Cze mam problem z moim nizmo s13 ca18det
Szarał i obecnie nie chce odpalić
nie mam czasu sam go zrobić więc szukam warsztatu
ewentualnie osoby z forum która wie co i jak
I mam propozycje może zrobić listę warsztatów gdzie warto oddać auto ???
Skontaktuj sie np. z katod-em http://forum.turbokillers.com/profiles/1763.htm
Powinien co doradzic, ma warsztat w ktorym robi swoje auto i z tego co wiem chlopaki daja rade. Moze tam sie uda....
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
mam takie pytanko: jest jeszcze ten warsztat??? bawią sie tam jeszcze chłopaki??? pytam bo już dwa lata minęło??? jak sie okazuje dwie ulice dalej odemnie zawsze to dobrze mieć kogoś tak blisko do kogo sie podskoczy z problemikie i którzy sie znają na tych nyskach jak nikt inny
O ile sie orientuje to jest. ale dobrze podjechac i zalookac. Katod tam chyba swojego furaka robil...ciekawe czy ta zolta s13 sprzedana bo sie z nia palowali.
No dokładnie. Bylem tam tydzien temu i az sie poslinilem jak zobaczylem s13 z silnikiem od SRa i SKYa.Miodzio. Powiedzialem Kurczakowi ze moge u nich zamieszkac:DDDD
Tez ich zdecydowanie polecam, tak sie składa ze jak byli na swojczyckiej to hurtownia olejów moich starych była za sciana i od czasu do czasu lubiałem sobie do nich zagadac :] Kiedys jedngo dnia stały s13, 2X s14 i 2X S14a... a wrak s13 stoi do dzis cały orurowany, jakis silnik tez w nim siedzi (mówili ze uszkodzony), ale całosc zarasta w krzakach... aż szkoda
A jak dojechac...jak jedziecie od Pięknej skrecacie w prawo w Nyską jak w strone Jesionowej. Jak tylko skrecicie w Nyską to po lewej bedzie wjazd do myjni samochodowej na zakladzie. Wjezdzacie w ten zaklad i odbijacie w prawo...i do konca po lewej beda staly skaje i nyski. Pozdrowcie Kurczaka....koles sie zna narzeczy.