Lampy Kouki s13

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
pioorek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Troche mylisz temat te lampy większość z nas zna :alien: A kuoki to jest czysto JDMowy styl i żadne lampy nie zastąpią ich stylu :!!!!!! Ach te kuoki :airborne:
Awatar użytkownika
Adams
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Kouki to klasa sama w sobie ale powiem szczerze ze widzialem keidys lampy made in USofA ktore moim zdniem byly przynajmniej na tym samym poziomie - zrobione prawie tak samo jak kouki ale z ciut prostszymi (moze i ladniejszymi) samymi kloszami. Jak znajde fotki to zapodam :)
pzdr
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
Sebi-G
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Adams czy chodzi ci o te:

Lampy z USA

Na tej stronie jest tez sporo rzeczy do nissanów a także i do innych marek samochodów.
Jest:
Nissan | 200SX | RS13 5MT :twisted:
Mitsubishi | FTO GPX | DE3A 5MT :twisted:

Było:
Opel Astra F - sprzedany
Honda Civic EG4 - sprzedany
Awatar użytkownika
boruch
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Pozwole sobie odkurzyc ten post )

Mam takie pytnie wzgledem tylniej blendy a dokladnie chodzi mi o wkladke zamka .Znalazlem na "ebya" uzywane Kuoki ,tylko ze sprzedawane sa wlasnie bez tej wkladki, wszystkie nowe kity maja w komplecie wkladke z kompletem kluczy.Teraz nie wiem czy stara wkladka bedzie pasowac do tego kompletu bo podobno blenda od kuoki rozni sie od tej normalnej standartowej.Wyslalem im maila z pytanie czy podejdzie stara to napisali ze raczej tak. Jesli ktos sie orientuje w tym temacie bede widzieczny za info .
Awatar użytkownika
boruch
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Pozwole sobie odkurzyc ten post )

Mam takie pytnie wzgledem tylniej blendy a dokladnie chodzi mi o wkladke zamka .Znalazlem na "ebya" uzywane Kuoki ,tylko ze sprzedawane sa wlasnie bez tej wkladki, wszystkie nowe kity maja w komplecie wkladke z kompletem kluczy.Teraz nie wiem czy stara wkladka bedzie pasowac do tego kompletu bo podobno blenda od kuoki rozni sie od tej normalnej standartowej.Wyslalem im maila z pytanie czy podejdzie stara to napisali ze raczej tak. Jesli ktos sie orientuje w tym temacie bede widzieczny za info .
Awatar użytkownika
Airbog
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

O ile pamietam, to nie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”