Która wersja 200sx naj?adniejsza?

Moderator: Moderator

Który 200sx jest najładniejszy?

S13
39
57%
S13 Silvia
9
13%
S14
7
10%
S15(oczywiście tym też Japońce się nie podzielili :P)
13
19%

Liczba głosów: 68
nfsumaster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Sorki wszystkich posiadaczy S14,ale mi to auto w ogóle się nie podoba. Po prostu za piękne nie jest :P. Wiem,że ma swoje zalety jak choćby to,że jest młodszy. Jednak nie ma takiej pięknej linii jak S13 :). W sumie gdyby nie egoizm Japońców, to cieszylibyśmy się nim do 99 roku,ale oni jak widać nie lubią się dzielić...nawet takim genialnym autem jakim niewątpliwie jest Skyline :P. Cóż...pozostaje się do nich przeprowadzić.
Moje powakacyjne plany:
1) Zdobyć własnego 200SX S13 ;D(może ktoś się szykuje do sprzedaży?? :P)
2) Reszta mniej ważna...
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Co ma wniesc ten topic? Wyglad to kwestia gustu.
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
nfsumaster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

To nie dział techniczny, że koniecznie musi coś wnosić. Po prostu jestem ciekaw waszych opinii.
Moje powakacyjne plany:
2) Reszta mniej ważna...
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Tutaj każdy dział coś wnosi, widać nie wdrożyłeś się jeszcze w forum, nawet nick pozostał Ci jeszcze z komputerowej rzeczywistości...
BTW. Dla mnie s14a
nfsumaster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

No dobra, mój błąd. W każdym razie chodziło mi o to,że nie każdy temat musi być jakiś arcyważny i pomocny :). Tak między nami to czym z zewnątrz różni się S14a od zwykłego S14? P.S. Nfs rozluźnia. Poza tym w obu Undergroundach jest 240SX :D.
Moje powakacyjne plany:
2) Reszta mniej ważna...
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

nfsumaster pisze: Tak między nami to czym z zewnątrz różni się S14a od zwykłego S14?
http://www.google.pl :|
Awatar użytkownika
nygu
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

wróć lepiej do NFS bo zanim dorośniesz do nissana to troche czasu jeszcze minie
edit: a najładniejsze jest sileighty ale i tak nie wiesz jak to wygląda bo w NFS pewnie nie ma :lol:
Awatar użytkownika
m0rr1s
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

a jak nie google to forum searcher :S wizualnie s14a dostalo facelifting

malym offtopem, a widzial kto kiedy S15stke z conversja przodu z s13? raz mi mignal taki filmik na youtube i pieknie wygladala ^^ szukam teraz jakies obrazki ale nic wykminic nie moge
pozdrawiam.
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.
Obrazek
nfsumaster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

nygu pisze:wróć lepiej do NFS bo zanim dorośniesz do nissana to troche czasu jeszcze minie
edit: a najładniejsze jest sileighty ale i tak nie wiesz jak to wygląda bo w NFS pewnie nie ma :lol:
Wiem jak wygląda,bo swego czasu spędziłem wiele godzin grając w Gran Turismo. Przyznaję,że RWD jeszcze nie prowadziłem, aczkolwiek jeździłem już mocniejszymi autami.
Moje powakacyjne plany:
2) Reszta mniej ważna...
Awatar użytkownika
idh
Coś już wiem
Coś już wiem

Przyznaję,że RWD jeszcze nie prowadziłem
Jak kto?? Kaszlem nigdy nie jechales??

Adam
287 KM, 375 Nm przy 0.9 bara na seryjnej turbinie, 1/4 mili 14.17 (Hockenheim - Public race days 2007. Aktualna lista modow - tutaj. Bodykit BOMEX.
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

idh pisze:

Adam
Nie za duzo wymagasz? Od razu spaliny i warkot :? Na dobrym bajku też można nieźle przyszaleć i zedrzeć gumę :D

Obrazek
nfsumaster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

idh pisze:

Adam
No właśnie nie :P. Wiem, wiem...powinienem się wstydzić. W sumie to RR-ka, więc to takie mniejsze Porsche :D. A co do palenia gumy na "bajku", to trzeba mieć chyba "ogromne umiejętności" i "dobry sprzęt" :P. Ja niestety tego nie posiadam, więc nawet nie będę próbował. P.S. Z ankiety wynika, że S13 rządzi.
Moje powakacyjne plany:
2) Reszta mniej ważna...
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

rzadzi:

