ladny nissan

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
szeni
Stały gość
Stały gość

Awatar użytkownika
borimichal
-#Moderator
-#Moderator

Hmm,widze wlasnie ze takie linki juz przetlumaczone nie dzialaja.
Tu macie linka odrazu do stronki z samochodami,bez tlumacza.U was na kompie bedzie wyswietlac jakies pytajniki(jesli chcecie chinskie znaczki to musicie doinstalowac sobie pakiet jezykow wschodnio azjatyckich z plytki windowsa)Mam nadzieje ze mimo pytajnikow bedzie widac autka i bedziecie mogli wklejac linki.

Jak widze tam te autka,ceny i wybor czesci to az mnie skreca....

http://list1.auctions.yahoo.co.jp/jp/20 ... -leaf.html

Moze znacie jakies inne japonskie strony w stylu ebay?
Awatar użytkownika
SZATAN
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

EnDrIu pisze:
szeni pisze:przegladalem google widze zdejecie ladny s13

przygladam sie zdjecia a u pl na rejestracji....

moze wiecie cos wiecej na jego temat

http://fastandtuning.mforos.com/127803/7051574-red-s13/ <--------------------------klik
na ten body kit poluje jest to GP Sports G-Sonic Zero One, nawet zamiescilem linka do tematu o body kit o nim. Jest fantastyczny, ale sprawdzielm na youtubie to koles jest z Niemiec, takze moze tylko byl robiony w PL (bo taniej) po zakupie i jak zostal skonczony to zostal wywieziony(nawet ten filmik jest w j.niemieckim)
Może jednak śmiga gdzieś po naszych dziurawych drogach. Na zdjęciach widać, że na polskich blachach jest. No i sceneria na zdjęciach swojska jakaś taka :)
cziko

jaaaa <font class="red">PIP</font> na tym forum nic sie nie zmienia!!!!!!!!!!!!!!

ktos załozył temat o jedeynym zajebistym samochodzie to nawpierdalalaiscie tu swoich westchenie o azevach szerkosci 7 cali

i jak tu sie nie wkurwiac!!!!!!!!!!!

lepiej by ktos napisał czy wie w koncu czyje to auto i co sie z nim obecnie dzieje a nie sie pucujecie swoimi diwajsami z allegro
jak chcecie podebatowac o szerokosciach felg to załozcie sobie temat !!a nie wszedzie gdzie nie wejde to jeden <font class="red">PIP</font> syf niczego sie doczytac nie mozan ani znaleźć!!naprawde kiedys siedziałem na tym forum non stop po tym ja sie tu 100.000 ludzi zrobiło zapanował taki syf ze znienawidziłem to forum przez to!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
RedBoost
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witam!
Ten czerwony SX to jest moje dzielo :)
Hcialem sie juz od dawna tu zameldowac ale jakos nie to pzesuwalem :roll:

Pozdrawiam!
cziko

powitać :airborne:

to teraz zapraszamy do działu projekty i ich rezultaty i tam smiało mozesz sie wyzyc na klawiaturce opisujac wszstko o aucie od dnia zakupu po dziś :wink:
Awatar użytkownika
RedBoost
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Dzieki cziko!

Z gury przepraszam za m<font class="red">u</font>j bardzo ale to bardzo zly pisemny jezyk plski :(
Mjeszkam juz od 20lat w Niemczech i nie pisze za czesto po polsku.
Jeste przewaznie na niemieckim 200sxForum no i czasem tu uwas i na "streetracing.pl"

SXa ma juz okolo 6lat no i pod koniec lata 2007 wkonco jest optycznie (i nie tylko) tak jak go sobie wyobrazalem!
Moge otwozyc Project Threade ale bedzie troche co do pisania.
cziko

ok to tak jak pisałem wal do działu "projekty i ich rezultaty" i tam wszstko opisz i zapodaj jakies swieze foto jak masz a bledy sa do przezycia :wink:
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

RedBoost pisze:Dzieki cziko!

Z gury przepraszam za m<font class="red">u</font>j bardzo ale to bardzo zly pisemny jezyk plski :(
Mjeszkam juz od 20lat w Niemczech i nie pisze za czesto po polsku.
Jeste przewaznie na niemieckim 200sxForum no i czasem tu uwas i na "streetracing.pl"

SXa ma juz okolo 6lat no i pod koniec lata 2007 wkonco jest optycznie (i nie tylko) tak jak go sobie wyobrazalem!
Moge otwozyc Project Threade ale bedzie troche co do pisania.
Pisz, pisz tyle razy probowalem Cie dorwac na youtubie:) zamiesc duzo fot Nissana, jest sliczny:)
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
szeni
Stały gość
Stały gość

na prosbe własciciela usunelem linka.
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 17:22 przez szeni, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

dostalem info od wlasciciela pieknej s13, ze bedzie wszystko opisane w jego nowym temacie:)
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 20:00 przez EnDrIu, łącznie zmieniany 1 raz.
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
ipi
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

EnDrIu umyj monitor ;) auto na kazdym zdjęciu jest czerwone :D a poza tym wlasciciel jest juz na forum i ma swoj temat takze moze tam kieruj pytania po co sie meczyc z tlumaczeniem :D

pozdrawiam
tymczasowo brak podpisu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”