OSZUST z Allegro

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Ostrzegam przed oszustem z Allegro(killergt)!
Musialem szybko wymienic pompe wspomagania w z32,moja miala wyciek i przestala dzialac,nie dostalem tez u Cziko wiec wzialem od niego - wyeksplatowana!,przebieg spokojnie z 200tkm,wygiete mocowanie po wypadku i brak cisnienia,poza tym wyje i dziala jak jej sie podoba,ale glownie na prostej i postoju bo na zakrecie potrafi wylaczyc sie w polowie.
Oczywiscie nim ja odebralem byla w doskonalym stanie,a juz po zalozeniu dowiedzialem sie,ze cwaniak nawet tych pomp nie sprawdza bo trzyma je wkie na kupie w swojej gruzowni i nie wie,ktora dobra :?: Poniewaz nie chcialem sie chrzanic i ponosic kolejnych kosztow zwiazanych z demontazem i sprawdzaniem mu kolejnych pomp wyjetych z zachodnich trupow zgodzil sie na propozycje zwrotu 40% sumy za ten szrot - minelo 5 tygodni w ciagu,ktorych kilkakrotnie "gubil" moje dane i "wysylal" kase,zapewnial,ze wko bedzie zgodnie z umowa,ale gdy juz sie wq...em stwierdzil,ze pewnie chcialem go oszukac i byla dobra :lol: .
Nie ma to jak robic wały na kilka zlotych...radze omijac
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
rtuber
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Dzieki za przestroge bede uwazal przy zakupach.
lukaszDG
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

jezeli nie dal Ci paragonu fiskalnego to sprobuj mu powiedziec, ze taka sprzedaz wymaga ewidencjonowania przez kase fiskalna
ewentualnie mozna kupic taka czesc od niego na allegro i od razu negatyw i @ do allegro o zablokowanie konta bo to oszust
300ZX NA 93r
SIMLOCK Z NOKI Z ZABEZPIECZENIEM SL3 W 24H
WYSWIETLACZE, DOTYKI, TASMY FLEX,ZLACZA LADOWNIA ,OBUDOWY, UKLADY ELEKTRONICZNE, BOXY SERWISOWE, SERWIS GSM
DIAGNOSTYKA NISSAN INTERFACEM CONSULT
Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Szkoda czasu na cwaniaka,ale mam kilka pomyslow...
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Odgrzewam temat dla niewtajemniczonych bo widze ze frajer wystawia coraz wiecej czesci do z32 "tagze" komputer i rozrusznik - UNIKAJCIE TEGO ZLOMU
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”