WITAM WSZYSTKICH. Mam nadzieję, że niedługo będę w pełni prawnym Turbokillersem, W aucie się zakochałem od pierwszego spojrzenia w autokomisie (stan tech fatalny). Po driftach z Jarkowym na pasie startowym GDAŃSK ZASPA wiedziałem, że żaden inny. Teraz zbieram kaskę, na coś w dobrym stanie. Może już niedługo.
POZDRAWIAM. Kolor oczywiście ze względu na upatrzony samochód.
Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
Witamy, Witamy 
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
Witam również. Tak myślę że nawet Ci którzy byli w modlinie zrozumieli jakie słabości mają auta z przednim napędem. To jest tak jak oglądanie słodyczy zza szyby wystawy. RWD jest tak piękne i tylko dlatego Ferrari i Porshe budują takie auta.
Bo Polonez i Maluszek są sportowymi wózkami. Miałem dwa poldki i jednego maluszka, którym robiłem co chciałem. Tak naprawdę to był najlepszy samochód, nie tylko do nauki jazdy, ale i do jazdy sportowej.
-
Goranowa
Powitac, powitac.
Karrlos, przemysl jeszcze ten kolorek.
Poniewaz nie wiele jeszcze wiesz o metafizyce Nissana, to Ci zdradze, ze czarne sa szybsze.
Karrlos, przemysl jeszcze ten kolorek.
Poniewaz nie wiele jeszcze wiesz o metafizyce Nissana, to Ci zdradze, ze czarne sa szybsze.
[shadow=red]Hehe. Widziałem Modlin. Na żywo miałem drifty z Jarkowym, co jest uwiecznione cyfrowymi filmikami. Upatrzony jest czerwony, bo innych kolorów do wyboru nie ma (stan techniczny dostępnych ofert pozostawia wiele do życzenia). Co do szybkości to jak się mi wszystko uda, to bedziecie musieli zweryfikować poglądy. Już trójmiasto sie o to postara. [/shadow] Pozdrawiam wszystkich, świetny [glow=red]KLUB[/glow]. Mam nadzieję że już niedługo z Wami.
Karrlos
Karrlos
EMWU is dead
-
Anonymous
Kogo witam, kogo goszczę.Siedzę tu już od sierpnia ,a się z nikim nie przywitałem :oops:No ale wreszcie znalazłem chwilę i cześć WAM WSZYSTKIM. Chwała za życzliwość i dobre rady 
cześć do wszystkich. jestem nowym posiadaczem 200sx-a 1.8T automat mam nadzieje że nie długo dołącze do waszego klubu !!! POZDRAWIAM !!! 
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
Witamy
1,8T automat? Ciężko sie tym jeździ? (to może chcesz manual mam skrzynie w garażu) bo do driftu to troche słabo
1,8T automat? Ciężko sie tym jeździ? (to może chcesz manual mam skrzynie w garażu) bo do driftu to troche słabo
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Witam w jakim koloze masz swoja nyske ???