zakup nissana 200sx
Moderator: Moderator
Witam wszystkich. Jestem nowy wiec z gory przepraszam jak w zlym dziale pisze czy cos. Mam pytanie bo przymierzam sie do kupna nissana 200sx s13. Nie wiem tylko czy kupic juz w miare zrobionego czy w standardzie i sam go przerabiac bo docelowo chce osiagnac jakies 250km i szkolic sie w drifcie. dodam ze chcialbym wydac na to nie wiecej niz okolo 15tys. DZieki pozdrawiam szymon.
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
tak jak dziubas powiedział , radziłbym Ci kupic nissana PRZEDE WSZYSTKIM z silnikiem przynajminej w bdb stanie , najlepiej bez szlifów wczesniejszych , etc. Buda ma tutaj n-rzedne znaczenie... tutaj minimum 3/5 ceny ustala silnik...
z niemiec takiego mozna wyrwac do 5tys.
1,5 rejestracja i ubezp.
reszte mozesz ładowac w podnoszenie mocy silnika i opony
spokojnie reszta Ci starczy zeby moc podniesc do <280km
pozdr. i zycze udanego zakupu
z niemiec takiego mozna wyrwac do 5tys.
1,5 rejestracja i ubezp.
reszte mozesz ładowac w podnoszenie mocy silnika i opony
spokojnie reszta Ci starczy zeby moc podniesc do <280km
pozdr. i zycze udanego zakupu
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
Grunt to sprawny i dobry motor
Potem inne mechaniczne elementy, a na koncu buda.
Przynajmniej takie jest moje zdanie
Przynajmniej takie jest moje zdanie

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
Buda na ostatnim miejscu???
To co wsadzi 280km silnik w bude co jest pokrzywiona z kazdej strony, nie trzyma geomatrii a jej podłużnice były prostowane i spawane 3 razy??
To ja bym wolał w zdrowej budzie robić generalke pieca.
To co wsadzi 280km silnik w bude co jest pokrzywiona z kazdej strony, nie trzyma geomatrii a jej podłużnice były prostowane i spawane 3 razy??
To ja bym wolał w zdrowej budzie robić generalke pieca.
KGB Oblech Drift Team
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
a nikt nie powiedział , że ma brac samochod , w ktorym silnik trzyma sie tylko na nie pordzewiałych/ostatnich czesciach podłuznicy... chodzi o to , żeby przed zakupem naprawde dobrego samochodu , w ktorym silnik jest w bdb stanie nie zrazily go rysy na aucie , pogiety blotnik , czy pordzewiały prog... oczywiscie , zeby ten prog tam byl... bo aut bez progow i podglogi nie radzimy... wtedy rzeczywiscie sobie mozna odpuscic...
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
@kamils13 Zle mnie zrozumiales mialem na mysli to co napisal kolega f_zukowski żeby nie zrazal sie rysami itp. przy kupnie i jakimis drobnostkami :
f_zukowski pisze: chodzi o to , żeby przed zakupem naprawde dobrego samochodu , w ktorym silnik jest w bdb stanie nie zrazily go rysy na aucie , pogiety blotnik , czy pordzewiały prog... oczywiscie , zeby ten prog tam byl... bo aut bez progow i podglogi nie radzimy... wtedy rzeczywiscie sobie mozna odpuscic...

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
jasne jasne w tym kontekscie tez sie z wami zgadzam poszycie auta czy powloka lakiernicza to pikus. ale buda prosta i trzymajaca sie kupy mui byc.
KGB Oblech Drift Team
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
a ja bym i tak radził dojczland... mimo wszystko wiecej zadbanych egzemplarzy i nizszej cenie... wystarczy dobrze poszukac...
-
lolek0
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
(mam nadzieje ze link bedzie działał))) koledy za tydzien max półtora chce jechac po tego nissmo, czy za te pieniądze sie opłąca?? i co wogóle sądzicie na temat tego auta.. z góry dziękuje za wszelkie opinie.
(mam nadzieje ze link bedzie działał))) koledy za tydzien max półtora chce jechac po tego nissmo, czy za te pieniądze sie opłąca?? i co wogóle sądzicie na temat tego auta.. z góry dziękuje za wszelkie opinie.
Lolek
Boze za kazdym razem jak widze drewno w S14stce to zastanawia mnie kto byl tak szalony aby to zrobic
Dziwne ze nie dal ktos foty komory silnika ktora jest tu istotna?
Dziwne ze nie dal ktos foty komory silnika ktora jest tu istotna?
W123 81` 280E 185 HP
200SX 94` 280 HP
V70 97` 2.0T AWD 225 HP
" Most important thing is not power but engine response "
Don`t say what you think cause you get Ban
200SX 94` 280 HP
V70 97` 2.0T AWD 225 HP
" Most important thing is not power but engine response "
Don`t say what you think cause you get Ban