Która wersja 200sx naj?adniejsza?

Moderator: Moderator

Który 200sx jest najładniejszy?

S13
39
57%
S13 Silvia
9
13%
S14
7
10%
S15(oczywiście tym też Japońce się nie podzielili :P)
13
19%

Liczba głosów: 68
rtuber
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Tylko nie kazdy ma na zbyciu 700+ zł na g25, a nawet jesli to prawie wszyscy woleli by dolozyc do autka jakis bajer za ta kaske :)
Obrazek
Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
nfsumaster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

No domyślam sie, że większości byłoby szkoda kasy :P. W sumie to jeszcze lepiej w GT5 na takim zestawie pośmigać, bo z deka więcej bryk i realistyczna grafa. No i wrażenia z jazdy GT-R'em...bezcenne xD.
Moje powakacyjne plany:
1) Zdobyć własnego 200SX S13 ;D(może ktoś się szykuje do sprzedaży?? :P)
2) Reszta mniej ważna...
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

nfsumaster pisze:No domyślam sie, że większości byłoby szkoda kasy :P. W sumie to jeszcze lepiej w GT5 na takim zestawie pośmigać, bo z deka więcej bryk i realistyczna grafa. No i wrażenia z jazdy GT-R'em...bezcenne xD.
Ja coraz bardziej odnoszę wrażenie, że Ty kolego pomylileś forum... :?
Awatar użytkownika
f_zukowski
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

(...) koledzy , to forum nissana , nie gier komputerowych i jakis reflekcji dotyczacych w/w tematu...
(...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
Awatar użytkownika
bybs
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

ja powiem tak: s15 cos pieknego a zwlaszcza tyl+ lotka, widzialem 1 raz s15 na oczy w Lublinie na driftingu nie moglem sie napatrzec na nie :P
oczywiscie sa rozne zdania na ten sam temat ;) ale nasze s13 i s14 tez sa ladne i wyrozniaj sie wsrod innych aut :)
zwlaszcza po jakims body :)
Awatar użytkownika
Krzysiu
Stały gość
Stały gość

s14 bezA FTW !
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę
[/center][/scroll]
Obrazek
Awatar użytkownika
ziperr
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Krzysiu pisze:s14 bezA FTW !
FTMFW ;)
'Nigdy nie jest źle, ale zawsze może być lepiej' ;]
Grand
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

witam kolege z krakowa, ja zarówno planuje w niedalekiej przyszłości zakup s13, tylko chciałbym po lifcie.. planuje poto się wybrać za zachodnią granice. może być nawet pare granic dalej nie robi mi to róznicy.
jesteś z krakowa i cośtam wiesz o nissanach (jak ja ) bywasz może na rybitwach? tam kręci sie taki gość czerwonym S14 z motorem od skyline dokładnie niewiem jakiego bo to tak na oko oceniałem.
gośc ten zasłynał najładniejszymi bączkami pewnego piątkowego wieczoru od tamtej pory poluje na niego ale niemoge go złapać. wiem że miał motor robiony i takich moich znajomków w krakowskim PROJECTXS czy ktoś może coś wie na ten temat?

odnosnie tematu, to najładniejsza oczywiście jest linia S14 przód S13po lifcie i jednostka napędowa w gtr. generalnie
pukt widzenia zalezy od punktu siedzenia niestac mnie na s14 więc będe twierdził że ładna jest s13 po lifcie... byleby CZARNA była
bardzo miłe forum.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”