Poszedlem na latwizne i oddalem nyse na miejscu, czyli w Poznaniu w rece jednej z tutejszych i dosc znanych firm zajmujacych sie CA. Wzmak wyladowal ostatecznie U-d Glow 4075 zgodnie z planem, do tego doszly na tyl nowe glosniczki DLS Classic, bo seryjne Clariony mialy bodajze 15W RMS i juz zaczynaly harczec, wiec nie bylo sensu ich zostawiac. No i oczywiscie porzadne wygluszenie drzwi matami STP i ringi pod glosniki z mdfu. Przy okazji dowiedzialem sie, ze moe Infinity 6500cs nie sa az tak dobre jak mi sie wydawalo, ze sa - jednak z powodu ciecia kosztow zostaly wsadzone na przod.
Ogolnie jestem zadowolony, bo wszystko gra czysto i poprawnie, a jakosc dzwieku nawet na mp3 znacznie sie poprawila, do tego nic nie stuka i nie brzeczy w drzwiach. Co do basu, to mieliscie racje, ze bez dobrego suba nic sie nie osiagnie w tym wzgledzie, jednak nie takie bylo moje zalozenie, a fura dalej pozostala w pelni uzytkowa, bez niepotrzebnego (jak dla mnie) pomniejszania bagaznika

. Postaram sie jeszcze cos ksrobnac na temat samych uwag dotyczacych wykonanego montazu, bo poki co nie mialem czasu sie temu dokladnie przyjrzec + czeka mnie jeszcze podregulowanie konkretne radyjka.
Chajel sorry, ze jednak nie skorzystalem z proponowanej przez Ciebie oferty.
Dziekuje Panowie za wszystkie odpowiedzi, poniewaz pomogly mi w wyborze odpowiedniego dla mnie sprzetu.