1 - oryginalna s13 z dupa kouki
2 - s13 z dupa kouki z dobrze zrobionym przodem silvii
3 - s13 z dupa kouki z dobrze zrobionym przodem s15
4 - s15
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
m0rr1s
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

rowerek - tu masz calkiem 'niedrogi' sprzet i 'niewysokie' umiejetnosci.

co do tematu, moim zdaniem ciezko tak porownywac, bo im wyzsza cena tym niby samochod jest ladniejszy (i tak jest) ale na moje trzeba wszystkim do tego troche pomoc, a ze kazdemu cos brakuje to wybor jest ciezki.

S13 jest moim zdaniem 'za wysokie', ale ma linie nadwozia lepsza niz s14(od a tyz)
co niewidzi mi sie w nadwoziu s14? taki jakis dziwny tyl, a to zazwyczaj beda ogladac konkurenci.... s15? rowniez jakas zawysoka na moje.

Te samochody są tak samo piekne jesli ich wlasciciele im pomogą, ale skoro wszystkie są narazie moimi marzeniami, a do spelnienia marzeń pod postacią S13 najblizej, stawiam na niego (ciut szerzej i ciut nizej i jest pieknie).

PS, odloz gry, nie ma co porównywać ich z rzeczywistością... Nawet symulatorów w stylu Gran Turismo. top gear
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.
Obrazek
nfsumaster
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

m0rr1s pisze:rowerek - tu masz calkiem 'niedrogi' sprzet i 'niewysokie' umiejetnosci.

co do tematu, moim zdaniem ciezko tak porownywac, bo im wyzsza cena tym niby samochod jest ladniejszy (i tak jest) ale na moje trzeba wszystkim do tego troche pomoc, a ze kazdemu cos brakuje to wybor jest ciezki.

S13 jest moim zdaniem 'za wysokie', ale ma linie nadwozia lepsza niz s14(od a tyz)
co niewidzi mi sie w nadwoziu s14? taki jakis dziwny tyl, a to zazwyczaj beda ogladac konkurenci.... s15? rowniez jakas zawysoka na moje.

Te samochody są tak samo piekne jesli ich wlasciciele im pomogą, ale skoro wszystkie są narazie moimi marzeniami, a do spelnienia marzeń pod postacią S13 najblizej, stawiam na niego (ciut szerzej i ciut nizej i jest pieknie).

PS, odloz gry, nie ma co porównywać ich z rzeczywistością... Nawet symulatorów w stylu Gran Turismo. top gear
Tył Kouki mi się strasznie podoba. Właściwie zawsze kręciły mnie leksusy, ale odkąd zobaczyłem fotę Kouki zmieniłem zdanie. Przód Silvia jakoś mi nie leży, już lepiej od S15. Zgadzam się, że jak ktoś dba o autko, to zawsze jest piękne. Dlatego zadbana S14-ka też mi się bardzo podoba... tylko ten beznadziejny tył :P.Wspomniałeś o spełnianiu motoryzacyjnych marzeń. Zdaje się, że jesteśmy w podobnej sytuacji :). Też zbieram na upragnionego Nissanka,tylko jeszcze wypadałoby prawko skończyć :P. A co do gierek, to nigdy nie porównywałem ich z rzeczywistością, aczkolwiek jest kilka wartych uwagi(jak choćby wspomniane GT czy genialny LFS), a ponieważ nie zawsze jest dostęp do prawdziwego auta, to czasem lubię pośmigać. Z reszta jak byłem młodszy to tylko tak mogłem mieć bliższy kontakt z samochodami, które poniekąd kocham ... Z reszta raczej niewielu stać na jakieś Lambo, albo na jakiegoś wyścigowego potworka, więc to kolejny plus wirtualnej jazdy. A tak między nami , to polecam zagrać w LFS'a na kierownicy G25 Logitecha. Nie jest tak prosto jak niektórym się wydaje. Kto grał wie o czym mówię :).
Moje powakacyjne plany:
2) Reszta mniej ważna...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”