Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
Witam serdecznie wszystkich Turbo-killersów jako świerzo upieczony posiadacz "prawie kompletnej" s13 
Witam wszystkich fanatyków Nismo i japońskiej myśli technicznej
Po pierwsze.... Gratuluje świetnego fora!
Niestety narazie jeszcze nissana nie posiadam, ale prawdopodobnie w okolicach czerwca szarpnę sie na s14. No taka mam nadzieje bynajmniej
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Po pierwsze.... Gratuluje świetnego fora!
Niestety narazie jeszcze nissana nie posiadam, ale prawdopodobnie w okolicach czerwca szarpnę sie na s14. No taka mam nadzieje bynajmniej
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
- Kamil Bajko
- Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich fanów nissana i turbin
.
Nie mam jeszcze nissana, ale to się zmieni
Myślę nad S14 lub Z32
Nie mam jeszcze nissana, ale to się zmieni
Witam się ze wszystkimi!
Zarejestrowałem się tutaj, bo w (miejmy nadzieję) niedalekiej przyszłości będe szukał jakiegoś samochodu, przy czym na dzień dzisiejszy faworytami są 2 japończyki: Nissan 200sx 88-92, oraz CRX IIgen Vtec.
Nissan jest może i tańszy, ale chyba wychodzi sporo droższy w utrzymaniu, więc nie wiem jak długo zagoszczę na tym forum
Za to na pewno mamy dobrą opinię o Nissanie (3 Primery służbowe, 2 Micry), więc nigdy nic nie wiadomo 
W każdym razie witam i pozdrawiam.
Zarejestrowałem się tutaj, bo w (miejmy nadzieję) niedalekiej przyszłości będe szukał jakiegoś samochodu, przy czym na dzień dzisiejszy faworytami są 2 japończyki: Nissan 200sx 88-92, oraz CRX IIgen Vtec.
Nissan jest może i tańszy, ale chyba wychodzi sporo droższy w utrzymaniu, więc nie wiem jak długo zagoszczę na tym forum
W każdym razie witam i pozdrawiam.
-
aezarkones
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Siemano
mam zamiar kupic nissan-a 200sx s13 więc pomyslalem ze warto byc na tej stronce i sie edukowac w ta strone...
Pozdro i Spadam
Pozdro i Spadam
Jestem Polakiem i jestem z tego dumnuy!!!
Witam
Ja narazie szukam mojego nismo 200sx s13 ale wierze ze kiedys nastapi dzien w ktorym usiade za kulkiem i poczuje jego moc i urok
Pozdrawiam
Ja narazie szukam mojego nismo 200sx s13 ale wierze ze kiedys nastapi dzien w ktorym usiade za kulkiem i poczuje jego moc i urok
Pozdrawiam