Problem z kierunkiem
Moderator: Moderator
-
8ballcrew
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Mam problem z palacym się stale kierunkowskazem po lewej str. !? Zacznę od poczadku tak wysiadłem z autka i nacisnołem z pilota alarm (migło 3 razy) ale z lewej str. nie zgasło! Nacisnełem jeszcze raz i problem nie zniknoł. Naciskając św. awaryjne świecą sie jednolicie nie migają., jak wyłączę to cały czas pali się po lewej str. Po odłączeniu akumul. problem nadal wyst. proszę o pomoc
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
ewidentnie Kolego masz problem z alarmem... jesli nawet po odlaczeniu aku problem dalej wystepuje , to musi byc alarm , gdyz (jak mi sie wydaje) ma swoje wlasne zasilanie...
kupiles samochod juz z alarmem czy ktos Ci go zakladał ? jesli odp2 udaj sie do niego , lub sam zresetuj alarm poprzez wyjecie baterii , a jak i to nie pomoze to radze wizyte u elektryka....
pozdr.
kupiles samochod juz z alarmem czy ktos Ci go zakladał ? jesli odp2 udaj sie do niego , lub sam zresetuj alarm poprzez wyjecie baterii , a jak i to nie pomoze to radze wizyte u elektryka....
pozdr.
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
- f_zukowski
- Coś już wiem

- Kontakt:
rzeczywiscie , to moglo byc wyjscie... napisales ze odlaczyles aku wczesniej wiec nie bralem tego po uwage , ale najwazniejsze ze problem ustapił...
pozdr.
pozdr.
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
- Marcinrat1
- -#Klubowicz

- Kontakt:
ooooo... mój temat mam taki problem mam alarm....
1. najpierw alarm zaczyna po zamknięciu auta po kilku minutach mrugać drugi raz... (ale się nie otwiera)
2. zaczynają się problemy z lewym kierunkiem (przepala bezpiecznik)
3. siadają awaryki
4. obecnie nie ma żadnych problemów z kierunkami nie działa alarm ani awaryjki (po włączeniu awaryjem nie mam kierunków (ale to chyba normalne))
1. najpierw alarm zaczyna po zamknięciu auta po kilku minutach mrugać drugi raz... (ale się nie otwiera)
2. zaczynają się problemy z lewym kierunkiem (przepala bezpiecznik)
3. siadają awaryki
4. obecnie nie ma żadnych problemów z kierunkami nie działa alarm ani awaryjki (po włączeniu awaryjem nie mam kierunków (ale to chyba normalne))