Witam! Mam prośbę, dzisiaj skradziono mi auto w Poznaniu jeśli go ktoś gdzieś widział to proszę o kontakt.
exper@op.pl
Skradziono 200SX S13 po lifcie grafitowy PJA 07JG
Moderator: Moderator
-
Turbokj
Pojeby jakieś ukradną pojeżdzą a potem zezłomują , utopią albo porzucą .... Gnojki jakieś
szkoda gadac, wspolczuje
- nic tylko dorwac takich skur..... i napierdalac pala patrzac czy rowno puchnie...
Auto dosc charakterystyczne wiec jak policja nie bedzie miala w dupie, a lepki wzieli aby pojezdzic moze sie uda znalezc. Byle tylko nie zdemolowali auta zbyt mocno...
Auto dosc charakterystyczne wiec jak policja nie bedzie miala w dupie, a lepki wzieli aby pojezdzic moze sie uda znalezc. Byle tylko nie zdemolowali auta zbyt mocno...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
-
Raceboy
A gdzie Ci go buchnęli? Podaj ulice albo dzielnice. Ukradli z papierami czy bez?
Na jakiej komendzie zgłosiłeś kradzież? Miałeś oznakowane jakieś elementy? Może coś charakterystycznego, jak np.dziura po ćmiku na fotelu, czy pęknięta osłona lampy?
Podaj VIN jak masz.
Na jakiej komendzie zgłosiłeś kradzież? Miałeś oznakowane jakieś elementy? Może coś charakterystycznego, jak np.dziura po ćmiku na fotelu, czy pęknięta osłona lampy?
Podaj VIN jak masz.
O której godzinie miało to miejsce ? Widziałem takiego we wtorek ok 7:40 na wysokości ronda obornickiego , ale nic wiecej nie potrafie powiedzieć czy to napewno twój bo tylko się mijałem z 200sx w takim kolorze ,napewno był obniżony i na jakiś ładnych felgach .
No to powodzenia oby z autem bylo wszystko ok 
P.S.
Na przyszlosc polecam z sklepu TK alarm z powiadomieniem i do kompletu w sklepie sportowym kij do bejsbola
P.S.
Na przyszlosc polecam z sklepu TK alarm z powiadomieniem i do kompletu w sklepie sportowym kij do bejsbola
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
a pod siedzenie kusze pneumatyczna z trojzębem coby zlodziejowi od razu zrobilo z tylka jesien sredniowiecza.
chyba jaja przyszpililo do sufitu...
ale pomysl niezly... jak bym wolal pojemnik z gazem lzawiacym otwieranym zdalnie...
powodzenia w odzyskiwaniu.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Jedz w czwartek na giełde samochodową w poznaniu moze znajdziesz swoje częsci tam jest banda złodzieji, sprawdzaj oferty na allegro z czesciami do nissana.exper pisze:Witam! Mam prośbę, dzisiaj skradziono mi auto w Poznaniu jeśli go ktoś gdzieś widział to proszę o kontakt.
exper@op.pl
dandi
Prosze o usuniecie, dopiero zobaczylem, ze post jest z kwietnia, ale 2007
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
- zboku
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
ODINN pisze:chyba jaja przyszpililo do sufitu...ale pomysl niezly... jak bym wolal pojemnik z gazem lzawiacym otwieranym zdalnie...
![]()
Niestety zlodziej moze wg naszego prawa ukraść samochod. Póki go nie złapią .
A jak Ty zrobisz na niego zasadzke w aucie i stanie mu sie jakas krzywda to nie on za kradziez a Ty za okaleczenie staniesz przed sądem
Mialem tak jak mi wybili szybe w zakladzie. Po wstawieniu szyby wsadzilem na wystawe monitor i wyswietlalem film z monitoringu z twarza lobuza...... za kilka dni przyszlo wezwanie na komende jako oskarzony !!!
Bo to trzeba zrobic tak jak sie to robi w Pnastwie Prawazboku pisze:ODINN pisze:chyba jaja przyszpililo do sufitu...ale pomysl niezly... jak bym wolal pojemnik z gazem lzawiacym otwieranym zdalnie...
![]()
Niestety zlodziej moze wg naszego prawa ukraść samochod. Póki go nie złapią .![]()
A jak Ty zrobisz na niego zasadzke w aucie i stanie mu sie jakas krzywda to nie on za kradziez a Ty za okaleczenie staniesz przed sądem![]()
![]()
![]()
Mialem tak jak mi wybili szybe w zakladzie. Po wstawieniu szyby wsadzilem na wystawe monitor i wyswietlalem film z monitoringu z twarza lobuza...... za kilka dni przyszlo wezwanie na komende jako oskarzony !!!
Dla pewnosci w klika osob zlapac takiego ch.... w ciemnej bramie i spuscic delikatny wpierdol, tak aby nie wiedzial zbytnio kto to zrobil i nie bylo swiadkow...
Inaczej sie w tym kraju nie da...
-
maku_pno
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
ale to nie kradna jednostki tylko organizacje... mowiac kolokwialnie. spuscisz wpierdol jednemu ale nie wszystkim, napewno nikogo tym nie odstraszysz, tacy goscie ida za to do paki, wychodza i robia to samo bo bardziej im sie oplaca...