Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- borimichal
- -#Moderator

Oooo witamy kolejna przedstawicielke płci pieknej 
- Bishop
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystkich fanow nysy
Od dawna (jakies 4 lata) bylem/jestem fanem Hondy, ale powoli przymierzam sie do zmiany autka i poki co chociaz w tematyce jestem
, wie le znakow na niebie i ziemi wskazuje na to, iz tym razem moze pasc wlasnie na 200sx
, o ile nie przejade sie wczesniej ITRem
Pozdro i do zobaczenia na ulicy
Pozdro i do zobaczenia na ulicy
-
Rudas666
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystkich maniaków i zapaleńców!!! Jestem posiadaczem S13 i odkąd go mam nie potrafie już jeździć innym autem
Choć często się psuje...
To nie sztuka zabić muchę o przednią szybę, ale sztuka zabić ją o szybę boczną
- Piter84
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Hej! Stałem się ostatnio właścicielem 200sx s13 ca18det. W posiadaniu własnego samochodu jestem trochę zielony. Gdzie mogę znaleźć informacje jak eksploatować samochód z 92' czyli co ile wymieniać olej itp. itd. żeby mi służyło jak najdłużej. Auto sprowadzone z Niemiec, na liczniku 113tys. ale coś ciężko mi w to uwierzyć chociaż auto bardzo zadbane.
Mam nadzieją że to forum będzie mi służyć dobrą radą
Pozdrowionka!
P.S. 14litrów/100 w trasie w tym samochodzie to normalka???
Pozdrowionka!
witamPiter84 pisze:Hej! Stałem się ostatnio właścicielem 200sx s13 ca18det. W posiadaniu własnego samochodu jestem trochę zielony. Gdzie mogę znaleźć informacje jak eksploatować samochód z 92' czyli co ile wymieniać olej itp. itd. żeby mi służyło jak najdłużej. Auto sprowadzone z Niemiec, na liczniku 113tys. ale coś ciężko mi w to uwierzyć chociaż auto bardzo zadbane.
Pozdrowionka!![]()
wszystkie informacje dotyczace eksploatacji tego auta jak i serwisowania znajdziesz na forum o spalaniu tez jest juz spory temat
na poczatek proponuje zaprzyjaznic sie z opcja "SZUKAJ" tam naprawde mozna znalezc odpowiedzi na wiekszosc pytan
pozdrawiam
tymczasowo brak podpisu
Witam wszystkich
-
stahtom
witajcie,witajcie tylko sie nie wk..wiajcie jak sie wam(s13)zepsuje,to normalka .pzdr