O, wlasnie.ODINN pisze:i gdzie te kurde lepsze fotki, no tego, samochodu
kobieta i dwuseta;P
Moderator: Moderator
a co on tak w krzaczorach stoi ?
i czemu taki zamaskowany ?
boisz sie zeby Cie nie sledzili ? 
tylny spojler to sie trzyma na rdzy z tego co widać
... wiadomo to 200sx 
i czemu taki zamaskowany ?
tylny spojler to sie trzyma na rdzy z tego co widać
- wisniowy
- Coś już wiem

- Kontakt:
dobra rada, jak masz troche drobnych to od razu wywal spoiler, pozbądź sie rdzy zanim nie bedzie co zbierac tak jak bylo u mnie, no ale ja juz takiego kupilem
no i od razu autko bedzie lepiej wygladac 
- borimichal
- -#Moderator

Jezeli nie jest jeszcze z nia tak zle(buda),to mozna sprobowac ja uleczyc
Jezeli blacharz sie przylozy,lakiernik dobrze pomaluje i dobrze sie autko zakonserwuje to bedzie nam jeszcze sluzylo i sluzylo
A pozatym nyska pewnie sama bedzie chciala dlugo zyc wiedzac ze prowadza i pielegnuja ja kobiece raczki
Jezeli blacharz sie przylozy,lakiernik dobrze pomaluje i dobrze sie autko zakonserwuje to bedzie nam jeszcze sluzylo i sluzylo
A pozatym nyska pewnie sama bedzie chciala dlugo zyc wiedzac ze prowadza i pielegnuja ja kobiece raczki
to tak jak u mnie...tysia pisze:podłużnica mi się sypie...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- borimichal
- -#Moderator

Zawsze mozna wstawic w srodek podluznicy jakis ceowniczek
A tak na powaznie to z zgnita podluznica juz troche gorzej.
Wszystko zalezy jak bardzo zgnita...czy wystarczy tylko wstawic mala latke,czy trzeba robic cala podluznice...Widzialem juz operacje dorabiania calych podluznic,ale nie wiem czy akurat chcialbym jezdzic z takimi podluznicami w nissanku
Podjedz gdzies do zakladu blacharskiego i niech fachowiec rzuci okiem.Moze nie jest tak zle
A tak na powaznie to z zgnita podluznica juz troche gorzej.
Wszystko zalezy jak bardzo zgnita...czy wystarczy tylko wstawic mala latke,czy trzeba robic cala podluznice...Widzialem juz operacje dorabiania calych podluznic,ale nie wiem czy akurat chcialbym jezdzic z takimi podluznicami w nissanku
Podjedz gdzies do zakladu blacharskiego i niech fachowiec rzuci okiem.Moze nie jest tak zle
ten temat ma nazwe "kobieta i dwuseta" ... dwusete juz ogladalismy na fotkach ... z przodu i z tylu ...
A gdzie ta kobieta ?

A gdzie ta kobieta ?
nie przejmuj sie budą zawsze lepiej robic bude niz Silnik ciagle,
wiec jak masz go w dobrym stanie to mi sprzedaj
heh
no i czekamy na fotki, my nie wstawiamy bo kazdy w sumie taki sam jest to po co , a tu ewenement
wiec jak masz go w dobrym stanie to mi sprzedaj
heh
no i czekamy na fotki, my nie wstawiamy bo kazdy w sumie taki sam jest to po co , a tu ewenement
awatara zostawiam jako pamiątke po s13...