Oj uwierz mi, że "rzeźbienie w gównie" nie każdemu się podobajarekrk pisze:nie przejmuj sie budą zawsze lepiej robic bude niz Silnik
kobieta i dwuseta;P
Moderator: Moderator
Perfect Service - tj. Japan Sport ServiceDelek pisze:[ Dodano: Wto 11 Gru, 2007 23:50 ]
A tak a propos napraw, jaki warsztat w warszawie polecacie na robienie panewek?
Szyszkowa 39, jak dobrze pamietam, przy al. Krakowskich
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
Ty weź lepiej się sam najpierw poucz bo z tym robieniem panewek to ...Delek pisze:Ja też niedawno kupiłem 200sx...może razem się pouczymy???
[ Dodano: Wto 11 Gru, 2007 23:50 ]
A tak a propos napraw, jaki warsztat w warszawie polecacie na robienie panewek?
EMWU is dead
Karrlos zakładam,że czytelnicy forum są istotami rozumnymi i wiedzą co kryje za sobą takie stwierdzenie. Poza tym, zamiast się wyśmiewać może wniósł byś coś kreatywnego w swojej wypowiedzi zamiast się wyśmiewać z czyjegoś skrótu myślowego . . .
Mówiąc o nauce miałem na myśli wgłębianie się w tajniki konstrukcyjne 200sx
Mówiąc o nauce miałem na myśli wgłębianie się w tajniki konstrukcyjne 200sx
hmmm.. samochodem/dupowozem a s13 to jest roznica...tysia pisze:tak w zasadzie to nie wiem czego miałabym sie uczyć, bo samochodem jeździć to ja już umiem od paru latek...
prosty przyklad, na zakrecie na niskim biegu wcisnij gaz...
rob to na placu najlepiej bo bedzie bum
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- borimichal
- -#Moderator

No to teraz trzeba sie nim nauczyc "latac"tysia pisze:tak w zasadzie to nie wiem czego miałabym sie uczyć, bo samochodem jeździć to ja już umiem od paru latek...
ODINN
I nie lataj jak Adakar ... bo wtedy ... wiadomo 
na sniegu to ty sie tym czyms zabijesz predzejtysia pisze:no widziałam i mam się na baczności:) czekam na śnieg...
a jak koniecznie na sniegu i pierwszy raz to POWOLUTKU
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Biorąc pod uwagę, że śmiech to zdrowie a wątek ten dawno nie jest kreatywny to pozwolisz że się ponaśmiewam z Twojego skrótu myślowego i tylko i wyłącznie z niego.Delek pisze:Karrlos
...
zamiast się wyśmiewać może wniósł byś coś kreatywnego w swojej wypowiedzi zamiast się wyśmiewać z czyjegoś skrótu myślowego . . .
Chociaż to zdanie z góry też jest całkie gramatyczne i z niego też się pośmieje
EMWU is dead
no tak, masz rację. Człowiek musi się czasem pośmiać. Kwestia poziomu humoru.
Zakonczmy ta rozmowe, bo ja nie jestesm zwolennikiem gadania o niczym na forum. RObie to bardzo zadko. Swoją drogą to jest jedyne forum , do którego naleze...
Zakonczmy ta rozmowe, bo ja nie jestesm zwolennikiem gadania o niczym na forum. RObie to bardzo zadko. Swoją drogą to jest jedyne forum , do którego naleze...
- andrzejekr
- Proszę nie bić nowego