Witam
Juz jestem dostępny.
Niestety gościu mi nic nie odpisał, ale ja wysyłam do niego kolejne zapytania. Jak dowiem się czy jest to jesiena czy zimowa kurtka to dam znać.
Widze ze powoli tworzymy ostateczny projekt kurtki. Dawać więcej propozycji.
[ Dodano: Czw 18 Wrz, 2008 10:53 ]
No więc tak.
Odpisał mi gościu od kurtek.
Jakiś discount może dać czyli około 10 % wiec wyjdzie jakieś 190 może 180 z przesyłką. pod warunkiem że nie dowala cła!! nie pytałem jeszcze o kwote wysyłki ale myśle że 100 GBP to maksimum.
Można zrobic kurtkę bez logo nissana na rękawach(jak ktoś będzie chciał to nie ma problemu). Czekam na opis materiału i czy kurtka zimowa czy jesienno wiosenna.
Co do projektu to zebrałem wasze propozycje i poprosiłem go o stworzenie czegoś takiego.
Na piersi 200SX i na dole TURBO, tył mały napis TURBOKILLERS naszym font-em ze strony (kolor biały albo czarny) pomyslałem ze czarne moze ładnie wyglądać i nie bedzie się tak rzucać w oczy. Na ramieniu napis simo carny z ostatnia literą czeroną. Pozostaje kwestia lewej prawej strony, czyli znaczek nissana, czy zostawiamy,wywalamy całkowicie lub robimy coś innego. Rękawy jak juz wczesniej wspomniałem, wedle życzenia zostaje lub wywalamy(tylko takie opcje mozliwe). Na nadgarstkach gościu nic nie wyszywa.
Teraz czekam na projekt, jeżeli odpisze ze nie moze zrobic projektu to wysle mi zdjęcie pustej kurtki. Wkleje wtedy tą fotkę i ktoś juz stworzy projekt. Ja mam MACBOOKA i nie bede sie wygłupiał bo nikt tego nie odczyta potem
Co sądzicie o propozycji??
Informacja ze strony tego gostka:
Jacket Information
Beautifully embroidered, all logos are embroidered onto the jacket using cutting edge precision machines before the jacket is made they are not badges added after. You will never see a better quality Nissan jacket than this, look no further you have found the best there is.
Beautiful material ( Silk and Cotton blend )
This is a mans jacket but ladies have been known to steal and not give back. The material is perfect for this type of jacket
Double & triple stitching throughout.
can be worn over leathers.
Can be worn as a casual jacket.
The jacket is not water proof.
[ Dodano: Czw 18 Wrz, 2008 10:56 ]
PS. Znaczek NISMO biały z czerwonym O

pomyliłem się.