki też i zauważyłem, że jak mocniej potraktuję przełącznik (albo kilka razy włącze i wyłącze) to zaskakuje i świecą oba normalnie... a tak to najczęściej się tylko jedno włączy...
= There is no easy way from the earth to the stars =
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
jeśli to nie zarówka , nie bezpieczniki i przekazniki , sprawdz , tak jak powiedział xmarv przelacznik swiatel przy kierze , może on zle kontaktuje...
jesli masz jakis problem w instalacji , to miernik w raczke i do dzieła... jesli chcesz szybciej rozwiazac ten problem , to elektryk nie powinien wziac wiecej niz 100zł.
jesli masz jakis problem w instalacji , to miernik w raczke i do dzieła... jesli chcesz szybciej rozwiazac ten problem , to elektryk nie powinien wziac wiecej niz 100zł.
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
u mnie też tak było
ale nie pamiętam czy to były mijania czy postojowe
i to przed samym przeglądem
szukałem wszystko sprawdzałem bezpieczniki przełączniki wszystko i nie znalazłem przeglądu nie przeszedł i zacząłem szukać dalej aż wpadłem na to żeby sprawdzić kable od radia wszystko po izolowałem od nowa i znalazłem kabel w bagażniku który szedł do tuby którą dawno wyciągnąłem zapomniałem o nim
a kabel był nie zaizolowany robił spięcie i palił cały czas bezpiecznik co związku z tym nie miałem z jeden strony światła
po zaizolowaniu i wymianie bezpiecznika problem znikną
może u was też coś spięcie robi
pozdro ;P i powodzenia w poszukiwaniach