Problem z kierunkiem

anteny, oświetlenia deski, centralny, wycieraczki oraw szystko co miga i pipa na 12V bądź 30kV ;)

Moderator: Moderator

8ballcrew
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Mam problem z palacym się stale kierunkowskazem po lewej str. !? Zacznę od poczadku tak wysiadłem z autka i nacisnołem z pilota alarm (migło 3 razy) ale z lewej str. nie zgasło! Nacisnełem jeszcze raz i problem nie zniknoł. Naciskając św. awaryjne świecą sie jednolicie nie migają., jak wyłączę to cały czas pali się po lewej str. Po odłączeniu akumul. problem nadal wyst. proszę o pomoc
Awatar użytkownika
f_zukowski
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

ewidentnie Kolego masz problem z alarmem... jesli nawet po odlaczeniu aku problem dalej wystepuje , to musi byc alarm , gdyz (jak mi sie wydaje) ma swoje wlasne zasilanie...

kupiles samochod juz z alarmem czy ktos Ci go zakladał ? jesli odp2 udaj sie do niego , lub sam zresetuj alarm poprzez wyjecie baterii , a jak i to nie pomoze to radze wizyte u elektryka....

pozdr.
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
8ballcrew
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Kupiłem autko z alarmem. po odłączeniu aku. na dłóższą chwilę ( ok2h.) problem narazie nie wystąpił. dzięki za pomoc pozdro!! :D
Awatar użytkownika
f_zukowski
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

rzeczywiscie , to moglo byc wyjscie... napisales ze odlaczyles aku wczesniej wiec nie bralem tego po uwage , ale najwazniejsze ze problem ustapił... 8)

pozdr. :wink:
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
Awatar użytkownika
Marcinrat1
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

ooooo... mój temat mam taki problem mam alarm....

1. najpierw alarm zaczyna po zamknięciu auta po kilku minutach mrugać drugi raz... (ale się nie otwiera)
2. zaczynają się problemy z lewym kierunkiem (przepala bezpiecznik)
3. siadają awaryki
4. obecnie nie ma żadnych problemów z kierunkami nie działa alarm ani awaryjki (po włączeniu awaryjem nie mam kierunków (ale to chyba normalne))
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka ogólna”