Pilnie szukam mechanika znającego się na 200sx'ach. Mieszkam w Opolu więc najlepiej żeby mechanik też był z mojej okolicy. Prawdopodobnie padły panewki (na 99%) i nie ma komu powierzyć autka do roboty.....
PLEASE HELP
Moderator: Moderator

jak tam sie ma moja stara dama ?cypher47 pisze:Odgrzewam kotleta, bo mam potrzebę i nie chcę tworzyć nowego tematu...
Mam do wymiany sprzęgło i poszukuję dobrego (nie koniecznie taniego) mechanika z woj. opolskiego. Jest tylko jedno "ale" - nie chcę zostawiać nikomu samochodu, tzn. przyjeżdżam rano, robimy wszystko i wracam od razu po robocie w ten sam dzień. Kompletne sprzęgło razem z łożyskiem już mam - tylko kwestia robocizny (czasu).
Proszę o wskazówki.

trabirider pisze:jak tam sie ma moja stara dama ?cypher47 pisze:Odgrzewam kotleta, bo mam potrzebę i nie chcę tworzyć nowego tematu...
Mam do wymiany sprzęgło i poszukuję dobrego (nie koniecznie taniego) mechanika z woj. opolskiego. Jest tylko jedno "ale" - nie chcę zostawiać nikomu samochodu, tzn. przyjeżdżam rano, robimy wszystko i wracam od razu po robocie w ten sam dzień. Kompletne sprzęgło razem z łożyskiem już mam - tylko kwestia robocizny (czasu).
Proszę o wskazówki.
co do pytania to wal na pw do tomek89 napewno ci kogos poradzi
dobrze się matrabirider pisze:jak tam sie ma moja stara dama ?
co do pytania to wal na pw do tomek89 napewno ci kogos poradzi