silniki pasujące do 200 sx

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

pawefff pisze:ej ty fiucie mam kase nawet żeby zrobić numerek z twoja starą tylko mnie to troche wkurwia ze on troszke za dużo pali więć przymknij morde palancie!! :twisted:
kurfa padlem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na smietnik, hop :mrgreen:
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
locdog
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

o w paszczu, oblalem sie goraca herbata jak to przeczytalem :O czlowiek sie czasem nie spodziewa, ze scrollujac spokojnie ekran i czytajas post jeden po drugim na takie cos moze trafic hehe
dobry typ bez kitu
Awatar użytkownika
m0rr1s
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

najbardziej dziwi mnie to, ze gość zdenerwowal sie po niewiadomo czym o.O
ale ogólnie temat polecam troche przeczyscic i zostawic, moze z biegiem czasu pojawia sie w nim propozycje mocniejszych jednostek :D
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.
Obrazek
Tomek89
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Wracając do diesla, widziałem i jechałem(pasażer) 200sx em z 2.8 d z laurela(LD28).Elastyczne to było lecz z wydechu zasuwał niebieski i czarny dym ,klekot w stylu ciągnik boys.Słyszałem od właściciela w/w cuda o egzemplarzu z 1.8 d z Sunny.By tam upchać jakis 2.2 dCI z primery?Why not?Zmienić turbo ECU wałki itp to można by mieć "ekonomiczne monstrum"
ppp
Stały gość
Stały gość

Wsadzenie diesla do 200sx jest z najglupszych pomyslow jakie kiedykolwiek slyszalem.Proponuje silnik z malucha,bedzie mało palił i oc bedzie tansze.Przez takich ludzi tylko zdrowe budy się marnują.
Awatar użytkownika
ziperr
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

na SR.pl jest projekt E30 + 2.0 TDi z VW... poczatkowo wogole mi sie to nie podobalo, pozniej przemyslalem i... dalej mi sie nie podoba pod wzgledem "religijnym", ale pod wzgledem technicznym/praktycznym - pewnie daje duzo funu z jazdy (no i jest ekonomiczne, bo to diesel) ;)
szkoda tylko ze diesle sie nisko kreca, bo pewnie fajnie sie by to nadawalo do driftu - duzo momentu w pelnym zakresie... w sumie trzeba by sie wlasciciela spytac jak to z tym jest

co prawda nie widzi mi sie wsadzanie silnika VW do S13 - wiadomo "religia", ale sama zmiana silnika nie jest taka zla... ja bym celowal w CA18DE lub SR20DE, ale ...
CA18DE - z FWD trzeba by brac, wiec nie wiem jak z pasowaniem, skrzynia, etc.
SR20DE - wychodzily w RWD, wiec tylko SWAP i jazda (chyba)

tylko w sumie po co to?
po co robic auto wolniejszym?
osobiscie nie lubie aut "show, not go", a do takiego miana by to celowala - chociaz w sumie do 'show' troche by tu brakowalo :roll:

btw. mozna chyba zamykac :)
'Nigdy nie jest źle, ale zawsze może być lepiej' ;]
Awatar użytkownika
Wader
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

myślę że nie ma wogóle o czym tu gadać jak ktoś chce coś ekonomicznego to niech sobie jeździ cinquecento albo polówką a 200sx'a niech zostawi osobą które cenią te auta/silniki/przyjemność z jazdy bardziej niż pieniądze w portfelu. 8)
amen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”