jedyny SKY w polsce ??!! <hahaha>

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

dapper pisze:szkoda komentowac. Widzialem lepsze wersje SKY w Polsce. Ten jeszcze z ta naklejeczka wyglada tandetnie. swoja droga ile go kosztowal ten STRASZLIWY TOR KARTINGOWY. Parking ma gotowy, poupychac opony zeby na slupki nie wpasc i sprowadzic karty. Oplaty za wynajem sie zwracaja w trymiga. Wielka mi inwestycja. Tak czytalem to myslalem ze zbudowal od podstaw.
z takim podejsciem jak twoje mamy w PL to co mamy :wink:
nie wazne czy to go kosztowalo duzo czy malo,czy zrobi na tym majatek-wazne ze w ogole cos zorganizowal-gdzie beda mogli starzy i mlodzi pouczyc sie jezdzic

ja mieszkam w miescie prawie 200tys(ze studentami razem liczac :wink: ) i nie ma u nas takich atrakcji,a na pewno by sie przydaly
uwazam ze takich ludzi powinno byc wiecej, a to w jaki sposob opisal swoj samochod(albo zrobila to gazeta) w sumie malo mnie obchodzi...

pozdro
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

szkoda komentowac. Widzialem lepsze wersje SKY w Polsce.
Dokladnie szkoda komentowac bo widziales chyba tylko na obrazkach. Sorry nie chce cie obrazac, ale nie znasz osoby o ktorej jest tutaj mowa - a tym bardziej jego auta.

Jak by nie patrzyc jest to wersja GTS z pakietem "wizualnym" od GTR... Druga sprawa za to co zaplacil Piotrek w obecnych czasach mial by R32 GTR... ale to juz mniej istotne...

W sumie jak Piotrk i Jarek sprowadzili auta do polski (mimo ze to byly tylko GTS) wiele osob "bilo sobie konia" z zachwytu... Ostatnio pojawilo sie tych aut troche wiecej (Jarka GTR, Cziko kila GTS, Dino GTR itp.)

sorry nie rozgraniczam aut na Jarkowo-Czikowe jak i wlasnosc GTR-a bo to ma akurat w tym watku najmniejsze znaczenie...

Owszem moze zrobil sobie reklame trou z fajnymi "kartami" bo wiekszosc w PL to badziewie z silnikami od kosiarek... Watpie by Piotrek sam wymyslal dane brednie, raczej "koloryzowal" to ktos z gazety (artykulik byl raczej kierowany dla "ciemnogrodu")...

Dla mnie liczy sie ze chlopak cos robi dla ludzu, ze daje mozliwosci - sam bym sobie pojezdzil takimi maszynkami... choc obawiam sie ze moze to byc troche bolesne dla niekotrych przy tej pojemnosc (choc by predkosc i przelozenie ukladu kierowniczego)...

A ze potrzebuje reklamy i chce na tym zarobic to jest normalne, w sumie bycie do konca swietym mikolajem w tym kraju doprowadzic jedynie moze do tego ze dokreca ci raczki i pochowaja w rowie obok drogi... bo nawet ksiadz ci nie przyjdzie jak nie zaplacisz...

P.S.

jestem lekko nabity piszac te slowa wiec jak kogos urazilem to sorry ze bylem bardziej "szczery"...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
SPIRIT
Stały gość
Stały gość

Gdybanie na temat wspomnianego kierownika SKY'a chyba nic nie wnosi do tematu...najlepiej gdyby sam sie wypowiedzial.
Apropo toru to rzeczywiscie jest zbyteczny i najlepiej nic nie robic bo i tak Kaczory wybuduja niedlugo lepszy i drozszy,a zamiast takiego karta wole juz poginac na kosiarce :)
Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
Awatar użytkownika
DevoiD
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Moim zdaniem sam fakt organizacji toru kartingowego oraz posiadanie autka o którym część z nas może tylko pomarzyć jest dobrą inicjatywą. Zawsze coś może się nie podobać, każdy mając możliwości robi rzeczy 'pod siebie' i dla siebie. Jeśli chodzi o sam artykuł, to z pewnością są tam wstawki redakcyjne i zmiany w faktach i szczegółach rozmowy, tak żeby zwiększyć prestiż :altermind:.
Audi 80 1.8 89' B3 spec. B4
g4wlik

Barni pisze:a zastanawialiscie sie ze dziennikarz mogl duzo skoloryzowac od siebie.... , zeby mu jakis fajny material wyszedl???
juz nie raz sie spotkalem z tekstami ,ktorych autor nigdy nie wymowil...
Dziennikarze tak nie mogą muszą dać wywyiad do autoryzacji :)
Troll

g4wlik widze podobienstwo w okienkach ,chyba bedziemy myleni

jesli nie zrobi Ci problemu zmiana symbolu rozpoznawczego bylbym wdzieczny

pozdro
kurczak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

noooooooo.rośnie nam nowy mistrz!właściwie to sądząc z wywiadu to już urósł.jeszcze ta imponująca moc w jedynym takim SKY w byłym bloku wschodnim i "WOGóLE W OKOLICY"z tego co mówił to technikę ukośnej jazdy ma w jednym palcu i zajmuje znakomite miejsca w zawodach.tylko czekać aż kitajce ze strachu przed D1 będą se robić HARAKIRY(nie wiem jak to się pisze)ze strachu.
Załączniki
sudac-sepuku.jpg
929819.jpg
929819.jpg (4.68 KiB) Przejrzano 3894 razy
s2000_crash_small.jpg
s2000_crash_small.jpg (8.95 KiB) Przejrzano 3894 razy
P1010420.jpg
kurczak.drift !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

g4wlik pisze:
Barni pisze:a zastanawialiscie sie ze dziennikarz mogl duzo skoloryzowac od siebie.... , zeby mu jakis fajny material wyszedl???
juz nie raz sie spotkalem z tekstami ,ktorych autor nigdy nie wymowil...
Dziennikarze tak nie mogą muszą dać wywyiad do autoryzacji :)
juz mnie nic nie zdziwi-jak moj kolega mial kiedys wypadek,to po tym w regionalnej gazecie umiescili z nim wywiad(chociaz,nic takiego nie mialo miejsca) i to nie zbyt przyjemny

a poza tym nie zawsze jest autoryzacja :wink:

czasem warto poznac zdanie drugiej strony,przed wydawaniem osadow :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”