Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- nyskas13
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam! Wszystkich turbokillersów, kupiłem całkiem niedawno nissana 200sx s13, 1.8 16v turbo,rocznik 93' bordowy kolorek, na alkach 15'' , bez klimki ale i tak te autko daje mi taką radoche ze nie zwruciłem na to uwagi, zadbane i co naj wazniejsze jezdzi bez zarzutu.
W najblizszym czasie chciałbym zamontować do niego zawór blow-off,tylko nie jestem pewny jaki bedzie najlepszy, zastanawiam sie na bltizem, tylko niewiem czy kupić uzywany czy lepiej nowy.PROSZĘ O POMOC, POZDRAWIAM nyskas13
W najblizszym czasie chciałbym zamontować do niego zawór blow-off,tylko nie jestem pewny jaki bedzie najlepszy, zastanawiam sie na bltizem, tylko niewiem czy kupić uzywany czy lepiej nowy.PROSZĘ O POMOC, POZDRAWIAM nyskas13
nyskas13;D
- pluto
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Widze ze rzadko tu sie wita nowych wiec ;
WITAM SERDECZNIE wszystkich nowych i starych wlascicieli i sympatykow nissanow!!!
Mam na imie Lukasz i tez jestem nowy. Jeszcze nie mam swojego skyline ale juz nie dlugo. Narazie na to wszystko zarabiam.
WITAM SERDECZNIE wszystkich nowych i starych wlascicieli i sympatykow nissanow!!!
Mam na imie Lukasz i tez jestem nowy. Jeszcze nie mam swojego skyline ale juz nie dlugo. Narazie na to wszystko zarabiam.
"try it
love it
mode it"
love it
mode it"
Witam wszystkich posiadaczy nysek!
Od wczoraj rowniez jestem tym szczesciazem.
Jest to czerwana bestia s 13 do malych poprawek lakierniczych ale za to motorek cyka cudownie. (dzisiaj sa jego 15 urodziny
)
pozdro z Zamościa
Od wczoraj rowniez jestem tym szczesciazem.
Jest to czerwana bestia s 13 do malych poprawek lakierniczych ale za to motorek cyka cudownie. (dzisiaj sa jego 15 urodziny
pozdro z Zamościa
Witam wszystkich zgromadzonych:D zapaleńców japońskich maszyn
i miłośników wysokoobrotowych silników
...
Pozdro
Pozdro
Against All Authority
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
No witamy witamy panie Janie w elitarnym gronie Turbokillers
Teraz tylko systematyczne odkładnie kasy i powoli robimy z Twojej dwusety potwora heheh

Teraz tylko systematyczne odkładnie kasy i powoli robimy z Twojej dwusety potwora heheh
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
- luki924
- Coś już wiem

- Kontakt:
Witam serdecznie wszystkich tutaj szanownych zgromadzonych
dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem s13, mam nadzieję że szczęśliwym. Mam nadzieję, że będę mógł czasem komuś pomóc oraz czasem liczyć na czyjąś pomoc
pozdrawiam serdecznie
Witam was ;] narazie mykam francuzem ale jestem na dobrej drodze do naprawy tego stanu ;]
Witam wszystkich! 
Więc prawdopodobnie w tym roku około czerwca jeżeli wyjazd do USA się nie powiedzie kupuję S13 (myślę jeszcze o Suprze MK III ale spalanie w tym aucie bez turbiny nie jest zaciekawe no i 3 Supry już są w moim mieście, a S13 tylko jedna). Wcześniej jeździłem Celicą V gen więc nie będzie to moje 1-sze sportowe auto.
Mam pytanie na początku dot. S13:
-Kiedy był facelifting tego modelu i czy ciężko (finansowo) jest go zrobić poza fabryką?
Pozdrawiam wszystkich!
Więc prawdopodobnie w tym roku około czerwca jeżeli wyjazd do USA się nie powiedzie kupuję S13 (myślę jeszcze o Suprze MK III ale spalanie w tym aucie bez turbiny nie jest zaciekawe no i 3 Supry już są w moim mieście, a S13 tylko jedna). Wcześniej jeździłem Celicą V gen więc nie będzie to moje 1-sze sportowe auto.
Mam pytanie na początku dot. S13:
-Kiedy był facelifting tego modelu i czy ciężko (finansowo) jest go zrobić poza fabryką?
Pozdrawiam wszystkich!
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE.
Już od jakiegoś czasu wczytuję się w wasze forum a to ze z tego względu iż mam zamiar stać się właścicielem 200sx, najlepiej jak by to był jakiś '99 rok. Jestem właśnie na etapie poszukiwania auta. Początkowo myślałem nad E-46, później chodziła mi po głowie A6 kombi z jakimś mocnym silnikiem. Aż w końcu wertując niemieckie strony trafiłem na SX-a. Trafiłem całkiem przypadkowo inspiracje czerpiąc z NFS
Powiem szczerze, że bardzo mi się podoba ten samochód za to, że nie jest NIJAKI i z tego co już przeczytałem daje sobie radę na drodze. Odstrasza mnie tylko trochę cena tych aut która oscyluje w granicach trzydziestu kilku tysięcy(bywa, że za '96 rok).
Pozdrawiam GRZEGORZ
Już od jakiegoś czasu wczytuję się w wasze forum a to ze z tego względu iż mam zamiar stać się właścicielem 200sx, najlepiej jak by to był jakiś '99 rok. Jestem właśnie na etapie poszukiwania auta. Początkowo myślałem nad E-46, później chodziła mi po głowie A6 kombi z jakimś mocnym silnikiem. Aż w końcu wertując niemieckie strony trafiłem na SX-a. Trafiłem całkiem przypadkowo inspiracje czerpiąc z NFS
Pozdrawiam GRZEGORZ