S13 jako elka

Moderator: Moderator

Paweł B

Widzieliście kiedyś elke s13 z CA18DET bo ja dziś widziałem w tarnowie jakaś to była prywatna elka bo niebyła obklejona niczym tylko na bokach pisało co to za szkoła jazdy za kierownicą jakaś dziewczyna a instruktor obok widziałem jak jechali a wczesniej widziałem przechodząc obok jak instruktor tłumaczył na parkingu dziewczynie co jest i gdzie pod maską i wtedy zauważyłem żę to CA18DET. normalnie zszkokowało mnie żę uczą się jezdzić s13 sobie pomyślałem no spoko . widzieliście kiedyć jako elke s13???

A tak pozatym to dziś zdałem za 1 razem kategorie A iB

POZDRAWIAM!!!!!!!!
Awatar użytkownika
clicker200sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

czy ta s13 nie byla czsem biala??
Paweł B

była buraczkowa a co to za szkoła nauki jazdy to niewiem bo zabardzo się przyglądałem z niedowierzaniem nawet widziałem jak sie zebrała no no naprawde warto było popatrzeć jak zachwile instruktor chapomał heeee
Awatar użytkownika
EDDY
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

to napewno niebyła moja s13 :P tez jestem z tarnowa i niewidziałem oprócz mojej i białej zadnej s13 coprawda kiedys była żółta s13 ale starszna padaka :( :? gdzie to było??
Pięknie sie pcha P.H.A
Paweł B

widziałem to na kołątaja pod starym młynem tam gdzie stoją elki luzu aa białą widziałem też ale to było już chwile temu w krakowie ale to była 240 sx
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

wg mnie pomysl ciekawy, ale tylko i wylacznie jako samochod dodatkowy podczas nauki jazdy, a nie jako samochod podstawowy.

W ogole uwazam ze nauka jazdy powinna byc przeprowadzana na samochodach o napedach na przod, tyl, 4x4, wymiennie...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Awatar użytkownika
RoBi(n)
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

ODINN pisze:W ogole uwazam ze nauka jazdy powinna byc przeprowadzana na samochodach o napedach na przod, tyl, 4x4, wymiennie...
dokładnie, a co do sx'a to coraz więcej nietypowych aut biorą na L'kę
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

w szczecinie jest bmw kabrio, i chyba porszak.

ale traktowane sa bonusowo, jedna czy 2 godzinki na caly kurs czy jakos tak.
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Paweł B

no właśnie i takie auta bmwlepsze oczywiście porszak czy s13 to tylko na 2 godzinki na cały kurss i co było by najlepsze to pod koniec kursu jak kursant umie już w miare jezdzić a nie żeby piłował porszaka na początku
Awatar użytkownika
przemekD
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

W Lublinie w jednym OSK jeździ m.in. Audi TT roadster i BMW E36 coupe 8)
Awatar użytkownika
DevoiD
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

W Pile jako L-ka jeździ Subaru Impreza, nie wiem niestety jaki rocznik i z którym silnikiem chociaż wedle relacji mojej dziewczyny może to być WRX :)
Audi 80 1.8 89' B3 spec. B4
Grzesiek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Widzialem juz bmw e36 cabrio jako L'ke + u mnie w Rzeszowie 1 ze szkola jazdy miala albo ma do tej pory jako prezent dla zdolnych uczniow jazde w bmw Z3 ;-)
harder, better, faster, stronger ... never over

Pozdrawiam
Grzesiek
Awatar użytkownika
faon
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jestem instruktorem, a te wypaśne fury to tak jak było pisane na 2 godz i do przyciągnięcia kursantów 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”